Prisantydning

kr 2 100 000,-

Primærrom

78 m²

O.A. Devolds Gate 5B 6002 ÅLESUND
SENTRUM - BUD MOTTATT! Lys og pen 3-roms leilighet med stor veranda og flotte uteområder. Se Virtuell Visning!

 • Prisantydning

  kr 2 100 000,-

 • Kollektiv eiendeler

  kr 17 884,-

 • Verditakst

  kr 2 100 000,-

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Byggeår

  1907

 • Primærrom

  78 m²

 • Bruksareal

  81 m²

 • Tomteareal

  679 m²

 • Soverom

  2

 • Etasje

  1

 • Eierform

  Eierseksjon

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

3-roms selveierleilighet beliggende i mindre bygård i O. A. Devolds Gate i Skaret rett ovenfor Ålesund sentrum. Leiligheten ligger i 1.etg. Næromradet bestar i hovedsak av boligbygg som takstobjektet, blokkbebyggelse etc. Kort vei til alle sentrumsfunksjoner, rolig blindgate. Turterreng i og på Aksla i umiddelbar nærhet.
Se mer

Adkomst

Fra Scandig Parken hotell følg Storgata nordover. Ta til høyre ved Skaregata. Følg så 2. sving til venstre, og du vil få boligen på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

O.A. Devolds Gate 5B, 6002 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten inneholder bad, gang, hall, kjøkken, stue og 2 soverom. Bod.

Standard

Overflater: Leiligheten er rehabilitert i ca 1986/87. Senere noe overflateoppusset. Den har innvendig laminat pa gulv, malte/tapetserte vegger. Malte himlinger. Bad har flislagt gulv og vegger. Kjøkken: Malt laminat kjøkkeninnredning fra ca 1987. Fornyet med nyere benkeplate. Fliser over kjøkkenbenken. Bad: Fra ca 1987. Gulvvarme. Dusjvegger. Innredning m/ servant. WC. El vifte. Bygd ny treterrasse senere tid mot vest pa ca 22 kvm. Overbygd. Tekniske installasjoner: - Vedon i stue. - Brannsl app - Røykvarslere. - Skyvedørsgarderobe i gang. Garderobeskap. - Vannrør i kobber. avløpsrør i plan. Varmtvannstank antagelig fra 1987. - El anlegg i stor grad fra 1987 - automatsikringer. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Sentralt

 • Turterreng

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Vedovn i stue. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Tekst til areal

Kjellerbod Bruksareal: 3 kvm Sekundærrom: Bod.: 3 kvm Leilighet Bruksareal: 1. etasje: 78 kvm Primærrom: 1. etasje: Bad, gang, hall, kjøkken, stue og 2 soverom.: 78 kvm

Parkering

Soneparkering i område. Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  486

 • Gårdsnr

  201

 • Kommunenr

  1504

 • Seksjonsnummer

  3

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig iht. Reguleringsplan for Ålesund sentrum, stadfestet av fylkesmannen 17.03.2000. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune. Eiendommen er registrert som et SEFRAK-registrert bygg med kulturminnebetegnelse Leiegård, O.A. Devoldsgt. 5, Nørvøy. SEFRAK er en forkortelse for Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner. Dette sekretariatet hadde ansvaret for en landsomfattende registrering av eldre bygninger – et omfattende feltarbeid som ble gjort i perioden 1975-1995. Bygningene i SEFRAK- registeret er ikke tillagt spesielle restriksjoner, men registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tillatelse til å endre, flytte eller rive bygningen. I dag er det Riksantikvaren som administrerer SEFRAK i samarbeid med fylkeskommunene. På http://www.ra.no/ finnes mer informasjon om SEFRAK og om tilgang på den informasjonen som er registrert. Kontakt evt. megler for mer informasjon.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av verdi- og lånetakst/tilstandsrapport samt eiers egenoppgave som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig. Vedlagte plantegning er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Ålesund

Kongens gate 2
ÅLESUND 6002

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering