Moa park 6 6018 ÅLESUND


BUD MOTTATT - Nyoppusset og pen leilighet med fin standard, 2 soverom, heis og parkeringskjeller

 • SOLGT

   

 • Andel fellesgjeld

  kr 1 282,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  100 m2

 • P-rom

  90 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  3

 • Byggeår

  1999

 • Energimerking

  D-green

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Vestvendt eierseksjon med sentral beliggenhet like nordvest for kjøpesentrene på Moa. Gangavstand til skoler og barnehager i området. Denne seksjonen ligger i femte etasje. Mange
fine turmuligheter i nærområdet.

Adkomst

Kjør gjennom Moa og ta til høyre ved rundkjøringen ved det nye boligkomplekset MidtMoa. Moa Park ligger på da på høyre side etter ca 100 meter. Denne seksjonen ligger i femte etasje i blokken lengst mot øst.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.
Se mer

Moa park 6, 6018 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten ligger i femte etasje (2 boligplan) og inneholder entré/inngang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom og bod.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjent tegning.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst/tilstandsrapport datert 11.09.2019, utført av Sunnmørstakst AS.
Se mer

Standard

Leiligheten med byggeår 1999 fremstår med normal bruksslitasje på overflater/innredninger. Fjernvarme med radiatorer i leiligheten. Ny "Kvik" kjøkkeninnredning fra 2019. I 2019 ble det også lagt nye gulvflater samt malt vegger og himlinger. Bad har derimot overflater og innredning fra byggeår. Normalt intervall for vedlikehold/oppgraderinger må forventes.

Innvendige gulvflater er belagt med Tarkett laminatgulv. Flis på badet. Innvendige vegger er kledd med malte flater/fiberduk. Flis på badet. Himlinger med malte flater. Hvite profilerte innerdører/skyvedører.

"Kvik" kjøkkeninnredning fra 2019 med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum. 1 overskap med vippeåpning. 1 uttrekkbart skap og 1 karusellskap. Fullintegrert oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Keramisk platetopp. Integrert stekeovn. Røroshetta kjøkkenvifte med hvit buet front. Ledspotter under overskap. Høiax lekkasjestopper i benkeskapet.

Bad/vaskerom har servantinnredning med 4 hvite glatte dører. 2 overskap, speil og lysarmatur. Laminat benkeplate med nedfelt servant. 2 høyskap. Dusjhjørne, wc og opplegg for vaskemaskin. 2 fordelerskap i rommet (for vannbåren varme og for tappevann). Nytt wc høsten 2019.

Skyvedørsgarderobe med 2 dører i entré/gang. Garderobeskap med 2 dører på det ene soverommet. Garderobeskap i boden (2 garderobeskap a`2 dører).

Rør i rør vannledninger i leiligheten. Fordelerskap på bad. Plast avløpsrør/sluk.

Radiatorer med vannbåren oppvarming. Fordelerskap på badet. Gulvvarme på badet.

Røykvarsler og brannslukningsapparat i leiligheten.

Mekanisk avtrekk fra veggventil på badet (styres fra kjøkkenventilator). Spalteventiler i vinduer.

El-skap med automatsikringer/jordfeilbryter.

Verdi- og lånetakst følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Rolig

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Sentralt

Oppvarming

Radiatorer med vannbåren oppvarming. Gulvvarme på badet.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Garasje

Leilighet
Bruksareal:
5. etasje: 94 kvm
Primærrom:
5. etasje: Entré/inngang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom.: 90 kvm
Sekundærrom:
5. etasje: Bod.: 4 kvm

Utvendig bod
Bruksareal:
3. etasje: 6 kvm
Sekundærrom:
3. etasje: Lagerbod.: 6 kvm
Se mer

Bebyggelse

På tomten er det oppført blokkbebyggelse med selveierleiligheter. Denne seksjonen ligger i femte etasje i blokken lengst mot øst. Kjøpesenter, svømmehall, kino, buss-sentral etc i området.

Parkering

Oppmerket biloppstillingsplass i garasjeanlegget.

Adgang til utleie

Leietaker av bruksenhet må meldes til styret for godkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Intern fremleie må altså godkjennes av styret. Utleieren har det fulle ansvar for alle skader eller ulemper som fremleier påfører sameiet og beboerne. Alle pålegg gitt av styret eller tillitsmann/kvinne i henhold til sameiets vedtekter, må følges uansett husorden. Mulig tvist om avgjørelser i henhold til husordenen, eller om forståelsen av denne, avgjøres med bindende virkning av styret.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  1085

 • Gårdsnr

  50

 • Kommunenr

  1504

 • Seksjonsnummer

  61

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til offentlig bygning/forretninger/kontor m.v. i henhold til Reguleringsplan for Moaområdet vedtatt 01.06.1995. Sør og vest for sameiet er det regulert til offentlige bygninger. Mot øst er det innregulert en turvei samt et område for forretninger/kontor m.v. Mot nord er det i henhold til Reguleringsplan for Moaområdet - Moa urnelund - detaljregulering vedtatt 08.11.2012 regulert til offentlig grav- og urnelund og offentlig kirke/annen religionsutøvelse med tilhørende samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur.

I henhold til Kommuneplanens arealdel 2016-2028 Ålesund kommune vedtatt 09.03.2017 så er eiendommen avsatt til sentrumsformål - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan med situasjon og tegnforklaring samt utsnitt av kommuneplanens arealdel med tegnforklaring er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Espen
Johansen

Espen Johansen

Eiendomsmegler MNEF

espen@notar.no
92241140

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering