Brudelia 2 6013 ÅLESUND


BUD MOTTATT - Enebolig med utleie. 4+1 soverom. Garasje. Barnevennlig og populær beliggenhet

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  274 m2

 • P-rom

  227 m2

 • Soverom

  5

 • Etasje

  3

 • Byggeår

  1989

 • Energimerking

  D-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et etablert boligområde i Brudelia på Flisneset. Barneskole/barnehage, dagligvareforretning, og buss-stopp ligger i gangavstand fra huset. Fine turområder på Emblemsfjellet, og badestrand/friområde på Emblemssanden i gangavstand fra eiendommen. Til ungdomsskole og legesenter på Blindheim er det ca 3 km. Til Moa/kjøpesentrene ca 7 km.
Se mer

Adkomst

Kjør Flisnesbakken og ta ned Brudeholmvegen. Ta så til høyre opp Brudelia. Huset er nummer 2 fra veien, første inn til høyre.


Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger.

Brudelia 2, 6013 ÅLESUND

Innhold

Underetasje inneholder entré/gang, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 1 soverom og 4 boder. I første etasje er det entré/gang/trapperom, gang, trapperom, stue,
kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. På loft er det loftstue/trapp, bad, 2 soverom og bod.

I følge selger har første etasje livsløpsstandard med snusirkler, jfr. vedlagte/godkjente tegning.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjente tegninger.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.08.2019, utført av Sunnmørstakst AS.
Se mer

Standard

Innvendige gulvflater er belagt med parkett, furugulv, flis, vinylbelegg og våtromsbelegg. Innvendige vegger er kledd med tapet, malte flater, panel, våtromstapet og våtromsplater. Himlinger er kledd med panel og hvite himlingsplater. Glis mellom bordene på furugulv loftstue. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tilstandsgrad satt generelt for gulv, vegger og himlinger. Noe oppgraderinger vil være naturlig de kommende år. Tilstandsgrad 2.

Furudører i huset. 3 skyvedører i første etasje. 2 innerdører med glassfelt/sprosser (underetasje og første etasje). Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det var ingen problemer med åpning/lukking på innerdører på befaringsdagen. Normal overflateslitasje i forhold til alder. Fungerer med dagens standard. Tilstandsgrad 1.

Tretrapper med tette opptrinn mellom etasjene. Håndlister på vegg i trappeløp. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tretrapper fra byggeår. Tilstandsgrad med hensyn til alder/slitasjegrad. Noe vedlikehold/overflatebehandling må forventes. Stor lysåpning på rekkverk i trapp underetasje. Tilstandsgrad 2.

Leca lettklinker elementpipe i huset. Pipen er pusset/malt. Vedovn på metallplate i stuen. Sotluke i gang underetasje. Vedovn på metallplate i stuen. Tilstandsvurdering/
tilstandsgrad: Det ble ikke observert mangler på ildstedet befaringsdagen. Bemerker at godkjenning av piper og ildsteder gjøres av brann/feiervesen i kommunen. Tetthet og funksjon er ikke kontrollert. Lett tilgjengelig sotluke. Tilstandsgrad 1.

Kjøkken i første etasje har innredning med bøk fronter med profil-lister. Våtromstapet på vegg over laminat benkeplate (2 nivå/høyder på benkeplater). 1 overskap med 2 glassdører. 1 høyskap. Nisje med kjøl/fryseskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Røroshetta uttrekkbar kjøkkenventilator. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Kjøkkeninnredning fra byggeår med normal slitasjegrad i forhold til alder. Ingen tegn til fukt/lekkasjer i kjøkkenbenk på befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til alder. Tilstandsgrad 2.

Stue/kjøkken i underetasje har innredning med hvite laminat fronter. Laminat benkeplate. Kjøkkenventilator. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Enkel kjøkkeninnredning fra byggeår som fungerer med dagens standard. Normal slitasjegrad. Tilstandsgrad med hensyn til alder. Tilstandsgrad 2.

Bad/vaskerom i underetasje innehar dusjhjørne med skyvedører, servant, wc og opplegg for vaskemaskin. Lysarmatur. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen, eller tegn til fukt i rommet. Overflater og sanitært utstyr fra byggeår. Misfarge på overflate gulv og veggplater i dusjhjørnet. Tilstandsgrad med hensyn til alder/nevnte forhold. Naturlig med oppgradering av rommet de kommende år. Tilstandsgrad 2.

Bad i første etasje har servantinnredning med lyse glatte fronter. Helstøpt servantplate. Speil og lysarmatur. 1 høyskap. Vegghengt wc med drensutløp. Badekar.
Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen, eller tegn til fukt i rommet.Tilstandsgrad med hensyn til dette. Det er ikke noe som tilsier behov for umiddelbare oppgraderinger/utbedringer i rommet som ble oppusset med nye overflater/membran/mansjett etc i 2011. i følge eier (ikke nye varmekabler). Gulv får egen tilstandsgrad 2 da fallforhold ikke er 100 % tilfredsstillende. Rommet fungerer med dagens standard. Tilstandsgrad 1.

Vaskerom i første etasje har opplegg for vaskemaskin. Plastskyllekar. Sluk i rommet. Laminat skapinnredning med hvite fronter. Våtromsbelegg på gulv er ikke festet i området ved skyvedøren. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen. Ingen tegn til fukt i rommet eller i tilstøtende rom på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt med hensyn til alder/utførelse. Det er skyvedør til rommet, men våtromsbelegg på gulv er ikke festet i området ved skyvedøren. Men det er godt fall mellom døråpning og sluk. Anbefaler å feste gulvbelegget ved døren. Tilstandsgrad 2.

Bad på loft har dusjhjørne med skyvedører. Vegghengt wc. Servant.Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert utettheter eller funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen. Ingen tegn til fukt i rommet eller i tilstøtende rom på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt med hensyn til alder/utførelse. Rommet ble oppusset med nye overflater/membran/mansjett etc. i 2009 i følge eier (ikke nye varmekabler). Det ble ikke observert noe på befaringsdagen som indikerer behov for utbedringer. Tilstandsgrad 1.

Garderobeskap på 2 soverom, og i gang underetasje.

Kobber vannrør og plast avløpsrør. Plastsluker. V.v.bereder 2009/198 liter (for hoveddel), og v.v.bereder 2008/120 liter for utleiedel. Tilgang til 2 stakepunkt i underetasje (innkasset og kledd med avtagbar panel). Hovedstoppekran, reduksjonsventil og vannmåler i bod underetasje. Stålskyllekum, og avstegningsventil for utvendig vannutkaster i samme rom. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tilstandsgrad satt med hensyn til alder og materialvalg. Ikke observert utettheter på befaringsdagen. Bemerker at tilstand på røropplegg ikke er vurdert. For slike undersøkelser kreves spesialutstyr. Det ble ikke observert noe på befaringsdagen som tilsier umiddelbare behov for utbedringer. Ny reduksjonsventil 2019 i følge eier. Tilstandsgrad 1.

Varmekabler gang, stue/kjøkken og bad i underetasje, bad og vaskerom i første etasje, og bad loft. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke opplyst om funksjonsfeil på varmekabler befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til alder (varmekabler fra byggeår). Tilstandsgrad 2.

Røykvarslere og brannslangetromler.

Flexit VG 400 balansert ventilasjonsanlegg. Utsug fra våtrom, og tilførsel av temperert/filtrert friskluft til øvrige rom i første etasje/loft (ikke loftstuen). Naturlig ventilering med veggventiler/spalteventiler i underetasjen. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke opplyst om funksjonsfeil på ventilasjonsanlegget på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt
med hensyn til alder på anlegget (ny sentral 2002). Kun naturlig ventilering fra våtrom og oppholdsrom i underetasjen. Viktig at ventiler står i luftestilling. Tilstandsgrad 1.

2 el-skap med automatsikringer i huset. Tilstandsvurdering: Det elektriske anlegget er ikke vurdert da dette ikke er meglerens/takstmannens kompetanse/autorisasjonsområde. Henviser til eventuell dokumentasjon.

Spotter/dimming kjøkken og bad i første etasje. 3 spotter i karnapp stue. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til nevnte forhold. Tilstandsgrad 1.

Fiberoptisk kabel til tomten (ikke innlagt i huset).

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Oppvarming

Vedovn på metallplate i stuen. Varmekabler i gang, stue/kjøkken og bad i underetasje, bad og vaskerom i første etasje samt på bad i loftsetasje. Flexit VG 400 balansert ventilasjonsanlegg. Utsug fra våtrom, og tilførsel av temperert/filtrert friskluft til øvrige rom i første etasje/loft (ikke loftstuen).

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
Kjeller: 94 kvm
1. etasje: 103 kvm
2. etasje: 55 kvm
Primærrom:
Kjeller: Entré/gang, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 1 soverom.: 72 kvm
1. etasje: Entré/gang/trapperom, gang, trapperom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.: 103 kvm
2. etasje: Loftstue m/trapp, bad og 2 soverom.: 52 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: 4 boder.: 22 kvm
2. etasje: Bod.: 3 kvm

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 22 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 22 kvm
Se mer

Bebyggelse

På tomten er det oppført en enebolig med underetasje, første etasje og loft, samt en frittstående garasje. Området forøvrig er bebygd med eneboliger.

Parkering

Singlet innkjørsel til garasje på 22 kvm.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med hybel/sokkelleilighet (2 boenheter) i matrikkelen. Boenhetene kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  304

 • Gårdsnr

  13

 • Kommunenr

  1504

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boliger i henhold til Reguleringsplan for Emblemsvåg - Flisnes vedtatt 27.09.1978.

I henhold til Kommuneplanens arealdel 2016-2028 Ålesund kommune vedtatt 09.03.2017 så ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, via felles privat stikkvei (4 hus). I følge selger betalte hver av husstandene kr 740,- for brøyting i 2018. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Espen
Johansen

Espen Johansen

Eiendomsmegler MNEF

espen@notar.no
92241140

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Kort om eiendommen

Enebolig med oppussingsbehov på populære Flisnes. Boligen går over tre etasjer og har garasje. Utleieleilighet i deler av underetasjen. Flott familiebolig med kort gangavstand til barneskole/barnehage.Velkommen til visning!

Matrikkelinfo

Bruksnr: 304
Gårdsnr: 13
Kommunenr: 1504

Tomt

Byggeår

1989

Byggemåte

Modernisert/påkostet år

Moderiseringer og påkostninger

Takst

utført av , datert

Sammendrag selgers egenerklæring

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
Kjeller: 94 kvm
1. etasje: 103 kvm
2. etasje: 55 kvm
Primærrom:
Kjeller: Entré/gang, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 1 soverom.: 72 kvm
1. etasje: Entré/gang/trapperom, gang, trapperom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.: 103 kvm
2. etasje: Loftstue m/trapp, bad og 2 soverom.: 52 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: 4 boder.: 22 kvm
2. etasje: Bod.: 3 kvm

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 22 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 22 kvm

Innhold

Underetasje inneholder entré/gang, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 1 soverom og 4 boder. I første etasje er det entré/gang/trapperom, gang, trapperom, stue,
kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. På loft er det loftstue/trapp, bad, 2 soverom og bod.

I følge selger har første etasje livsløpsstandard med snusirkler, jfr. vedlagte/godkjente tegning.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjente tegninger.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.08.2019, utført av Sunnmørstakst AS.

Standard

Innvendige gulvflater er belagt med parkett, furugulv, flis, vinylbelegg og våtromsbelegg. Innvendige vegger er kledd med tapet, malte flater, panel, våtromstapet og våtromsplater. Himlinger er kledd med panel og hvite himlingsplater. Glis mellom bordene på furugulv loftstue. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tilstandsgrad satt generelt for gulv, vegger og himlinger. Noe oppgraderinger vil være naturlig de kommende år. Tilstandsgrad 2.

Furudører i huset. 3 skyvedører i første etasje. 2 innerdører med glassfelt/sprosser (underetasje og første etasje). Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det var ingen problemer med åpning/lukking på innerdører på befaringsdagen. Normal overflateslitasje i forhold til alder. Fungerer med dagens standard. Tilstandsgrad 1.

Tretrapper med tette opptrinn mellom etasjene. Håndlister på vegg i trappeløp. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tretrapper fra byggeår. Tilstandsgrad med hensyn til alder/slitasjegrad. Noe vedlikehold/overflatebehandling må forventes. Stor lysåpning på rekkverk i trapp underetasje. Tilstandsgrad 2.

Leca lettklinker elementpipe i huset. Pipen er pusset/malt. Vedovn på metallplate i stuen. Sotluke i gang underetasje. Vedovn på metallplate i stuen. Tilstandsvurdering/
tilstandsgrad: Det ble ikke observert mangler på ildstedet befaringsdagen. Bemerker at godkjenning av piper og ildsteder gjøres av brann/feiervesen i kommunen. Tetthet og funksjon er ikke kontrollert. Lett tilgjengelig sotluke. Tilstandsgrad 1.

Kjøkken i første etasje har innredning med bøk fronter med profil-lister. Våtromstapet på vegg over laminat benkeplate (2 nivå/høyder på benkeplater). 1 overskap med 2 glassdører. 1 høyskap. Nisje med kjøl/fryseskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Røroshetta uttrekkbar kjøkkenventilator. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Kjøkkeninnredning fra byggeår med normal slitasjegrad i forhold til alder. Ingen tegn til fukt/lekkasjer i kjøkkenbenk på befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til alder. Tilstandsgrad 2.

Stue/kjøkken i underetasje har innredning med hvite laminat fronter. Laminat benkeplate. Kjøkkenventilator. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Enkel kjøkkeninnredning fra byggeår som fungerer med dagens standard. Normal slitasjegrad. Tilstandsgrad med hensyn til alder. Tilstandsgrad 2.

Bad/vaskerom i underetasje innehar dusjhjørne med skyvedører, servant, wc og opplegg for vaskemaskin. Lysarmatur. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen, eller tegn til fukt i rommet. Overflater og sanitært utstyr fra byggeår. Misfarge på overflate gulv og veggplater i dusjhjørnet. Tilstandsgrad med hensyn til alder/nevnte forhold. Naturlig med oppgradering av rommet de kommende år. Tilstandsgrad 2.

Bad i første etasje har servantinnredning med lyse glatte fronter. Helstøpt servantplate. Speil og lysarmatur. 1 høyskap. Vegghengt wc med drensutløp. Badekar.
Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen, eller tegn til fukt i rommet.Tilstandsgrad med hensyn til dette. Det er ikke noe som tilsier behov for umiddelbare oppgraderinger/utbedringer i rommet som ble oppusset med nye overflater/membran/mansjett etc i 2011. i følge eier (ikke nye varmekabler). Gulv får egen tilstandsgrad 2 da fallforhold ikke er 100 % tilfredsstillende. Rommet fungerer med dagens standard. Tilstandsgrad 1.

Vaskerom i første etasje har opplegg for vaskemaskin. Plastskyllekar. Sluk i rommet. Laminat skapinnredning med hvite fronter. Våtromsbelegg på gulv er ikke festet i området ved skyvedøren. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen. Ingen tegn til fukt i rommet eller i tilstøtende rom på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt med hensyn til alder/utførelse. Det er skyvedør til rommet, men våtromsbelegg på gulv er ikke festet i området ved skyvedøren. Men det er godt fall mellom døråpning og sluk. Anbefaler å feste gulvbelegget ved døren. Tilstandsgrad 2.

Bad på loft har dusjhjørne med skyvedører. Vegghengt wc. Servant.Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert utettheter eller funksjonsfeil på sanitært utstyr på befaringsdagen. Ingen tegn til fukt i rommet eller i tilstøtende rom på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt med hensyn til alder/utførelse. Rommet ble oppusset med nye overflater/membran/mansjett etc. i 2009 i følge eier (ikke nye varmekabler). Det ble ikke observert noe på befaringsdagen som indikerer behov for utbedringer. Tilstandsgrad 1.

Garderobeskap på 2 soverom, og i gang underetasje.

Kobber vannrør og plast avløpsrør. Plastsluker. V.v.bereder 2009/198 liter (for hoveddel), og v.v.bereder 2008/120 liter for utleiedel. Tilgang til 2 stakepunkt i underetasje (innkasset og kledd med avtagbar panel). Hovedstoppekran, reduksjonsventil og vannmåler i bod underetasje. Stålskyllekum, og avstegningsventil for utvendig vannutkaster i samme rom. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Tilstandsgrad satt med hensyn til alder og materialvalg. Ikke observert utettheter på befaringsdagen. Bemerker at tilstand på røropplegg ikke er vurdert. For slike undersøkelser kreves spesialutstyr. Det ble ikke observert noe på befaringsdagen som tilsier umiddelbare behov for utbedringer. Ny reduksjonsventil 2019 i følge eier. Tilstandsgrad 1.

Varmekabler gang, stue/kjøkken og bad i underetasje, bad og vaskerom i første etasje, og bad loft. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke opplyst om funksjonsfeil på varmekabler befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til alder (varmekabler fra byggeår). Tilstandsgrad 2.

Røykvarslere og brannslangetromler.

Flexit VG 400 balansert ventilasjonsanlegg. Utsug fra våtrom, og tilførsel av temperert/filtrert friskluft til øvrige rom i første etasje/loft (ikke loftstuen). Naturlig ventilering med veggventiler/spalteventiler i underetasjen. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke opplyst om funksjonsfeil på ventilasjonsanlegget på befaringsdagen. Tilstandsgrad satt
med hensyn til alder på anlegget (ny sentral 2002). Kun naturlig ventilering fra våtrom og oppholdsrom i underetasjen. Viktig at ventiler står i luftestilling. Tilstandsgrad 1.

2 el-skap med automatsikringer i huset. Tilstandsvurdering: Det elektriske anlegget er ikke vurdert da dette ikke er meglerens/takstmannens kompetanse/autorisasjonsområde. Henviser til eventuell dokumentasjon.

Spotter/dimming kjøkken og bad i første etasje. 3 spotter i karnapp stue. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det ble ikke observert funksjonsfeil på befaringsdagen. Tilstandsgrad med hensyn til nevnte forhold. Tilstandsgrad 1.

Fiberoptisk kabel til tomten (ikke innlagt i huset).

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med hybel/sokkelleilighet (2 boenheter) i matrikkelen. Boenhetene kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.

Oppvarming

Vedovn på metallplate i stuen. Varmekabler i gang, stue/kjøkken og bad i underetasje, bad og vaskerom i første etasje samt på bad i loftsetasje. Flexit VG 400 balansert ventilasjonsanlegg. Utsug fra våtrom, og tilførsel av temperert/filtrert friskluft til øvrige rom i første etasje/loft (ikke loftstuen).

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Parkering

Singlet innkjørsel til garasje på 22 kvm.

Radonmåling

Barnehage/skole/fritid

Skolekrets

Offentlig kommunikasjon

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, via felles privat stikkvei (4 hus). I følge selger betalte hver av husstandene kr 740,- for brøyting i 2018. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulerings-og aralplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boliger i henhold til Reguleringsplan for Emblemsvåg - Flisnes vedtatt 27.09.1978.

I henhold til Kommuneplanens arealdel 2016-2028 Ålesund kommune vedtatt 09.03.2017 så ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.

Adkomst

Kjør Flisnesbakken og ta ned Brudeholmvegen. Ta så til høyre opp Brudelia. Huset er nummer 2 fra veien, første inn til høyre.


Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et etablert boligområde i Brudelia på Flisneset. Barneskole/barnehage, dagligvareforretning, og buss-stopp ligger i gangavstand fra huset. Fine turområder på Emblemsfjellet, og badestrand/friområde på Emblemssanden i gangavstand fra eiendommen. Til ungdomsskole og legesenter på Blindheim er det ca 3 km. Til Moa/kjøpesentrene ca 7 km.

Felleskostnader

Felleskostnader inkl.

Rentekostnader fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld

Antall år avdragsfritt

Felleskostander etter avdragsfri periode

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel felles formue

pr.

Regnskap/budsjett

Vedtekter/husordensregler

Beboernes forpliktelser

Velforening/huseierlag

Årlig velavgift

Borettslag

Forretningsfører

Sikringsfond

Styregodkjennelse

Forkjøpsrett

Legalpant

Kommunale avgifter

Informasjon om kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Informasjon eiendomsskatt

Vannavgift

Informasjon om vannavgift

Formuesverdi primær

Formuesverdi sekundær

Informasjon om formuesverdi

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse år

Tinglyste heftelser og rettigheterDiverse

Dødsbo

Konsesjon

Bo-og driveplikt

Odel

Boligkjøperforsikring

Boligselgerforsikring

Overtakelse

Budgivning

Lovanvendelse

Hvitvasking

Personopplysningsloven

Meglers vederlag

Omkotsninger

Betalingsbetingelser

Tips en venn

Verdivurdering