Øvrevollen 5 6018 ÅLESUND


Moa - Leilighet i 2.etasje med 2 soverom. Heis, parkering og vannbåren varme.

Budgivning

Frist: 24.09.2020 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 3 200 000,-

 • Prisantydning

  kr 3 200 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  89 m2

 • P-rom

  78 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  2003

 • Energimerking

  D-green

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Selveierleilighet med sentral beliggenhet like øst for kjøpesentrene på Moa. Gangavstand til skoler og barnehager. Mange fine turmuligheter i nærområdet.

Adkomst

Når du kjører østover Brusdalsvegen, ta inn til venstre etter rundkjøringen ved Esso i Spjelkavik. Ta så første inn til venstre. Blokk 5 ligger innerst i veien på venstre side.
Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved annonserte visninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Øvrevollen 5, 6018 ÅLESUND

Innhold

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang, 2 soverom og bod.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjent tegning.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst datert 31.08.2020, utført av Sunnmørstakst AS.
Se mer

Standard

Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje på overflater/innredninger. Termostatstyrt vannbåren oppvarming/fjernvarme med radiatorer i leiligheten. Det er montert heis i blokken. Trapper ned til parkeringshuset er flislagte.

Innvendige gulvflater er belagt med eikeparkett. Flis på badet. Innvendige vegger er kledd med malte strier/tapet. Flis på badet. Himlinger er kledd med malte flater. Profilhimling på badet. Hvite formpressede innerdører i leiligheten. 3 skyvedører.

Vannbåren varme med veggmonterte radiatorer i leiligheten. Termostatstyrte. Gulvvarme på badet.

2 halogenspotter i himling på badet. Eventuelle monterte spottlamper følger med.

Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter. Flis på vegg over laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin. Villavent kjøkkenvifte.

Bad/vaskerom har servantinnredning med 4 hvite profilerte dører. Helstøpt kompositt servantplate. 2 overskap, speil og lysarmatur. Dusjhjørne med skyvedører. Vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin.

Garderobeskap på soverom.

Takventil på badet med mekanisk avtrekk. Veggventiler stue og soverom.

Rør i rør vanledninger, dels noe kobberrør. Plast avløpsrør/sluk. Mulig det kan være hovedstamme med stålrør i blokken.

Røykvarsler og brannslukningsapparat i leiligheten.

El-skap med automatsikringer/jordfeilbrytere.

Fiberoptisk nettverk i leiligheten.

Det bemerkes at den vedlagte verdi- og lånetaksten ikke er en tilstandsrapport. Se forutsetninger side 2 i rapporten. En må ta forbehold om at det kan være skjulte feil og mangler som ikke er oppdaget fordi de er skjulte og derfor ikke kan oppdages uten inngrep i konstruksjonen. Da foreksempel isolering/fukt/underdimensjonering i etasjeskillere, himlinger og yttervegger, membraner i våtrom, røropplegg etc.

Verdi- og lånetakst følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Heis

 • Garasje

 • Utsikt

 • Sentralt

 • Vaktmestertjeneste

Oppvarming

Vannbåren varme med veggmonterte radiatorer i leiligheten. Termostatstyrte. Gulvvarme på badet.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Bod og biloppstillingsplass
Bruksareal: 8 kvm Bod. Biloppstillingsplass på ca 13 kvm i garasjeanlegg (ikke målbart areal).
Sekundærrom:
8 kvm Bod. Biloppstillingsplass på ca 13 kvm i garasjeanlegg (ikke målbart areal).

Leilighet
Bruksareal:
2. etasje: 81 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang, 2 soverom og bod.
Primærrom:
2. etasje: 78 kvm Entré/gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang og 2 soverom.
Sekundærrom:
2. etasje: 3 kvm Bod.
Se mer

Bebyggelse

Blokkbebyggelse med 24 leiligheter i sameiet. Denne seksjonen ligger i andre etasje. Området for øvrig består av blokkbebyggelse og flermannsboliger. Adkomst til leiligheten fra felles svalganger som er belagt med flis.

Parkering

Biloppstillingsplass på ca 13 kvm i garasjeanlegg.

Adgang til utleie

Seksjonseierne disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet, eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Seksjonseier kan fritt leie ut sin egen seksjon. Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.

Det er ikke tillatt å leie ut bod eller garasje til personer som ikke er seksjonseiere uten styrets samtykke.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  168

 • Gårdsnr

  36

 • Kommunenr

  1507

 • Seksjonsnummer

  9

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til konsentrert boligbebyggelse i hnehold til Reguleringsplan for Ramshaugen vedtatt 03.02.2000. Mot vest grenser sameiet til et mindre friområde. Like nord/nodøst for sameiet er det innregulert et fellesområde.

I henhold til Kommuneplanens arealdel 2016-2028 Ålesund kommune vedtatt 09.03.2017 så ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse. Vest for sameiet er et mindre område avsatt til friområde. Ovennevnte fellesområde er også avsatt til friområde.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Eierbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Den som har ervervet seksjonen i strid med forbudet vil i et slikt tilfelle, frivillig eller etter pålegg, måtte selge seksjonen videre til noen som lovlig kan erverve den.
Se mer

Espen
Johansen

Espen Johansen

Eiendomsmegler MNEF

espen@notar.no
92241140

Notar Moa

Breivikvegen 3 A
6018 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering