Nedste Nakken 11C 6014 ÅLESUND


BUD MOTTATT - Enderekkehus med fantastisk utsikt i attraktivt og barnevennlig område!

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  148 m2

 • P-rom

  138 m2

 • Rom

  6

 • Soverom

  4

 • Byggeår

  1971

 • Energimerking

  E-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Nedste Nakken på Lerstad, ca. 8 km øst for Ålesund sentrum. Nærområdet består i hovedsak av rekkehus og eneboliger. Kort avstand til barneskole og barnehage. Ca 2 km til Moa.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Nedste Nakken 11C, 6014 ÅLESUND

Innhold

Kryploft.
Hovedplan inneholder gang m/trapp, bad, stue, kjøkken og soverom.
Underetasje inneholder hall m/trapp, bad, vaskerom, 3 soverom og bod.
Krypekjeller.

Dagens planløsning avviker fra godkjente tegninger. Vindu mot nord på ene soverommet er ikke på godkjente byggtegninger. I hovedplan er det tatt bort et tidligere vaskerom, som nå er en del av kjøkken. Inntegnet soverom på del av stue er der ikke pr. i dag. I underetasje er det større avvik. Her er det bl.a. utvidet bad, etablert vaskerom i bodareal, og soverom i bakkant mot nordvest var tidligere kott/garderob/hobbyrom. Det er også inntegnet kjøkkeninnredning på ene soverommet som ikke er der i dag. Soverom i bakkant mot nordvest har ikke godkjent størrelse på vindu for oppholdsrom. Bruksendring fra tilleggsdel (boder etc) til hoveddel (soverom etc) er søknadspliktig. Det er ikke søkt om bruksendring. Evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst/tilstandsrapport datert 04.03.2020, utført av Stig Håvard Vatne.
Se mer

Standard

Overflater: Hovedplan med eikeparkett på stue/gang ( noe slitt ), nyere laminat på kjøkken og på soverom. Underetasje med ny laminat i hall i 2020, også fra 2020 på soverom mot nordøst, fra 2019 mot nordvest og teppeflis fra 2019 på soverom mot sørøst. Laminat i bod fra 2018.

Underetasje: nye sponplater med malt fiberduk fra 2019 på soverom mot nordøst, hall med panel og malte plater ( malt i 2019), soverom mot sørøst med gips/rehabgips og sparkla og malt i 2020. Soverom mot nordvest med gips og malt fiberduk. Hovedplan med malt tapet og pussa og malt mur på en vegg på soverom og en vegg med malt veggplater også på soverom.

Underetasje med mdf panel fra 2019/2020 med spotter i hall og soverom mot sørøst og ellers malte plater. Hovedplan med malte takplater.

Trebjelkelag fra byggeår.

Kjøkken: Innredning fra Ikea fra 2008. Folierte profilerte fronter med stålhåndtak. Laminat benkeplate med planlimt vask. Ventilator. Integrert platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og micro. Glassplate på vegg bak benk ved vask og bak platetopp.

Bad - hovedplan: Flis på gulv med varmekabler, flis på vegger og malte takplater. Veggfestet toalett ( ikke drenshull fra sisterne ). Dusjkabinett. Baderomsinnredning med servant og 2 skap. Mekanisk avtrekk.

Bad - underetasje: Flis på gulv, kantflis og våtromsplater på vegger og mdf panel med spotter i tak. Badekar. Veggfestet toalett med drenshull fra sisterne. Baderomsinnredning med speilskap/lys. Mekanisk avtrekk.

Vaskerom - underetasje: Flis på gulv, våtromsplater på vegger og en vegg med malt mur. Malte takplater. Benk med utslagsvask. Skap. Ingen avtrekk fra rommet

En del av dørene er oppgradert og endret i forhold til byggeår.

Vedovn fra Auduro på stue. Glassplate.

Tretrapp fra byggeår. Lagt ny venylklikk i trinn i 2020.

Rør i rør på vannrør til bad og vaskerom i u.etg samt kjøkken. Kobber på vannrør ellers og stålrør synlig i krypkjeller. Lagt opp vannrør til bjelkelag for fremtidig utskifting til bad i hovedplan. Lagt opp til plast på avløprør inne i boligen og plast synlig i krypkjeller. Varmtvannstank fra 1996. Ny hovedkran i krypkjeller i 2018.

Varmepumpe fra 2019.

Naturlig lufting.

Automatsikringer. En del oppgradert. Ikke fremlagt samsvarserklæring på oppgraderinger, så ukjent om dette foreligger.
Se mer

Oppvarming

Varme i gulv på begge bad. Vedovn på stue.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Bod
Bruksareal:
1. etasje: 6 kvm Bod.
Sekundærrom:
1. etasje: 6 kvm Bod.

Rekkehus
Bruksareal:
1. etasje: 72 kvm Gang m/trapp, bad, stue, kjøkken og soverom.
Kjeller: 70 kvm Hall m/trapp, bad, vaskerom, 3 soverom og bod.
Primærrom:
Kjeller: 66 kvm Hall m/trapp, bad, vaskerom og 3 soverom.
1. etasje: 72 kvm Gang m/trapp, bad, stue, kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
Kjeller: 4 kvm Bod.
Se mer

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  217

 • Gårdsnr

  37

 • Kommunenr

  1507

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og privat areal, iht. reguleringsplan for gnr. 37, bnr. 1 og 2. Breivika, Lerstad. (11.06.1970).

Kartutsnitt er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Fredrik Heggdal
Strand

Fredrik Heggdal Strand

Eiendomsmegler MNEF

fredrik@notar.no
47663926

Notar Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering