Åregjerdet 9B 6018 ÅLESUND


BUD MOTTATT! Stor og romslig leilighet over 3 etasjer. Stor veranda med gode sol- og utsiktsforhold.

Budgivning

Frist: 31.03.2020 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 2 475 000,-

 • Prisantydning

  kr 2 700 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  175 m2

 • P-rom

  172 m2

 • Rom

  5

 • Soverom

  3

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  1961

 • Energimerking

  G-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Åse ca 10 km øst for Ålesund sentrum og ligger i et etablert område med i all hovedsak eneboliger fra forskjellige tidsepoker i nærmiljøet. Boligen ligger fint til i terrenget med god tilkomst og gode sol og lysforhold. Det er kort vei til barnehage, skoler og handelssentrum på Moa.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Åregjerdet 9B, 6018 ÅLESUND

Innhold

Halvpart av tomannsbolig på 2 etasjer pluss loftsetasje, oppført i 1961. Huset ble betydelig ombygd og seksjonert i 2015/16.

Underetasje inneholder hall, vaskerom og vindfang.
Første etasje inneholder stue, kjøkken, soverom, bad og gang.
Loftsetasjen inneholder loftstue, 2 soverom og kott.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 16.10.2019, utført av Roger Birkeland.
Se mer

Standard

Overflater: Underetasja har fliser og skifer på gulv. Det er varmekabler i gulv i hall. Første etasje og loftsetasjen har laminat på gulv. Underetasje har malt tapet og panel på vegger. Første etasje har malte/tapetserte/panelerte vegger. Mdf-panel på vegger på kjøkken. Loftsetasjen har malt tapet på vegger. Det er malte himlingsflater i underetasjen. Første etasje har malte himlingsflater. Stubblofthimling på kjøkken. Loftsetasjen har takessplater i himling.

Etasjeskiller av trebjelkelag. Støpt plate på gulv i underetasjen. Det er varmekabler i gulv i hall i underetasje.

Innvendige slette dører, malt. Trolig fra byggeår.

Innvendig trapp i treverk og metall med vinylbelegg på trinn. Rekkverk av metallspiler og håndlist av treverk. Malte trappevanger, åpne trinn.

Det er installert en eldre peis på stue i 1. etasje. En eldre vedovn på kjøkken. Pipe og ildsted er ikke funksjonsprøvd av takstmann.

Bad med fliser og varmekabler på gulv, flis på vegger. Dusjkabinett, toalett, hjørneservant, elektrisk avtrekk. Det er usikkert når badet ble pusset opp.

Vaskerom med fliser på gulv og vegger. Skyllekar, vv-bereder, opplegg for vaskemaskin, ventilasjon på vegg. Det er ikke sluk i gulv, enkelt avløpsrør av jern i gulvet med slukrist over. Stoppekran i luke på vegg.

Kjøkken: Arctic kjøkkeninnredning i laminat med fronter i eikefiner. Det er ventilatorhette over integrert komfyr, opplegg for oppvaskmaskin, fliser bak benk. Egen vv-bereder til kjøkkenet i kjøkkenbenk.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av kobber. Gjør oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast og støpejern. Gjør oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 110 liter vv-bereder i vaskerom. Kjøkkenbereder på ca 18 liter i kjøkkenbenk. Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Det er installert luft/luft varmepumpe i boligen.

Det er i all hovedsak naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduskarmer og klaffventiler i yttervegger i boligen.

Sikringskap med automatsikringer.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Barnevennlig

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Utsikt

 • Bredbånd

 • Hage

 • Sentralt

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv i hall i underetasje og på bad i første etasje. Luft/luft varmepumpe. Det er installert en eldre peis på stue i 1. etasje. En eldre vedovn på kjøkken.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Tomannsbolig
Bruksareal:
Kjeller: Hall m/trapp, vindfang og vaskerom.: 18 kvm
2. etasje: Loftstue m/trapp, 2 soverom og kott.: 38 kvm
1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang og soverom.: 119 kvm
Primærrom:
Kjeller: Hall m/trapp, vindfang og vaskerom.: 18 kvm
1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang og soverom.: 119 kvm
2. etasje: Loftstue m/trapp og 2 soverom.: 35 kvm
Sekundærrom:
2. etasje: Kott. : 3 kvm
Se mer

Parkering

Parkering på tomt

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  98

 • Gårdsnr

  51

 • Kommunenr

  1507

 • Seksjonsnummer

  1

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, iht. reguleringsplan for Spjelkavik del II (02.04.1984)

Kartutsnitt er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Eierbegrensning:
Kjøper er gjort kjent med at man kun kan erverve to - 2 - seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjon § 23.

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Thomas
Frøystad

Thomas Frøystad

Eiendomsmegler MNEF

thomas@notar.no
45050453

Notar Ålesund

Kongens gate 2
6002 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering