Prisantydning

kr 3 790 000,-

Primærrom

129 m²

Korporalstubben 12A 4045 HAFRSFJORD
Moderne og pent B/L enderekkehus med attraktiv og barnevennlig beliggenhet

 • Prisantydning

  kr 3 790 000,-

 • Kollektiv eiendeler

  kr 19 222,-

 • Kollektiv gjeld

  kr 190 847,-

 • Eiendomstype

  Rekkehus

 • Byggeår

  1969

 • Primærrom

  129 m²

 • Bruksareal

  142 m²

 • Bruttoareal

  158 m²

 • Tomteareal

  10 897 m²

 • Soverom

  3

 • Energimerking

  G-orange

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Korporalstubben 12A har en meget barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser. Området er pent opparbeidet med flotte fellesområder og en gjennomtenkt utforming som sørger for trafikkskjerming av interne tun. Her er det ulike lekeapparater og flotte grøntområder, så man kan trygt la barna leke mellom rekkene. Møllebukta ligger like ved og er en populær badeplass for innbyggerne i bydelen. Området er også et supert samlingspunkt for grilling og ballspill. Du finner en Joker-butikk rett rundt hjørnet for daglige innkjøp. Større behov for innkjøp kan foretas på Madla Amfi som har en lang rekke av ulike butikker. Med Obs Bygg Madla i nærheten er det langt på vei enkelt å handle det meste lokalt. Av nærliggende institusjoner finnes flere barnehager (Slåtthaug, Sandal og Molkeholen) samt barne-/ (Hafrsfjord) og ungdomsskole (Revheim), alt i trygg gang- og sykkelavstand.
Se mer

Adkomst

På finn.no kan du se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt på visningsdagen.
Se mer

Korporalstubben 12A, 4045 HAFRSFJORD

Innhold

Boligen inneholder: 1.etasje: Gang, 3 soverom, bad og terrasse. Kjeller: Kjellerstue, bad/vaskerom og bod. 2.etasje: Stue og kjøkken.

Standard

Boligen har en gjennomgående bra standard og borettslaget utførte vesentlige utbedringer for ca 10 år siden. Det kan nevnes: - Renovering av fasader 2009 - kledning, vinduer, beslag. Utbygging kjøkken/soverom (fasade vest). - Utvidelse av alle terrasser ved egeninnsats. Terrasse skiftet 2017 ved egeninnsats. - Nye pipehatter montert i nyere tid. - Alle tak renovert 2012. - BK Bygg 2009 stod for renovering av alle bygninger, inkludert gjerder rundt terrasser. Terrassedekke er lagt ved egeninnsats. - Tak 2012 skiftet av sertifisert firma, navn ikke bekreftet. Innvendig kan det nevnes: - Flislagt bad med varmekabler i gulv. Dusjnisje og vegghengt toalett. - Moderne og stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. - Listfrie overganger mellom tak og vegg. - Praktisk bad/vaskerom i kjeller - Ekstra kjøleskap og fryseskap i trappegang
Se mer

Fasiliteter

 • Peis

 • Barnevennlig

 • Kabel-TV

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

 • Turterreng

Oppvarming

Elektrisk og ved. Følgende rom har oppvarming: Bad kjeller: Elektriske varmekabler i gulv Stue kjeller: Vedfyring Gang 1.etasjer: Elektriske varmekabler i gulv Bad 1.etasje: Elektriske varmekabler i gulv Kjøkken 2.etasje: Elektriske varmekabler i gulv Stue 2.etasje: Vedfyring Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Bruksareal: 1. underetasje: 36 kvm 1. etasje: 52 kvm 12. etasje: 54 kvm Primærrom: 1. underetasje: Trapperom, kjellerstue, bad/vaskerom: 23 kvm 1. etasje: Gang/trapp, bad, 2 soverom: 52 kvm 2. etasje: Trapp/stue/kjøkken: 54 kvm Sekundærrom: 1. underetasje: Bod/hobbyrom, kott under trapp: 13 kvm
Se mer

Parkering

Fast utvendig p-plass.

Adgang til utleie

Andelseier har rett til å fremleie leiligheten etter nærmere regler i Lov om Borettslag. Fremleie krever styrets godkjenning. Konferer oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  1757

 • Gårdsnr

  38

 • Kommunenr

  1103

Regulerings- og arealplaner

Området er regulert til bolig, friområdet, felles lek, det gjøres også oppmerksom på at deler av området er uregulert. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Stavanger kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

- For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av tilstandsrapport utført av Taksering AS V/ Bernt Petter Andersen datert 11.03.2019 samt eiers egenerklæring datert 18.03.2019 som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig. - Vedlagte plantegning er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse. - Tegningene avviker noe fra dagens løsning.
Se mer

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2x folketrygdens grunnbeløp.

Erling
Hølland

Erling Hølland

Daglig leder / Eiendomsmegler

eh@notar.no
92040153

Stavanger

Lars Hertervigs gate 5
4003 STAVANGER

Tlf: 51849800

Fax: 51849801

E-post: stavanger@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering