Bygdøy allé 20 0262 OSLO


Nyoppusset (2020) og rålekker 2-R leilighet med balkong I Lav f.kost ink. fyring og V.v I Sentral beliggenhet I Heis

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  41 m2

 • P-rom

  41 m2

 • Rom

  2

 • Soverom

  1

 • Etasje

  5

 • Byggeår

  1936

 • Energimerking

  F-green

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner, nærmere bestemt Bygdøy Allè, som er et av hovedstadens mest attraktive og fornemme områder. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet.

Området tilbyr et spennende og pulserende byliv i umiddelbar nærhet, og her finner du alt av servicetilbud, interiørbutikker, vinmonopol, postkontor, flere dagligvarebutikker som Kiwi, Coop Mega og Brunnpris.

Her finner man også en rekke populære restauranter som Savoia, Enoteca, Champagneria, Kolonihagen og Villa paradiso. Du finner også koselige kafeer som Pascal, Kaffebrenneriet og W.B. Samson i gangavstand fra leiligheten.

Innenfor kort avstand finner du Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken er et svært populært rekreasjonssted for mange, spesielt på sommeren. For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene på Bygdøy med bademuligheter på sommeren, og skiløyper på vinteren. Leiligheten har også kort vei til Gimle Kino, flere treningssentre og oppstilling for Oslos populære bysykler like ved.
Se mer

Adkomst

BIL
Adkomst med bil mot ring 1 og Oslo vest, og direkte til Bygdøy Allé.

BUSS
Nærmeste holdeplass er Frogner kirke der buss 30 og 31 stopper.

TRIKK
For trikk er nærmeste holdeplass Elisenberg der trikk nr. 12 stopper eller Nobels gate der trikk nr. 13 går.

Ellers finner du Solli plass like nedenfor som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Bygdøy allé 20, 0262 OSLO

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré med innvendig bod, flislagt bad med varme i gulv, åpen stue- og kjøkkenløsning med spiseplass, soverom med direkte adkomst til balkong. I tillegg disponerer man 1 bod (ca 1,5 m2) i kjelleren. Boden er merket 506.
Se mer

Standard

ENTRÈ
Lys og innbydende entré med god plass til jakker og sko i den innvendige boden. Porttelefon med døråpner er montert på vegg. Gulv bestående av Kahrs 1-stavparkett "Antium" og malte overflater. Vesentlig oppgradert i 2020.

STUE
Romslig og svært lys stue med malte overflater og gulv bestående av 1-stavsparkett. Her er det godt med plass til en større sofagruppe med ønsked tilhørende møblement. Den meget gode takhøyden som er målt til 2,62 m sammen med de store vindusoverflatene skaper et lyst og lufig oppholdsrom. Oppgradert i 2020.

KJØKKEN
Lekkert og innholdsrikt kjøkken som ble montert nytt i 2020. På kjøkkenet er godt med plass til et større spisebord. Kjøkkeninnredningen består av slette sorte fronter og benkeplate av MDF og mikrosement. Det er også lagt mikrosement mellom overskap og benkepate. Det er montert lys under overskap og nedfelt stikkontakt i benkeplate. Ellers er det integrerte hvitevarer: oppvaskemaskin, induskjon platetopp, kombi kjøl og fryseskap. Ventilator over kokeplass som er koblet til sentralannlegg.

Vannrør av kombiflex. Avløpsrør av plast. Stoppekraner. Det er montert waterguard.

SOVEROM
Romslig soverom med skyvedør og god plass til dobbeltseng, nattbord, skrivebord og ellers ønsket møblement. Plassbygde garderobeskap. Fra soverommet er det direkte adkomst til den nordvestvendte balkongen.

BAD
Lekkert og ekslusivt bad fra 2020 med gulv og vegger av flis samt malt himling. Badet ble revet, den gamle påstøpen og sluket ble pigget bort. Nytt sluk ble støpt fast og gulvet ble rettet av. Varmekabler ligger i gulvet. Baderominnredning består av vegghengt klosett, servantinnredning og dusj på gulv med innfellbare glassdører. Speil og lys på vegg. Dokumentasjon på utført arbeid foreligger.

VENTILASJON:
- Mekanisk avtrekk med punktavsug fra kjøkken og bad. Tilluft fra spalteventiler i vinduer. Felles varmtvann samt fyring gjennom radiatorer.

EL-ANLEGG:
Automatsikringer. Elektriker fjernet hele el-anlegget og trakk nye ledninger, la opp nye (og flere) sikringer, erstattet de gamle veggboksene slik at Elko Plus utstyr kan benyttes. Samsvarserklæring på utført arbeid foreligger.

I forbindelse med oppussingen i 2020 ble rør i rør anlegget koblet direkte til de gamle stigerørene. Pga mangel på sluk i kottet må det monteres en waterguard. På denne måten vil vannet stenges om det skulle oppstå en lekkasje i anlegget.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Oppvarming

Boligen er tilknytta fjernvarme og varmes opp vi radiatorer. I tilegg er det montert varmekabler i gulv på bad. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Moderinsering og påkostninger

2020

Parkering

Oslo kommune har innført beboerparkering i området. Dette koster 3 600,- per år (600,- for el-biler per år). Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/ for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.
Se mer

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  24

 • Gårdsnr

  212

 • Kommunenr

  301

 • Seksjonsnummer

  64

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/kontor/forretning i hht. reguleringsplan s-2255 datert 28.07.1977 som senere er endret ihht. s-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262, Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030- Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Oslo kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

- Det er ikke tillatt med dyrehold.
- Sameiet består av 149 seksjoner.
- Sameiet har en egen nettside: www.ba20.no (Passord er - Kastanje)
- Nøkler bestilles hos forretningsfører (OBOS)
- Fellesvaskeriet ligger i 1. etasje
- Sameiet har installert fjernvarme for oppvarming og varmtvann. Den gamle oljefyren, tanken og varmtvannsberederne er fjernet.
- Det er ikke tillatt å plassere blomsterkasse oppe på kanten av balkongen eller å henge den på yttersiden.


Faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet::
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.


Plantegninger:
Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

I tillegg har sameiet en tinglyst panterett på kr 10.000,- med sikkerhet for sameiernes forpliktelser.
Se mer

Sondre
Aamodt

Sondre Aamodt

Eiendomsmeglerfullmektig

sondre@notar.no
93267293

Notar Oslo sentrum

Waldemar Thranes gate 72
0175 OSLO

Tlf: 22 22 50 20

E-post: oslo@notar.no

Kari
Skottun

Kari Skottun

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

kari@notar.no
91162767

Notar gamle Oslo

Hagegata 25 D
0653 OSLO

Tlf: 928 06 066

E-post: oslo@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering