Sandbakkveien 13A 8250 ROGNAN


Enebolig med garasje - renoveringsobjekt

Budgivning

Frist: 04.03.2021 kl: 16:00

Aktivt bud: kr 1 400 000,-

 • Prisantydning

  kr 980 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  86 m2

 • P-rom

  83 m2

 • Rom

  4

 • Soverom

  2

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  1992

 • Energimerking

  E-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til i østre del av Rognan sentrum, med gangavstand til alle fasiliteter.

Adkomst

Adkomst fra asfaltert kommunal veiareal.
Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Sandbakkveien 13A, 8250 ROGNAN

Innhold

Enebolig over ett plan, fremstår på befaringstidspunktet med 2 stk 2-roms leiligheter.

Østre leilighet:
Stue, kjøkken, soverom, bad.

Vestre leilighet:
Stue, kjøkken, soverom, bad, vf, tilbygget bod ved inngangsparti.

I tillegg er det oppført en stor garasje på eiendommen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst datert 02.12.2020, utført av BoligTakst og BoligTest Torkjell Nilsen.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.
Se mer

Standard

Østre del av boligen:

Stue med laminat på gulv, panel på vegger. Utgang til 11kvm stor altan. Ovn for fast brensel montert på glassplate.
Kjøkken med laminat på gulv, panel på vegger. Heltre bøk innredning med eldre integrert ovn/stekeovn, opplegg for oppvaskmaskin og ventilatorskap. 200l VVB montert på lecasteiner. Kjøkkeninnredningen fremstår som slitt. Løs benkeplate ,defekt ventilator, mangelfull etablering av avløp fra oppvaskmaskin, sokkellister mangler. Strøm-tilkobling VVB er meget mangelfull. Ikke avløp fra sikkerhetsventil på VVB. Skrue og spikerhull i panelveggene. Løse el-kontakter. Vedovn er mangelfullt tilkoblet pipen. Slitt og defekt håndtak på altandøren.
Bad med belegg på gulv våtromsplater på vegger, vegghengt wc, stort hjørnebadekar, servant over innredning, ventil i tak. Badet har en åpen el-boks, skruehull i veggplatene, større hull i veggplatene under servant, synlig vannrør og stoppekran, fuktskadet vindu samt defekt underskap for servant.
Soverom med laminat på gulv, panel på vegger og i tak. Stor PAX-garderobe på vegg. Fuktskader i vinduet.

Vestre del av boligen:
Soverom med laminat på gulv, panel på vegger og i tak.
Kjøkken med heltre innredning med ventilator.
Oppholdsrom med laminat på gulv samt gulvvarme.
Bad med belegg på gulv, malt strie på veggene, dusjkabinett, wc, servant på vegg, opplegg for vaskemaskin samt gulvvarme.
Vindfang med laminat på gulv samt el-skap med 9 kurser over automatsikringer. Hovedinngansdør med glassfelt. List mangler på vindu. Overbygget hovedinngang. For øvrig framstår vestre del av boligen med noe bruksslitasje.
Tilbygget bod med betonggulv, panel på vegger og tak.

Altan med rekkverk fremstår med råteskader - stedvis defekt rekkverk.
Mosegrodd og råteskadet vindskier og vannbord. Stedvis defekte takrennekroker. Løse elektriske ledninger.
På generelt grunnlag anbefales kjøper å få utført en elsjekk fra eltakstmann for å kontrollere hele anlegget i forhold til gjeldende forskrifter da boligen ble bygget.

Bygningen framstår som et renoveringsobjekt, kostnader til renovering, vedlikehold, oppgraderinger og modernisering må påregnes.

Garasjen er oppført i enkel bindingsverk over ringmur i betong. Saltak tekket med stålplater. Liggende utvendig bordkledning. Vippeport i innkjøringen. Bi-inngangsdør. Innvendig platekledd og sannsynlig isolert i veggene. Tilbygget del som ukledd. Gulvbord sannsynlig over betongdekke.
Garasjen fremstår med store skader og mangelfull håndverksarbeid på alle flater. Det elektriske anlegget er i meget mangelfull tilstand og må kontrolleres og utbedres av elektriker. Bi-inngangsdør lar seg ikke lukke.
Se mer

Fasiliteter

 • Peis

 • Rolig

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Hage

 • Sentralt

Oppvarming

Vedfyrt ovn i stue, forøvrig elektrisk. Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Bruksareal:
1. etasje: 86 kvm 2 stuer. 2 kjøkken, 2 soverom, 2 bad, vf, 1 tilbygget bod.
Primærrom:
1. etasje: 83 kvm 2 stuer, 2 kjøkken, 2 soverom, 2 bad og vindfang.
Sekundærrom:
1. etasje: 3 kvm Tilbygget bod.

Bebyggelse

Boligfelt med eneboliger og flermannsboliger.

Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel/ hybelleilighet som en del av hovedboligen forutsetter godkjennelse fra kommunen på søknad om innredning til varig opphold. De som kan ha interesse av å leie ut, oppfordres til å undersøke hvilke formelle og bygningsmessige krav som må oppfylles for å få godkjenning som nevnt. Slike opplysninger kan normalt skaffes ved henvendelse til kommunen. Det understrekes at medhjelper ikke har undersøkt hvilke tiltak som må gjennomføres.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  1252

 • Gårdsnr

  43

 • Kommunenr

  1840

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Del av garasje som står på teig tilhørende gnr/bnr 43/6 er regulert til felles avkjørsel.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Deler av garasjen står på teig tilhørende gnr/bnr 43/6, eier av 43/6 er Sameiet Rognan Øst Panorama. Teigen er regulert til felles avkjørsel. Medhjelper anbefaler ny eier om å kontakte sameiet for å brakt forholdet i orden. Medhjelper har tilskrevet sameiet for å gjøre dem oppmerksomme på dette.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Salten brann IKS har registrert følgende avvik:
Takstige mangler. Der feiing skal foregå fra tak skal typegodkjent takstige/taktrinn eller tilsvarende stige være montert og gjelder alle tak med helling utover. Stigen/trinn skal være montert etter monteringsanvisningen.

Nordlandsnett opplyser følgende:
Det elektriske anlegget ble sist kontrollert den 04.11.2008. Det foreligger ingen merknad på anlegget.
Medhjelper oppfordrer kjøper til å få utført en elsjekk fra eltakstmann for å kontrollere hele anlegget i forhold til gjeldende forskrifter da boligen ble bygget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at energimerking er foretatt med bakgrunn i takstopplysninger og at denne derfor kan være mangelfull eller feil
For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport og skaderapporter som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.
Se mer

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering