Beiarfjellveien 193 8110 MOLDJORD


Påmeldingsvisning - Hytte med fin beliggenhet på nedre del av Beiarfjellet - Flott utsikt over Beiardalen

Budgivning

Frist: 04.01.2021 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 225 000,-

 • Prisantydning

  kr 280 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Hytte

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  41 m2

 • P-rom

  40 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  1988

 • Energimerking

  E-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Fritidseiendom beliggende på nedre del av Beiarfjellet i naturområde ovenfor Storjord i Beiarn. Det er ca 2km ned til dalen og Beiarelva samt Storjord med butikk og kro langs Fv. 495.
Avstand i kjøretid fra Bodø er ca 1,5 time. Avstand fra hovedvei til hytte er ca. 200 meter. Velkommen til Beiarn

fra www.visitbodo.com/no/beiarn:
Beiarn er et eldorado for friluftsinteresserte både sommer og vinterstid. Her kan du vandre i nasjonalparker og naturreservat og fiske i en av landets beste lakseelver.
Beiarn byr på typisk norsk innenlandsnatur i en frodig dal omkranset av høye fjelltopper. Smeltevann fra isbreer renner ned i ei av landets beste lakseelver som strømmer livskraftig gjennom dalen ned mot en idyllisk fjord. I Beiarn kan du utforske spennende grotter. Besøke Skandinavias nordligste stavkirke og reise 1000 år tilbake i tid. Nyte smaken av spennende lokalmat. Handle tradisdjonsrik husflid og vakker kunst. Oppleve levende landbrukskultur. kilde: visitbodo

Beiarn har ei av landets beste lakseelver lokker fiskere fra hele verden til Beiarn. Elva er åpen for alle, her kan du få fiskeopplevelser for livet. Målt i laks per kilometer elv er Beiarelva Norges beste lakseelv blant de store vassdragene i landet. Her kan du få fiskeopplevelser for livet. Beiarelva bukter seg fra sør til nord, og er åpen for alle som vil oppleve spennende fiske. Elvestrekninga er kun 25 kilometer, så avstanden er kort fra fine fiskeplasser til resten av det bygda har å by på. kilde: https://beiarpuls.no/opplev-beiarn/laksefiske/

Fra kommune sin hjemmeside:
Beiarn kommune ligger 11 mil sør for Bodø. Kommunen har allsidig produksjon innen jord- og skogbruk. I Beiarn er det gode muligheter til friluftsliv, Beiarelva er en kjent lakseelv. Store deler av kommunen består av storslagne fjellpartier med åpne, småkuperte vidder og høye markante fjelltinder omkranset av isbreer. Gjennom fjell-landskapet skjærer det 6 mil lange hoveddalføret Beiardalen med sine sidedaler Tollådalen, Gråtådalen og Arstaddalen. De frodige dalsidene vitner om et rikt jordsmonn og et lunt sommerklima. Kilde: https://www.beiarn.kommune.no/
Se mer

Adkomst

Parkering ved fylkesveien, og gå ca 300 meter til hytten. Medhjelper gjør spesielt oppmerksom på følgende som står omtalt i festekontrakten, utdrag: På grunn av tomtens beliggenhet må adkomstvei gå over naboeiendom til Hausbakk. Utdrag slutt. Det er ikke tinglyst adkomstrett over naboeiendommen og medhjelper anbefaler at ny fester tar kontakt med nabo for å formalisere adkomstretten. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Beiarfjellveien 193, 8110 MOLDJORD

Innhold

Hytten inneholder følgende rom:
Stue, kjøkken, 2 soverom, vindfang, bod.

I tillegg er det ett uthus på eiendommen med bod og utedo.

Standard

Stue med gulvbord, panel på vegger og i tak. Ovn for fast brensel montert på jernplate. Batterier tilkoblet solcellepanel - ikke funksjonstestet. Koblede 2- lags glass vinduer.
Kjøkken med enkel furuinnredning. Det er registrert fuktskader i tak og vegg ved pipegjennomføring. fukt og råteskader i vinduene, samt registrert en del maur.
2 soverom med gulvbord, panel på vegger og i tak. Soverom 1 med punktert og fukt/råteskader i vindu, noe taklister mangler samt registrert en del maur på gulv. Soverom 2 med fuktskader i tak etter lekkasje fra pipe. Fuktskade i vindu. Vindfang med belegg på gulv, panel på vegger og malt tak. Plassbygde skap samt koblet vindu. Skader i hovedinngangsdør.
Bod med belegg på gulv, panel på vegger og malt tak.

Utvendig er tømmermannsplanelet sol og værslitt samt en del sprekker i kledningen. Råteskader i vindskiene og vannbordene. Fukt og råteskader i samtlige vinduer.
Uthuset er fukt og råteskadet. Store skader i papptekke og synlige råteskader i trobordene. Det er registrert maur inne i hytten. Hytten og uthuset er å anse som renoveringsobjekt, kostnader til oppgradering, renovering, utskiftning og moderniseringer må påregnes. Medhjelper ber interessenter lese vedlagte takst nøye, da den inneholder vesentlig informasjon om hyttens standard.
Se mer

Fasiliteter

 • Turterreng

 • Utsikt

 • Rolig

Oppvarming

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Bruksareal:
1. etasje: 41 kvm Stue, kjøkken, 2 soverom, vindfang, bod
Primærrom:
1. etasje: 40 kvm Stue, kjøkken, 2 soverom, vindfang
Sekundærrom:
1. etasje: 1 kvm Bod

Bebyggelse

Spredt fritidsbebyggelse og jordbruksarealer.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til fritidsformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  83

 • Gårdsnr

  16

 • Kommunenr

  1839

Regulerings- og arealplaner

Beiarn kommune opplyser følgende: Gjeldende regulering er LNFR i kart, med bestemmelser om at tomten er å anse som fritidsformål i sin helhet ettersom den er lovlig fradelt og bebygd. Videre opplyser de: Vi har ingen kommunedelplan for området, så her er det bare kommuneplanens arealdel som er gjeldende. Det ligger inne et fareområde her, og dette er hentet fra NGU om potensielle marine avsetninger, så det trenger ikke bety noen fare, men krav til aktsomhet/dokumentasjon ved nye tiltak. Øvre avgrensning av H130 følger marin grense for området
Medhjelper gjengir utdrag fra kommunedelplanens arealdel vedrørende H310:

§ 5.3 Faresone ras- og skred (H310)
Innenfor område angitt som hensynssone H310 er det ikke tillatt med plan, bebyggelse eller anlegg uten at skredfaren først er vurdert og nødvendige tiltak beskrevet, prosjektert og uavhengig kontrollert av foretak med nødvendig godkjenning innen geoteknikk. Store areal i Beiarn er registrert som potensielt skred- og rasutsatt. Det er for omfattende å angi alle disse. I kommuneplanen er derfor områder befart av NGI identifisert som H310. Ved planer og søknad om tiltak utenfor områder befart av NGI må derfor aktuelle temakart fra skrednett.no legges til grunn
Se mer

Vei, vann og avløp

Ingen vann og avløp registrert. Det er ikke tinglyst adkomstrett over naboeiendommen og medhjelper anbefaler at ny fester tar kontakt med nabo for å formalisere adkomstretten.

Diverse

Faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet::
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at energimerking er foretatt med bakgrunn i takstopplysninger og at denne derfor kan være mangelfull eller feil
For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport og skaderapporter som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.
Se mer

Magnus Kvarsnes
Steinbakk

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmeglerfullmektig - Tverlandet/Bodø

mks@notar.no
95806446

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering