Borgundvegen 54 6007 ÅLESUND


BUD MOTTATT - Romslig selveierleilighet med 2 soverom

 • Prisantydning

  kr 1 700 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Tomannsbolig

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  108 m2

 • P-rom

  76 m2

 • Rom

  1

 • Soverom

  2

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  1910

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Borgundvegen like øst for Ålesund sentrum. Nærområdet består i hovedsak av mindre bygårder som takstobjektet ligger samt omsorgssenter etc. Kort veg til Ålesund sentrum og barnehage og barneskole.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Borgundvegen 54, 6007 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder entrè/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
Tilhørende kjellerbod.

Dagens planløsning avviker fra godkjente tegninger. Gang/trapperom og kott er tatt inn som bad i leiligheten. Bruksendring fra tilleggsdel (boder etc) til hoveddel (soverom etc) er søknadspliktig. Det er ikke søkt om bruksendring. Evt. søknad blir kjøpers ansvar. Trapperommet som er tatt inn i badet er også fellesareal iht. seksjoneringen. Det anbefales at eiendommen reseksjoneres iht. dagens planløsning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst datert 18.02.2020, utført av Stig Håvard Vatne.
Se mer

Standard

Leiligheten har følgende overflater innredning på oppholdsrom; På gulv ligger det laminat samt belegg på kjøkken og i entrè/gang. På vegger er det sparkla og malte plater, noe tapet og panel i entrè/gang. I tak er det takplater.

Bad: overflateoppusset i 2006, men fremstår med oppgraderingsbehov. Badet har flislagte gulv/vegger. Gulvvarme. Vegghengt wc. Dusjkabinett. Innredning m/servant. Opplegg for vaskemaskin. El vifte.

Kjøkken: Malt profilert kjøkkeninnredning fra ca 1997. Fremstår slitt. Fliser over kjøkkenbenk. Ventilator med kullfilter. Laminat benkeplate. Stålhåndtak.

Malte profilerte innerdører.

Tekniske installasjoner:
- Peisovn på stue.
- 198 l varmtvannstank fra 2012 som står i kjeller. Eldre røropplegg.
- Automatsikringer.
- Varmepumpe fra 2018.
Se mer

Fasiliteter

 • Sentralt

Oppvarming

Peisovn. Varme i gulv på bad.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Kjellerbod
Bruksareal: 32 kvm Bod.
Sekundærrom:
32 kvm Bod.

Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 76 kvm Entrè/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
Primærrom:
1. etasje: 76 kvm Entrè/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Parkering

Parkering på tomt.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  117

 • Gårdsnr

  201

 • Kommunenr

  1507

 • Seksjonsnummer

  1

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og kjørevei, iht. reguleringsplan for Klipra, Grensegata - Volsdalgsbakken (03.10.1991).

Eiendommen er registrert som et SEFRAK-minne. SEFRAK er en forkortelse for Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner. Dette sekretariatet hadde ansvaret for en landsomfattende registrering av eldre bygninger – et omfattende feltarbeid som ble gjort i perioden 1975-1995. Bygningene i SEFRAK- registeret er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tillatelse til å endre, flytte eller rive bygningen. I dag er det Riksantikvaren som administrerer SEFRAK i samarbeid med fylkeskommunene. På http://www.ra.no/ finnes mer informasjon om SEFRAK og om tilgang på den informasjonen som er registrert. Kontakt evt. megler for mer informasjon.

Kartutsnitt er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Fredrik Heggdal
Strand

Fredrik Heggdal Strand

Eiendomsmegler MNEF

fredrik@notar.no
47663926

Notar Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering