Prisantydning

kr 1 200 000,-

Pågående budrunder

Frist: 19.06.2019 kl: 12:00
Aktivt bud: kr 850 000,-

Primærrom

171 m²

Holsekervegen 12 6065 ULSTEINVIK
BUD MOTTATT! Innholdsrik enebolig med renoveringsbehov. Sentral beliggenhet og flott utsikt!

Budgivning

Frist: 19.06.2019 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 850 000,-

 • Prisantydning

  kr 1 200 000,-

 • Kommunale avgifter

  kr 9 621,-

 • Verditakst

  kr 1 200 000,-

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Byggeår

  1916

 • Primærrom

  171 m²

 • Bruksareal

  192 m²

 • Tomteareal

  774 m²

 • Soverom

  3

 • Eierform

  Eier (Selveier)

 • Energimerking

  G-yellow

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende Holsekervegen i Ulsteinvik. Eiendommen har en sentral og god beliggenhet med kort avstand til barnehage, barne/ungdomskole og Ulsteinvik sentrum. I noe lenger avstand fra eiendommen ligger idrettsanlegg og videregående skole.
Se mer

Adkomst

God og enkel tilkomst til boligen.

Holsekervegen 12, 6065 ULSTEINVIK

Innhold

Kryploft: uinnredet loftsrom Loft: Kjøkken, stue, 2 soverom, gang Hovedetasje: Kjøkken, stue, gang, dusjrom, wc, soverom Kjeller: Gang, kjellerstue, vaskerom/trapperom Bod

Standard

Overflater: Etasjeskiller i bjelkelag konstruksjon med tregulv, kjeller har støpt gulv av betong mot grunnen med oppforet tregulv på kjellerstue. Tilbygg i hovedetasje har støpt gulv av betong mot grunnen. Innerdører fra det enkelte byggeår med dørblad i lakka/malt finert utførelse uten profil med dørkarmer av tre i malt utførelse. Kjeller har ei tredør i malt utførelse.Til kryploft er det montert ei uisolert vippeluke i malt utførelse uten pakning med nedfellbar stige av tre. Trapp til loft: Trapp av tre med tette trinn i malt utførelse med vinylbelegg i trinn, trapp har rekkverk på begge sider av trappeløpet i malt og lakka utførelse. Trapp til kjeller: Trapp av tre med åpne trinn i malt utførelse uten rekkverk. Innvendige gulv har overflater med varierende alder bestående av lamminatgulv, vinylbelegg, parkett og betong, Innvendige himlinger har overflater med varierende alder bestående av malte takplater og malte flater. Bad: Dusjrom fra byggeår av tilbygg. Himling: Malte takplater. Vegger: Vinyltapet. Gulv: Epoxy. Utstyr: Baderomsinnredning og dusjvegger. Ventilasjon: Nei. Varme: Stråleovn. Vaskerom/gang: fra byggeår. Himling: Ikke montert. Vegger: Panel og mur. Gulv: Betong. Utstyr: Røropplegg for vaskemaskin. Ventilasjon: Nei. Varme: Nei. Wc: fra byggeår. Himling: Malte flater. Vegger: Malte flater. Gulv: Vinylbelegg. Utstyr: Wc. Ventilasjon: Nei. Varme: Nei. Kjøkken - loft: Kjøkkeninnredning bestående av underskap med skapfronter i profilert malt utførelse. Benkeplate av laminat med nedfelt vask av stål. Kjøkken - hovedetasje: Kjøkkeninnredning med profilerte malte skapfronter med takhøye overskap. Benkeplater av laminat med nedfelt vask av stål, på vegger over benkeplate og vask er det lagt fliser. Kjøkkeninnredningen har utsparing for komfyr og kjøleskap. Ventilator er montert over utsparing for komfyr. Plassbygde skap i malt utførelse med overfalsdører fra byggeår og et kombiskap i malt utførelse med ukjent alder Rørinstallasjon bestående av trykkvannrør av kobber og avløpsrør av plast og stål, innslag av andre rørmaterialer kan forekomme med bakgrunn i alder på røropplegget. Røropplegget har en eldre varmtvanntank på 192 liter med ukjent alder. Det er montert mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator i hovedetasje, utover dette kun naturlig ventilasjon i form av ventiler. Det er montert ei luft til luft varmepumpe i hovedetasje. Skjult og åpent lagt el-opplegg med et sikringsskap og en åpen sikrings boks med skrussikringer med ukjent alder på el-opplegget.
Se mer

Fasiliteter

 • Parkett

 • Rolig

 • Utsikt

 • Bredbånd

 • Sentralt

 • Turterreng

Oppvarming

Pipe er tilknyttet vedovn på loft og i hovedetasje. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Enebolig Bruksareal: Kjeller: 50 kvm 1. etasje: 70 kvm 2. etasje: 57 kvm 3. etasje: 15 kvm Primærrom: Kjeller: Gang, kjellerstue og vaskerom/trapperom.: 44 kvm 1. etasje: Kjøkken, stue, gang, dusjrom, wc og soverom.: 70 kvm 2. etasje: Kjøkken, stue, 2 soverom og gang.: 57 kvm Sekundærrom: Kjeller: Bod.: 6 kvm 3. etasje: Uinnredet loftsrom.: 15 kvm
Se mer

Parkering

Parkering på tomt.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  17

 • Gårdsnr

  9

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, iht. komunneplanen sin arealdel 2011 - 2023.

Vei, vann og avløp

Privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Følgende har fått tilstandsgrad 3 av takstmann: Drenering: Det ble i kjeller registert fuktinntrekk og saltutslag på grunnmur mot terreng, dette indikerer svikt i dreneringen. Dreneringen står foran utskifting med bakgrunn i alder. Yttervegger: Bordkledning med ukjent alder. Store deler av bordkledningen har fukt og råteskader og står foran utskifting, øvrig bordkledning står foran ordinært vedlikehold. Vinduer: Vinduene er slitt og enkelte vinduer har fuktskader og lar seg ikke åpne, alle vinduene vurderes og stå foran utskifting utenom vinduer av PVC. Vinduer av PVC har ikke utvendig belisting montert, tiltak med dette må påregnes. Ytterdører: Ytterdører og verandadør er slitte og vurderes å stå foran utskifting. Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen er undersøkt fra senter av møne med lys, og takutstikk er vurdert utvendig visuelt. På kryploftet ble det registert en del punktvise fukt og råteskader på taktro og sperrer. Takkonstruksjonen på takoppløft på eneboligens bakside har en større fukt og råteskade. Takutstikk har også stedvis synlige fukt og råteskader. Tiltak med nevnte forhold må påregnes. Pipe: Pipe og konstruksjonen av denne er ikke vurdert av takstmann, da undertegnede ikke har utstyr til å kunne foreta slik kontroll. Det er det lokale feievesen som utfører denne type kontroller. Feieluker har rustskader og fast godkjent takstige er ikke montert. Vedovnen i hovedetasje er montert i direkte kontakt med vegg uten spalte. Det anbefales kontroll av det lokale feievesen med bakgrunn i nevnte forhold, fyringsforbud kan ikke utelukkes. Bad - Hovedetasje: Gulvet har fall til sluken, det bemerkes at kun deler av gulvarealet er kontrollert for fall forhold til sluken. Det er montert sluk ved dusjkabinett av stål, sluk har rustskader å utskifting av denne må påregnes. Dør har tilfredsstillende høyde på dørterskel i forhold til sluken. Våtrommet har ikke mekanisk avtrekk eller ventil montert. Fuktsøket avdekte ingen unormale fuktverdier på kontrollerte plasser. Våtrommet fungerer med dagens bruk, renovering av våtrommet må påregnes med bakgrunn i påpekte forhold og alder. Vaskerom: Gulvet er flatt med noe lokalt fall ved sluken, det bemerkes at kun deler av gulvarealet er kontrollert for fall forhold til sluken. Det er montert sluk av plast. Dør har lav høyde på dørterskel i forhold til høyde på sluken. Våtrommet har ikke ventil eller mekanisk avtrekk montert. Fuktsøket avdekte forhøyede fuktverdier i gulv og vegger mot terreng. Tilstandsgrad satt med bakgrunn i alder å påpekte forhold, renovering av våtrom må påregnes. Wc - Hovedetasje: Wc har normal slitasje med bakgrunn i alder, fuktmålingen avdekte forhøyede fuktverdier i gulv. Ukjent årsak til dette mulig kapillær opptrek av fukt fra grunnen, anbefales undersøkt nærmere.
Se mer

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering