SOLGT

Pågående budrunder

Frist: 17.07.2019 kl: 16:00
Aktivt bud: kr 520 000,-

Primærrom

54 m²

Tistelveien 3 B 8209 FAUSKE


Rimelig inngang til boligmarkedet. Lys og moderne 3 roms andelsleilighet i Tistelveien 3 B. Oppført i 2013.

Budgivning

Frist: 17.07.2019 kl: 16:00

Aktivt bud: kr 520 000,-

 • SOLGT

   

 • Andel felles formue

  kr 1 597 765,-

 • Andel fellesgjeld

  kr 1 597 765,-

 • Verditakst

  kr 680 000,-

 • Prisforslag

  kr 590 000,-

 • Eieform

  loading...

 • Byggeår

  2013

 • Primærrom

  54 m²

 • Bruksareal

  57 m²

 • Bruttoareal

  65 m²

 • Tomteareal

  1 500 m²

 • Soverom

  2

 • Rom

  3

 • Etasje

  1

 • Energimerking

  C-orange

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Borettslaget ligger i et nytt byggefelt i nedre del av Hauan vest, ca 1,5 km. nord for Fauske sentrum. Beskrevne leilighet er en midtleilighet og ligger i 1 etasje med utsikt i vestlig retning med gode sol og lysforhold. Lite trafikk i området. Kort vei, eller gåavstand til det meste av fasiliteter.
Se mer

Adkomst

Borettslaget ligger i et nytt byggefelt i nedre del av Hauan vest, ca 1,5 km. nord for Fauske sentrum. Adkomst fra E6 (Nord) til Terminalveien med avkjørsel til Holtanveien, som igjen har avkjørsel til Tistelveien. Eiendommen vil være merket med Notar til salgsskilt. Visningsskilt vil være utplassert ved offentlige visninger. Se forøvrig vedlagte naboprofil med stedsangivelse
Se mer

Tistelveien 3 B, 8209 FAUSKE

Innhold

Leilighet med alt på en flate. Overbygget inngangsparti. Gang, bod/teknisk rom, 2 soverom, bad, åpen kjøkken og stue. Utgang til balkong fra stuedelen.

Leiligheten disponerer en utebod like ved inngangspartiet. Uteboden er merket med nr 2.
Se mer

Standard

Leiligheten er en del av Nedre Hauan Vest Borettslag som består av 10 boenheter.

Gulvflater er med parkett og våtromsbelegg. Veggflater er med slettmalte plater og våtromstapet.
Innvendig tak med takessplater.

Kjøkkeninnredning med lys profil front, enkel oppvaskkum og laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, steketopp og kjøkkenventilator.

Baderommet er med våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Badet er innredet med toalett, åpen dusjhjørne med glassdører, opplegg for vaskemaskin, heldekkende servant på innredning med slette front, speil og lysarmatur. Ca. 120L varmtvannsbereder

Hvit slett ytterdør med glass. Innvendige hvite profildører. Hvit to-fløyet verandadør med glassfelt.Vinduer med 3 lags energiglass.
Elementpipe som er pusset og malt, med heldekkende beslag over tak. Vedovn montert i stue med underliggende glassplate. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentral plassert i bod. El-anlegg i gang med 40 OV hovedsikring og 8 automatkurser. (1 stk 25 A og 7 stk 15 A). Ny strøm måler installert. Soverommene er innredet med garderobeskap. Røykvarsler og brannslukningsapparat montert.

Egen utvendig bod på ca 5 kvm i fellesanlegg. Carport under oppføring. Felles uthus for avfall og oppheng postkasser.
Borettslaget er forholdsvis nytt og leiligheten er med alminnelig bruksslitasje på overflater og utstyr.
Se mer

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler. Vedfyring. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentral plassert i bod. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 57 kvm
Primærrom:
1. etasje: Gang, 2 soverom, bad åpen stue og kjøkken: 54 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod/teknisk rom: 3 kvm

Bebyggelse

Området er bebygget med frittliggende boliger og andelsleiligheter

Parkering

På felles parkeringsplass. Carport under oppføring.

Adgang til utleie

Lov om borettslag og fastsatte vedtekter er gjeldende. Megler gjør spesielt oppmerksom på at andelseieren ikke kan overlate bruken av boligen til andre uten styrets godkjenning. Se vedlagte vedtekter for spesifikasjoner, eller kontakt styrets leder eventuelt forretningsfører for ytterligere informasjon
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  1610

 • Gårdsnr

  103

 • Kommunenr

  1841

Regulerings- og arealplaner

Bestemmelser i tilknytning til REGULERINGSPLAN FOR HAUANBAKKEN i Fauske kommune
Plannavn Hauanbakken. Formål: Boliger. Feltbetegnelse B3
Utdrag plan: 2.1. Areal til boligbebyggelse, B1-B7. Bolighus kan føres opp i inntil 2 etasjer, med maks. mønehøyde 8,30 mover gjennomsnittlig planert terreng pa tilnærmet flat tomt, og 9,30 m overgjennomsnittlig planert terreng på skrå tomt. I skra'ått terreng kan det innredes bolig i sokkeletasje. Frittliggende garasje kan ha en grunnflate på inntil 50 m2 (T-BRA) med maks. mønehøyde 5,0 m fra gjennomsnittlig planert terreng. Garasjen skal tilpasses bolighuset mht. materialvalg, form og farge.
Det samlede bebygde areal (BYA) skal ikke overstige 25 %. Før områdene bebygges skal det utarbeides og godkjennes en bebyggelsesplan som bl.a. viser
1. Bebyggelsens plassering, høyde og møneretning
2. Avgrensning av tomter og fellesarealer
3. Atkomstveier der slike ikke er vist på plankartet
4. Lekearealer, parkeringstesning ogannen disponering av privat og felles grunn

For spesifikasjoner, se vedlagte plan
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Leiligheten er del av nedre hauan vest borettlag som består av 10 boenheter. Vi gjør oppmerksom på at borettslagsmodellen går ut på at borettslaget eier eiendommen, mens andelseieren, eier andelen i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt andel.


For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte takst og andre dokumenter som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at energimerking er foretatt med bakgrunn i takstopplysninger og at denne derfor kan være mangelfull eller feil
Se mer

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2x folketrygdens grunnbeløp.

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Fauske

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75644070

Fax: 75644071

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering