Prisantydning

kr 2 550 000,-

Primærrom

100 m²

Bjørkfinkvegen 57 6425 MOLDE
BUD MOTTATT! Halvpart av tomannsbolig med fine utsiktsforhold i et rolig bomiljø i Nordbyen

 • Prisantydning

  kr 2 550 000,-

 • Kommunale avgifter

  kr 13 615,-

 • Eiendomstype

  Tomannsbolig

 • Byggeår

  1986

 • Primærrom

  100 m²

 • Bruksareal

  105 m²

 • Tomteareal

  221 m²

 • Soverom

  3

 • Rom

  4

 • Eierform

  Eier (Selveier)

 • Energimerking

  F-orange

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Bjørkfinkvegen er en rolig boliggate uten gjennomfartstrafikkk. Nabolaget har fine lekeplasser og kunstgressbane, og det er dagligvarebutikk og busstopp i nærområdet. Boligområdet tilhører skolekretsene Nordbyen Barneskole og Bergmo Ungdomsskole, og Nordbyen barnehage ligger like ved. Fra eiendommen er det fin utsikt mot fjord og fjell. Moldemarka med sine flotte helårs turløyper er lett tilgjengelig fra Råkhaugen
Se mer

Adkomst

Kjør Frænavegen østover og deretter Olav Oksviks veg mot Nordbyen. Ta av til høyre og kjør inn Råkhaugvegen. Følg Råkhauvegen til skilting Bjørkfinkvegen på venstre side. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger.
Se mer

Bjørkfinkvegen 57, 6425 MOLDE

Innhold

Halvpart av tomannsbolig over to plan som inneholder: Underetasje: Vindfang, hall m/trapp, bad/vaskerom, 3 soverom og 2 boder. Det gjøres oppmerksom på at soverom mot nordøst har vindu med for lite dagslysflate og vinduet er for høyt på vegg til å tilfredstille krav til rømningsvei. 1. etasje: Kjøkken, stue og wc.
Se mer

Standard

Boligen har samlet sett en grei standard. Det må imidlertid påregnes skifting av tak og vedlikehold av fasade på h uset samt plattinger. I tillegg bør det vurderes å skifte kjøkkeninnredning. Utvendig: Grunnmur: Armert betong. Takstmann har gitt grunnmur tilstandsgrad 1. Fasade: Yttervegger med isolert bindingsverk. Vedlikehold av fasade må påregnes. Takstmann har gitt fasade tilstandsgrad 2. Tak: Saltak med takstol og undertak av vannfast sponplate. Taktekking med asfalt takshingel. Taktekking må påregnes skiftet. Takstmann har gitt takkonstruksjon tilstandsgrad 2 og taktekking tilstandsgrad 3. Vinduer: Originale, malte trevinduer med horisontale stolper med tre-lags isolerglass. Takstmann har gitt vinduer tilstandsgrad 2. Innvendig: Kjøkken: Original kjøkkeninnredning med benker og overskap med malte glatte fronter samt laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Det er fliser og malt panel mellom benker og skap. Opplegg for løse hvitevarer. Det må påregnes utskifting av kjøkkeninnredning. Toalett 1. etasje: Fliser på gulv og Fibo trespo våtromsplater på vegger. Det er Steamsafe-plater i himling. Det er montert servantskap med hvite, glatte fronter i høyglans og heldekkende hvit, servant. Speil og lys over servant. Innredning og garnityr er ny i 2016. Vegghengt wc. Bad/vaskerom underetasje: Keramiske fliser på gulv og Fibo trespo våtromsplater på vegger. Det er Steamsafe-plater i himling. Baderomsinnredning med hvite, glatte fronter i høyglans og hvit, formstøpt servantplate. Det er speilskap med lys over baderomsinnredning. Av sanitærutstyr er det gulvmontert wc og dusjkabinett med klart glass i vegger og dør. Ny innredning og garnityr i 2019. Det er opplegg for vaskemaskin. Takstmann har gitt gulv på bad tilstandsgrad 2. Innvendige overflater: Gulv: Underetasje: Fliser i vindfang, hall og bad. Laminat i soverom. Malt mur i bod. 1.etasje: Laminat. Fliser i toalett. Vegger: Underetasje: Malt glattkantpanel i vindfang og gang og malt tapet i to soverom. Våtromsplater i bad og MDF-plater i ett soverom. 1. etasje: Malt strie i stue. Malt staffpanel i kjøkken og malt glattkantpanel i trapperom. I toaletter det våtromsplater. Himling: Malte, glatte gipsplater. Steamsafe-plater i bad og toalettrom. Det oppfordres til å lese grundig gjennom tilstandsrapporten til takstmann samt selger egeneklæringsskjema. Tv/internett: Tv/internett fra Telenor. Selger opplyser at det er lagt fiberkabel inn mot tomtegrensen mot sør. Løsøre og tilbehør: Oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap og vaskemaskin kan følge om ønskelig. Selger opplyser også at øvrige møbler kan følge etter avtale. Komfyr på kjøkken, evt. veggmontert TV/ flatskjerm, komplett parabolanlegg, dekoder, musikkanlegg, vegglader for el-bil, robotklipper og robotstøvsuger følger ikke. Det vises forøvrig til vedlagte løsøre-og tilbehørsliste ang. hva som følger eiendommen.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Rolig

 • Garasje

 • Utsikt

Oppvarming

Varmekabel i vindfang, hall og bad i underetasje. Panel ovner i to soverom i underetasje samt i kjøkken og stue i 1. etasje. På stue er det også vedovn. Ifølge Molde brann-og redningstjeneste som han ansvar for tilsyn av fyringsanlegg var det ingen tilstede på varslet tilsyn 26.06.2018.
Se mer

Tekst til areal

Halvpart vert.delt tomannsbolig Bruksareal: Kjeller: 52 kvm 1. etasje: 53 kvm Primærrom: Kjeller: Vindfang, hall m/trapp, bad/vaskerom og 3 soverom.: 47 kvm 1. etasje: Kjøkken, stue og wc. : 53 kvm Sekundærrom: Kjeller: 2 boder. : 5 kvm
Se mer

Moderinsering og påkostninger

2019

Parkering

Egen garasje i felles garasjeanlegg. Det er også plass til to biler i oppkjørselen.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  520

 • Gårdsnr

  31

 • Kommunenr

  1502

 • Bruksnr

  451

 • Gårdsnr

  31

 • Kommunenr

  1502

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål.

Vei, vann og avløp

Privat felles vei som denne eiensommen eier 1/42 av. Veien driftes via Bjørkfinkvegen interesselag. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Eierbegrensning: Kjøper er gjort kjent med at man kun kan erverve to - 2 - seksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjon § 23.

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at Bjørkfinkvegen interesselag har legalpanterett på inntil kr. 5 000,- for dekning av fellesutgifter til interesselaget. For mer informasjon, se vedlagte vedtekter.

Emil
Hollingen

Emil Hollingen

Jurist/ Eiendomsmeglerfullmektig

emil@notar.no
41853131

Molde

Grandfjæra 24 B
6415 MOLDE

Tlf: 71200400

Fax: 71200401

E-post: molde@notar.no

Randi
Hollingen

Randi Hollingen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

randi@notar.no
48137921

Molde

Grandfjæra 24 B
6415 MOLDE

Tlf: 71200400

Fax: 71200401

E-post: molde@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering