Prisantydning

kr 1 650 000,-

Pågående budrunder

Frist: 19.12.2018 kl: 12:00
Aktivt bud: kr 1 400 000,-

Primærrom

171 m²

Strandgata 12
6060 HAREID

HAREID - BUD MOTTATT! Oppgradert enebolig over 3 plan med sentral og fin beliggenheit.

 • Prisantydning

  kr 1 650 000,-

 • Kommunale avgifter

  kr 12 443,-

 • Verditakst

  kr 1 650 000,-

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Byggeår

  1918

 • Primærrom

  171 m²

 • Bruksareal

  363 m²

 • Tomteareal

  1 439 m²

 • Soverom

  3

 • Eierform

  Eier (Selveier)

 • Energimerking

  G-yellow

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen har god beliggenhet med kort avstand til Hareid sentrum, skoler, barnehage, idrettsanlegg og tursti langs Hareidselva.

Adkomst

Følg Strandgata frå sentrum av Hareid og køyr mot Hjørungavåg. Eiendomen ligger da rett ovanfor industriområde, stikkvegen rett før elva. Det vil bli skiltet ved felles visninger.

Strandgata 12, 6060 HAREID

Innhold

Enebolig: Kjeller inneholder 2 uinnredede kjellerrom. Første etasje inneholder kjøkken, stue, gang, bad, vaskerom, bod, uinnredet tilbygg og kott under trapp. Loft inneholder 3 soverom, trapperom, loftstue og 2 kott. Garasje: Hovedetasje inneholder garasjerom. Loft inneholder stue/gang og 2 boder.
Se mer

Standard

Overflater: Innvendige vegger har overflater med varierende alder bestående av tapet, malte panelplater, malt maskinlaft, malt panel, vinyltapet og mur. Innvendige himlinger har overflater av malt panel og malte takplater, kjeller har ikke himling montert. Gulv har overflater med varierende alder bestående av lamminatgulv, tregulv, fliser, betong og singel/grus. Bad: Bad oppusset i 2003 ifølge tidligere takst. Flis på gulv med varmekabler. Malt panel og fliser på vegger. Baderomsinnredning med dobbel vask, vegghengt wc, dusjnisje med glassbyggerstein og innebygget boblebadekar. Mekanisk avtrekk. Varmekabel. Vaskerom: Ukjent alder. Skyllekar og røropplegg for vaskemaskin. Stikkontakt for tørketrommel. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte skapfronter i lakket utførelse. Benkeplate av laminat med nedfelt vask og platetopp. På vegger over benkeplater er det lagt fliser. Kjøkkeninnredningen har intrigert oppvaskmaskin, komfyr og mikroovn, frittstående kjøleskap. Ventilator hette er montert over platetopp. Trapp fra byggeår av tre i malt utførelse med tette trinn med lamminatgulv, trapp har rekkverk av tre på loft. Tekniske installasjoner: - Rørinstallasjon bestående av trykkvannrør av kobber og avløpsrør av plast og stål, innslag av andre rørmaterialer kan forekomme med bakgrunn i alder på røropplegget. Røropplegget har en varmtvanntank på 287 liter fra 2003. Deler av røropplegget til kjøkken, bad og vaskerom fornyet i 2003 ifølge tidligere takst. - Eiendommen har ventilasjon fra byggeår bestående av mekanisk avtrekk fra kjøkken ventilator og bad, utover dette har eiendommen naturlig ventilasjon. Det er montert ei luft til luft varmepumpe på stue i hovedetasje ny i 2010 ifølge tidligere takst. - Skjult lagt el opplegg fra byggeår med noe åpen lagt el installasjon, el installasjonen har sikringsskap med automatsikringer. Det er montert varmekabler under fliser i gang hovedetasje og på bad. Det er montert downlights på bad, deler av kjøkken, stue og gang i hovedetasje.
Se mer

Fasiliteter

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Utsikt

 • Sentralt

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og i gang. Luft til luft varmepumpe i garasje. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Enebolig Bruksareal: Kjeller: 91 kvm 1. etasje: 113 kvm 2. etasje: 62 kvm Primærrom: 1. etasje: Kjøkken, stue, gang, bad og vaskerom.: 83 kvm 2. etasje: 3 soverom, trapperom og loftstue.: 54 kvm Sekundærrom: Kjeller: 2 uinnredede kjellerrom.: 91 kvm 1. etasje: Bod, uinnredet tilbygg og kott under trapp.: 30 kvm 2. etasje: 2 kott. : 8 kvm Garasje Bruksareal: 1. etasje: 52 kvm 2. etasje: 45 kvm Primærrom: 2. etasje: Stue/gang.: 34 kvm Sekundærrom: 1. etasje: Garasjerom.: 52 kvm 2. etasje: 2 Boder.: 11 kvm
Se mer

Bebyggelse

Omkringliggende bebyggelse består av eneboliger og næringsarealer med tilhørende bygningsmasse.

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  1177

 • Gårdsnr

  41

 • Kommunenr

  1517

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger - frittliggende småhus iht. Gjeldende reguleringsplan, datert 14.09.2018. Det gjøres oppmerksom på at deler av garasje står oppført på nabotomt som er regulert til friområde. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Hareid kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Privat vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport og skaderapporter som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen. Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.
Se mer

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Ålesund

Kongens gate 2
ÅLESUND 6002

Tel: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

StueSpisestueKjøkkenKjøkkenKjøkkenBadBadGangGang / trapperomSoveromSoveromSoveromSoveromTerrasseFasadeFasadeFasadeGarasjeInngangspartiTerrasseFasadeStueStueStue

Tips en venn

Verdivurdering