Nedrehjellen 2 6270 BRATTVÅG


Fin enebolig med garasje, hagestue og terrasser i barnevennlig område

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  309 m2

 • P-rom

  229 m2

 • Soverom

  3

 • Byggeår

  1971

 • Energimerking

  D-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Nedrehjellen like sør for Brattvåg sentrum. Det er et etablert område med eneboliger fra forskjellige tidsepoker i nærmiljøet. Boligen ligger fint til i terrenget med gode sol- og lysforhold.

Adkomst

Kjør fra Vatneeidet og følg veien gjennom Slyngstad, gjennom Remmetunnelene, helt til du ser skiltet mot Brattvåg. Ta så første avkjørsel til venstretil venstre etter skiltet. Følg veien til venstre ved neste avkjørsel. Du vil se boligen på din venstre side litt etter barnehagen.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.
Se mer

Nedrehjellen 2, 6270 BRATTVÅG

Innhold

Eneboligen har krypkjeller under 1/2-etasje mot nord. Underetasje inneholder kjellerstue, bad, vaskerom, kontor og bod. I første etasje er det stue, peisstue, kjøkken, 2 soverom, bad, vindfang og garderobe.

Peisstue i første etasje ligger på et lavere nivå enn resten av etasjen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan likvel være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 24.05.2019, utført av Birkeland Taksering AS.
Se mer

Standard

Underetasjen har parkett og laminat på gulv. Første etasje med parkett på gulv. Varmekabler i gulv i underetasjen. Det er lagt nye gulv i forbindelse med oppussing av boligen for ca 5 år siden. Det er ikke påvist tegn til skader, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Underetasje har mdf-panel og malte/tapetserte veggflater. Første etasje har mdf-panel på vegger. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal bruksslitasje. Innvendige overflater ble oppusset for ca 5 år siden. Tilstandsgrad 1.

Underetasje har mdf-panel og profilerte takessplater i himling. Første etasje har profilerte takessplater i himling. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal slitasje. Innvendig overflater ble oppusset for ca 5 år siden. Det er noe ufagmessig montering av mdf-panel i himling i bod i underetasjen - tilstandsgrad 2 på dette. Forøvrig tilstandsgrad 1.

Det er formpresset fyllingsdører i boligen. En eldre skyvedør i underetasjen. Dører ble utskiftet for ca 5 år siden. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader, normal slitasje. Tilstandsgrad 2 på eldre skyvedør. Forøvrig tilstandsgrad 1.

Innvendig trapp fra første etasje til underetasje i treverk med tette trinn. Enkel håndløper langs vegg. Ribbevegg av trespiler rundt trappeåpning i første etasje. Trapp til 1/2-etasje kledd med parkett på trinn, trappelist i metall. Trapp til underetasje mangler rekkverk og spiler rundt trappeåpning har for stor avstand i forhold til krav. Dette må utbedres. Tilstandsgrad 3 på dette. Trapp til halvetasje har normal standard.

Kjøkkeninnredning fra Hitachi i høyglanslaminat med ventilatorhette over integrert koketopp. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og side-by-side kjøl- og fryseskap. Laminat benkeplate med nedfelt kompositvask. Kjøkkenet ble montert for ca 4 år siden og fungerer fint i forhold til tiltenkt funksjon. Det er ikke observert tegn til skader, lite slitasjer. Tilstandsgrad 1.

Bad i underetasje har fliser og varmekabler på gulv, flis på vegger. Badet innhar badekar med massasjedyser, toalett, hel servantplate med underskap samt ventilasjon på vegg. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Badet ble bygget for
ca 2 år siden. Det er tilnærmet flatt gulv og krav til fallforhold mot sluk er ikke oppfylt. Det er ingen terskel ved dør. Det opplyses at eier skal montere terskel ved dør som tilfredsstiller kravet til høydeforskjell (25 mm) mot sluk. Takstrapporten forutsetter at dette blir fagmessig utført. Sluk er under badekar og ikke inspisert av takstmann. Det kan være lokalt fall rundt sluket. Bruk av badekar er en god løsning da gulv og vegger har reduserte vannpåkjenninger. Tilstandsgrad 2.

Bad i første etasje har fliser og varmekabler på gulv, våtromsplater på vegger. Badet innehar dusjhjørne med glassdører, veggmontert toalett og hel servantplate med underskap. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Badet ble oppusset
for ca 4 år siden. Det er tilnærmet flatt gulv, lokalt fall rundt sluk. Det er for lav membranterskelhøyde ved dør. Det er målt 15 mm, kravet er 25 mm. Tilstandsgrad 3 på dette. Våtromsplater er ufagmessig montert helt ned til gulvflis. Våtromsplater bør monteres ca
60-80 mm over gulv. Tilstandsgrad 2.

Vaskerom i underetasje har flis og varmekabler på gulv og mdf-panel på vegger. Vaskerommet innehar skyllekar, vv-bereder,
fordelerstamme for vann, opplegg for vaskemaskin samt sikringskap. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Vaskerommet ble oppusset for et par år siden. Det er tilnærmet flatt gulv og krav til fallforhold mot sluk er ikke oppfylt. Det er ingen terskel ved dør. Det opplyses om at eier skal montere terskel ved dør som tilfredsstiller kravet til høydeforskjell (25 mm) mot sluk. Takstrapporten forutsetter at dette blir fagmessig utført. Det er observert slukmansjett i sluk. Det er mangelfull silikonfuger ved sokkelfliser. Det er ufagmessig rørgjennomføringer på vegger. Det vil være påregnelig med lokale utbedringer. Tilstandsgrad 2.

Det er elementpipe fra byggeår i boligen. Kledd med murstein og malt innvendig, heldekkende beslag over tak. Sotluke i krypkjeller i underetasjen. Det er installert vedovn på stue i første etasje og underetasje. Kombinert olje-/vedpeis på peisstue. Det opplyses at tidligere oljetank er fjernet og oljeovn er ikke i bruk. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader ved visuelle observasjoner. Pipe er fra byggeår og er ca 50 år gammel. Det mangler ildfast plate foran vedovn i underetasjen og foran olje-/vedpeis i peisstue.
Når det gjelder piper og ildsteder så er det det lokale feier-/brannvesen som er godkjenningsmyndighet. Tilstandsgrad 2.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av kobber og plast, rør-i-rør system. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Fordelerstokk for vann er plassert i veggnisje i vaskerom i underetasjen.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast og støpejern. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 80 liter smart-bereder i vaskerom i underetasjen. Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Røropplegget er oppgradert i forbindelse med oppussing av boligen siste 5 årene. Normal standard og kvalitet utifra alder og konstruksjon. Fordelerstamme for vann er plassert i utforet innervegg og mangler drenering til sluk. Det er ufagmessig rørgjennomføringer i vegger etc. Tilstandsgrad 3 på dette. Tilstandsgrad 1 på nyere rør.

Det er installert luft/luft varmepumpe i første etasje i boligen. Varmepumpe fungerer greit. Tilstandsgrad 1.

Det er installert balansert ventilasjon i boligen. Ventilasjonsaggregat er plassert på kryploft. Det ble installert nytt anlegg for ca 5 år siden. Ventilasjonsanlegg fungerer normalt. Det er viktig å skifte filter i anlegget med jevne mellomrom. Tilstandsgrad 1.

Sikringskap med automatsikringer i første etasje og underetasje. Strømmåler i eget skap utvendig ved terrasse. Det elektriske anlegget er ikke vurdert/kontrollert av takstmann. Det kreves autorisasjon og spisskompetanse som ikke innehas. Tilstandsgrad ikke satt.

Basert på den visuelle befaringen, enkle fuktindikasjonsmålinger, stikktagninger, opplysninger fra eier og fremlagte dokumenter er
følgende punkter av avgjørende betydning for bedømming av denne eiendommens tekniske tilstand:

- Boligen er betydelig oppgradert siste 5-6 årene med nytt kjøkken og 2 nye bad, fornying av innvendige overflater.
- Det er bygget nye terrasser rundt eiendommen.
- Det er bygget ny garasje og hagestue.
- Det er noe mangelfull håndverksmessig utførelse på boligen.
- Poengterer ellers at ikke alle trapper, rekkverk, isolasjon, våtrom etc, nødvendigvis holder dagens krav til standard, men de
som var vanlig på utførelsestidspunkt.

Utifra de avdekninger som er gjort ifm vedlagte tilstandsrapport må en ta det forbehold at det kan finnes skjulte feil eller mangler som ikke er avdekt pga de er skjulte og den visuelle befaringen dermed ikke avdekker de.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Garasje

 • Utsikt

 • Hage

 • Turterreng

Oppvarming

Det er installert luft/luft varmepumpe i første etasje. Det er installert vedovn på stue i første etasje og underetasje. Kombinert olje-/vedpeis på peisstue. Det opplyses at tidligere oljetank er fjernet og oljeovn er ikke i bruk. Bad i første etasje har varmekabler i gulv
Vaskerom og bad i underetasje har varmekabler i gulv. Varmekabler i gulv i underetasjen forøvrig.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
Kjeller: 95 kvm
1. etasje: 120 kvm
Primærrom:
Kjeller: Kjellerstue, bad, vaskerom og kontor.: 77 kvm
1. etasje: Stue, peisstue, kjøkken, 2 soverom, bad og vindfang.: 116 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: Bod.: 18 kvm
1. etasje: Garderobe.: 4 kvm

Garasje frittliggende
Bruksareal:
1. etasje: 37 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 37 kvm

Garasje integrert
Bruksareal:
1. etasje: 21 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 21 kvm

Hagestue
Bruksareal:
1. etasje: 36 kvm
Primærrom:
1. etasje: Stue, bad og badstue.: 36 kvm
Se mer

Parkering

En integrert og en frittstående garasje på eiendommen. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på opparbeidet gårdsplass.

Adgang til utleie

Registrert som bolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  158

 • Gårdsnr

  79

 • Kommunenr

  1534

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er hovedsakelig regulert til boligformål i henhold til Reguleringsplan for Håvikmyrane vedtatt 06.08.1968. Deler av eiendommen mot sør er regulert til kjørvei og gang-/sykkelvei. Mot vest er også deler av eiendommen regulert til gang-/sykkelvei. Mot nord grenser eiendommen til et område regulert til forretninger. Like vest for eiendommen er det innregulert et felles lekeareal.

I henhold til Kommuneplanens arealdel så ligger eiendommen i et avsatt boligområde - nåværende. Deler av eiendommen mot sør er avsatt til veiareal - nåværende. Nord for eiendommen er det avsatt til bygning med særskilt almennytting formål - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring samt ROS-analyserapport er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Haram kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk (Brattvåg Vassverk SA). Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Lennart
Tetlie

Lennart Tetlie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

lennart@notar.no
91375491

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Kort om eiendommen

Nedrehjellen 2 ligger fint til i et barnevennlig boligområde stort sett bestående av eneboliger. Det er kort vei til barnehage. Ca 1.5 km til Brattvåg sentrum med alle sine fasiliteter og funksjoner. Boligen ble oppført i 1971 og har en tomtestørrelse på ca 1.3 mål. Boligen er betydelig oppgradert med nytt kjøkken og 2 nye bad, samt fornying av innvendige overflater i løpet av de siste 5-6 årene. Det er bygget nye terrasser rundt eiendommen. Det er også bygget ny garasje og hagestue. Alt i alt en fin bolig med gode kvaliteter utvendig som innvendig.

Velkommen til visning!

Matrikkelinfo

Bruksnr: 158
Gårdsnr: 79
Kommunenr: 1534

Tomt

Byggeår

1971

Byggemåte

Modernisert/påkostet år

Moderiseringer og påkostninger

Takst

utført av , datert

Sammendrag selgers egenerklæring

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
Kjeller: 95 kvm
1. etasje: 120 kvm
Primærrom:
Kjeller: Kjellerstue, bad, vaskerom og kontor.: 77 kvm
1. etasje: Stue, peisstue, kjøkken, 2 soverom, bad og vindfang.: 116 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: Bod.: 18 kvm
1. etasje: Garderobe.: 4 kvm

Garasje frittliggende
Bruksareal:
1. etasje: 37 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 37 kvm

Garasje integrert
Bruksareal:
1. etasje: 21 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjerom.: 21 kvm

Hagestue
Bruksareal:
1. etasje: 36 kvm
Primærrom:
1. etasje: Stue, bad og badstue.: 36 kvm

Innhold

Eneboligen har krypkjeller under 1/2-etasje mot nord. Underetasje inneholder kjellerstue, bad, vaskerom, kontor og bod. I første etasje er det stue, peisstue, kjøkken, 2 soverom, bad, vindfang og garderobe.

Peisstue i første etasje ligger på et lavere nivå enn resten av etasjen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan likvel være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 24.05.2019, utført av Birkeland Taksering AS.

Standard

Underetasjen har parkett og laminat på gulv. Første etasje med parkett på gulv. Varmekabler i gulv i underetasjen. Det er lagt nye gulv i forbindelse med oppussing av boligen for ca 5 år siden. Det er ikke påvist tegn til skader, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Underetasje har mdf-panel og malte/tapetserte veggflater. Første etasje har mdf-panel på vegger. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal bruksslitasje. Innvendige overflater ble oppusset for ca 5 år siden. Tilstandsgrad 1.

Underetasje har mdf-panel og profilerte takessplater i himling. Første etasje har profilerte takessplater i himling. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal slitasje. Innvendig overflater ble oppusset for ca 5 år siden. Det er noe ufagmessig montering av mdf-panel i himling i bod i underetasjen - tilstandsgrad 2 på dette. Forøvrig tilstandsgrad 1.

Det er formpresset fyllingsdører i boligen. En eldre skyvedør i underetasjen. Dører ble utskiftet for ca 5 år siden. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader, normal slitasje. Tilstandsgrad 2 på eldre skyvedør. Forøvrig tilstandsgrad 1.

Innvendig trapp fra første etasje til underetasje i treverk med tette trinn. Enkel håndløper langs vegg. Ribbevegg av trespiler rundt trappeåpning i første etasje. Trapp til 1/2-etasje kledd med parkett på trinn, trappelist i metall. Trapp til underetasje mangler rekkverk og spiler rundt trappeåpning har for stor avstand i forhold til krav. Dette må utbedres. Tilstandsgrad 3 på dette. Trapp til halvetasje har normal standard.

Kjøkkeninnredning fra Hitachi i høyglanslaminat med ventilatorhette over integrert koketopp. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og side-by-side kjøl- og fryseskap. Laminat benkeplate med nedfelt kompositvask. Kjøkkenet ble montert for ca 4 år siden og fungerer fint i forhold til tiltenkt funksjon. Det er ikke observert tegn til skader, lite slitasjer. Tilstandsgrad 1.

Bad i underetasje har fliser og varmekabler på gulv, flis på vegger. Badet innhar badekar med massasjedyser, toalett, hel servantplate med underskap samt ventilasjon på vegg. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Badet ble bygget for
ca 2 år siden. Det er tilnærmet flatt gulv og krav til fallforhold mot sluk er ikke oppfylt. Det er ingen terskel ved dør. Det opplyses at eier skal montere terskel ved dør som tilfredsstiller kravet til høydeforskjell (25 mm) mot sluk. Takstrapporten forutsetter at dette blir fagmessig utført. Sluk er under badekar og ikke inspisert av takstmann. Det kan være lokalt fall rundt sluket. Bruk av badekar er en god løsning da gulv og vegger har reduserte vannpåkjenninger. Tilstandsgrad 2.

Bad i første etasje har fliser og varmekabler på gulv, våtromsplater på vegger. Badet innehar dusjhjørne med glassdører, veggmontert toalett og hel servantplate med underskap. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Badet ble oppusset
for ca 4 år siden. Det er tilnærmet flatt gulv, lokalt fall rundt sluk. Det er for lav membranterskelhøyde ved dør. Det er målt 15 mm, kravet er 25 mm. Tilstandsgrad 3 på dette. Våtromsplater er ufagmessig montert helt ned til gulvflis. Våtromsplater bør monteres ca
60-80 mm over gulv. Tilstandsgrad 2.

Vaskerom i underetasje har flis og varmekabler på gulv og mdf-panel på vegger. Vaskerommet innehar skyllekar, vv-bereder,
fordelerstamme for vann, opplegg for vaskemaskin samt sikringskap. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Vaskerommet ble oppusset for et par år siden. Det er tilnærmet flatt gulv og krav til fallforhold mot sluk er ikke oppfylt. Det er ingen terskel ved dør. Det opplyses om at eier skal montere terskel ved dør som tilfredsstiller kravet til høydeforskjell (25 mm) mot sluk. Takstrapporten forutsetter at dette blir fagmessig utført. Det er observert slukmansjett i sluk. Det er mangelfull silikonfuger ved sokkelfliser. Det er ufagmessig rørgjennomføringer på vegger. Det vil være påregnelig med lokale utbedringer. Tilstandsgrad 2.

Det er elementpipe fra byggeår i boligen. Kledd med murstein og malt innvendig, heldekkende beslag over tak. Sotluke i krypkjeller i underetasjen. Det er installert vedovn på stue i første etasje og underetasje. Kombinert olje-/vedpeis på peisstue. Det opplyses at tidligere oljetank er fjernet og oljeovn er ikke i bruk. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader ved visuelle observasjoner. Pipe er fra byggeår og er ca 50 år gammel. Det mangler ildfast plate foran vedovn i underetasjen og foran olje-/vedpeis i peisstue.
Når det gjelder piper og ildsteder så er det det lokale feier-/brannvesen som er godkjenningsmyndighet. Tilstandsgrad 2.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av kobber og plast, rør-i-rør system. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Fordelerstokk for vann er plassert i veggnisje i vaskerom i underetasjen.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast og støpejern. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 80 liter smart-bereder i vaskerom i underetasjen. Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Røropplegget er oppgradert i forbindelse med oppussing av boligen siste 5 årene. Normal standard og kvalitet utifra alder og konstruksjon. Fordelerstamme for vann er plassert i utforet innervegg og mangler drenering til sluk. Det er ufagmessig rørgjennomføringer i vegger etc. Tilstandsgrad 3 på dette. Tilstandsgrad 1 på nyere rør.

Det er installert luft/luft varmepumpe i første etasje i boligen. Varmepumpe fungerer greit. Tilstandsgrad 1.

Det er installert balansert ventilasjon i boligen. Ventilasjonsaggregat er plassert på kryploft. Det ble installert nytt anlegg for ca 5 år siden. Ventilasjonsanlegg fungerer normalt. Det er viktig å skifte filter i anlegget med jevne mellomrom. Tilstandsgrad 1.

Sikringskap med automatsikringer i første etasje og underetasje. Strømmåler i eget skap utvendig ved terrasse. Det elektriske anlegget er ikke vurdert/kontrollert av takstmann. Det kreves autorisasjon og spisskompetanse som ikke innehas. Tilstandsgrad ikke satt.

Basert på den visuelle befaringen, enkle fuktindikasjonsmålinger, stikktagninger, opplysninger fra eier og fremlagte dokumenter er
følgende punkter av avgjørende betydning for bedømming av denne eiendommens tekniske tilstand:

- Boligen er betydelig oppgradert siste 5-6 årene med nytt kjøkken og 2 nye bad, fornying av innvendige overflater.
- Det er bygget nye terrasser rundt eiendommen.
- Det er bygget ny garasje og hagestue.
- Det er noe mangelfull håndverksmessig utførelse på boligen.
- Poengterer ellers at ikke alle trapper, rekkverk, isolasjon, våtrom etc, nødvendigvis holder dagens krav til standard, men de
som var vanlig på utførelsestidspunkt.

Utifra de avdekninger som er gjort ifm vedlagte tilstandsrapport må en ta det forbehold at det kan finnes skjulte feil eller mangler som ikke er avdekt pga de er skjulte og den visuelle befaringen dermed ikke avdekker de.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer

Adgang til utleie

Registrert som bolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.

Oppvarming

Det er installert luft/luft varmepumpe i første etasje. Det er installert vedovn på stue i første etasje og underetasje. Kombinert olje-/vedpeis på peisstue. Det opplyses at tidligere oljetank er fjernet og oljeovn er ikke i bruk. Bad i første etasje har varmekabler i gulv
Vaskerom og bad i underetasje har varmekabler i gulv. Varmekabler i gulv i underetasjen forøvrig.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Parkering

En integrert og en frittstående garasje på eiendommen. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på opparbeidet gårdsplass.

Radonmåling

Barnehage/skole/fritid

Skolekrets

Offentlig kommunikasjon

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk (Brattvåg Vassverk SA). Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulerings-og aralplaner

Eiendommen er hovedsakelig regulert til boligformål i henhold til Reguleringsplan for Håvikmyrane vedtatt 06.08.1968. Deler av eiendommen mot sør er regulert til kjørvei og gang-/sykkelvei. Mot vest er også deler av eiendommen regulert til gang-/sykkelvei. Mot nord grenser eiendommen til et område regulert til forretninger. Like vest for eiendommen er det innregulert et felles lekeareal.

I henhold til Kommuneplanens arealdel så ligger eiendommen i et avsatt boligområde - nåværende. Deler av eiendommen mot sør er avsatt til veiareal - nåværende. Nord for eiendommen er det avsatt til bygning med særskilt almennytting formål - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring samt ROS-analyserapport er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Haram kommune.

Adkomst

Kjør fra Vatneeidet og følg veien gjennom Slyngstad, gjennom Remmetunnelene, helt til du ser skiltet mot Brattvåg. Ta så første avkjørsel til venstretil venstre etter skiltet. Følg veien til venstre ved neste avkjørsel. Du vil se boligen på din venstre side litt etter barnehagen.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Nedrehjellen like sør for Brattvåg sentrum. Det er et etablert område med eneboliger fra forskjellige tidsepoker i nærmiljøet. Boligen ligger fint til i terrenget med gode sol- og lysforhold.

Felleskostnader

Felleskostnader inkl.

Rentekostnader fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld

Antall år avdragsfritt

Felleskostander etter avdragsfri periode

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel felles formue

pr.

Regnskap/budsjett

Vedtekter/husordensregler

Beboernes forpliktelser

Velforening/huseierlag

Årlig velavgift

Borettslag

Forretningsfører

Sikringsfond

Styregodkjennelse

Forkjøpsrett

Legalpant

Kommunale avgifter

Informasjon om kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Informasjon eiendomsskatt

Vannavgift

Informasjon om vannavgift

Formuesverdi primær

Formuesverdi sekundær

Informasjon om formuesverdi

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse år

Tinglyste heftelser og rettigheterDiverse

Dødsbo

Konsesjon

Bo-og driveplikt

Odel

Boligkjøperforsikring

Boligselgerforsikring

Overtakelse

Budgivning

Lovanvendelse

Hvitvasking

Personopplysningsloven

Meglers vederlag

Omkotsninger

Betalingsbetingelser

Tips en venn

Verdivurdering