Trolldalssletta 142 6264 TENNFJORD


Nyere enebolig med carport, solrik veranda, 4 soverom og 2 stuer i barnevennlig område i Tennfjorden

 • Prisantydning

  kr 4 350 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  138 m2

 • P-rom

  129 m2

 • Rom

  6

 • Soverom

  4

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  2017

 • Energimerking

  C-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Trolldalsletta i Tennfjorden. Det er et nyetablert boligfelt med eneboliger og flermannsboliger i nærmiljøet. Boligen ligger fint til i terrenget med gode sol-, lys- og utsiktsforhold. Det er kort vei til lekeplass, barnehage, skoler, nærbutikk og turterreng.
Se mer

Adkomst

Kjør til Vatneeidet og ta til venstre i krysset. Ta så første avkjørsel til venstre for så å svinge inn til venstre like etter Mørehus. Følg veien forbi barnehagen og videre et stykke. På bakketoppen vil du se boligen på din venstre side.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.
Se mer

Trolldalssletta 142, 6264 TENNFJORD

Innhold

I første etasje er det stue, 3 soverom, bad, vaskerom, gang, vindfang og 2 boder. I andre etasje er det stue, kjøkken, trapperom, soverom og wc.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjente tegninger.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 23.05.2019, utført av Birkeland Taksering AS.
Se mer

Standard

Første etasje har hvitlasert eikeparkett på gulv. Bad og vaskerom med fliser på gulv. Andre etasje har hvitlasert eikeparkett på gulv. Fliser på gulv på toalettrom. Det er ikke påvist tegn til skader, normal bruksslitasje. Det er noe stedvis knirk i gulvflater i første etasje. Tilstandsgrad 1.

Første etasje har mdf-panel på vegger. Mdf-panel på vegger i andre etasje. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Det er takessplater i himling i begge etasjer. Stedvis innfelte downlights. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal slitasje. Tilstandsgrad 1.

Innvendige glatte, hvite dører fra byggeår. Det er ikke observert tegn til skader, normal slitasje. Tilstandsgrad 1.

Innvendig trapp i treverk tette eiketrinn. Hvitmalte vanger og rekkverk. Trappen har normal standard. Det er ikke observert tegn til unormale slitasjer. Tilstandsgrad 1.

Påkostet kjøkkeninnredning fra HTH med svartlakkerte eikefronter. Det er ventilatorhette over integrert komfyr, integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Benkeplate i heltre eik med underlimt oppvaskkum. Fliser på vegg over benk. Kjøkkenet fungerer fint i forhold til tiltenkt funksjon og det er ikke observert tegn til skader, lite bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Bad med fliser og varmekabler på gulv og flis på vegger. Dusjnisje med glassdør. Veggmontert toalett. Benk med eikeplate og servant. Ventilasjon i himling. 2 sluker på gulv. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Det er montert slukmansjett under klemring i sluk. Det er tilfredsstillende fall mot sluk på gulv, god membranterskelhøyde ved dør, men det bør fuges tett under dørstokk. Tilstandsgrad 1.

Vaskerom med fliser og varmekabler på gulv og mdf-panel på vegger. Skyllekar, vv-bereder, ventilasjonsaggregat, fordelerskap for vann, sikringskap, waterguard, opplegg for vaskemaskin, stoppekran. Skyvedør til gang. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold, men det er indikasjoner på noe fukt rundt sluk- det kan tyde på noe kapillærsug fra grunnen her. Det er montert slukmansjett under klemring i sluk. Noe kondens på inntaksrør til vann. Det er tilfredsstillende fall mot sluk på gulv, god membranterskelhøyde ved dør. Tilstandsgrad 1.

Toalettrom med fliser og varmekabler på gulv, mdf-panel på vegger. Rommet innehar veggmontert toalett med flislagt sisternekasse, servant med underskap samt ventilasjon i himling. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader, noe slitasjer på flisfuger. Tilstandsgrad 1.

Det er varmekabler i vindfang, bad og vaskerom i første etasje. Varmekabler i toalettrom i andre etasje. Varmekabler med termostatstyring fungerer fint. Tilstandsgrad 1.

Det er installert balansert ventilasjon i boligen. Ventilasjonsaggregat er plassert i vaskerom. Ventilasjonsanlegg fungerer normalt. Det er viktig å skifte filter i anlegget med jevne mellomrom. Tilstandsgrad 1.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen. Støvsugerenhet er plassert i bod under trapp. Støvsuger fungerer fint. Tilstandsgrad 1.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av plast og kobber, rør-i-rør system. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Det er installert waterguard i boligen.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast. Plastsluk. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 150 liter Express vv-bereder med trykkutjevningstank fra byggeår i vaskerom (tanken varmer ekstra fort opp vannet - derav mindre størrelse). Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Røropplegget har normal standard og kvalitet utifra alder og konstruksjon. Det opplyses om at der noe drypp fra sikkerhetsventil på vv-bereder av og til. Tilstandsgrad 1.

Sikringskap med automatsikringer. Det er montert utvendig skap med inntakssikring og strømmåler. Det elektriske anlegget er ikke vurdert/kontrollert av megler/takstmann. Det kreves autorisasjon og spisskompetanse som ikke innehas. Tilstandsgrad ikke satt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Garasje

 • Utsikt

 • Hage

 • Sentralt

 • Turterreng

Oppvarming

Det er installert vedovn med isolert stålpipe på stue i andre etasje. Det er varmekabler i vindfang, kjellerstue, bad og vaskerom i første etasje. Varmematter i gulv i stue/kjøkken, gang og toalettrom i andre etasje.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Carport

Enebolig
Bruksareal:
1. etasje: 74 kvm
2. etasje: 59 kvm
Primærrom:
1. etasje: Stue, 3 soverom, bad, vaskerom, gang og vindfang.: 70 kvm
2. etasje: Stue, kjøkken, trapperom, soverom og wc.: 59 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: 2 boder.: 4 kvm

Utebod
Bruksareal:
1. etasje: 5 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod.: 5 kvm
Se mer

Parkering

Parkering i carport. Tomten er forøvrig opparbeidet med gruset innkjørsel og biloppstillingsplass.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  458

 • Gårdsnr

  72

 • Kommunenr

  1534

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til Detaljregulering for Trolldalen på Eidsvikeidet vedtatt 20.06.2013. Deler av eiendommen mot sør og øst er regulert til frisiktområde.

I henhold til Kommuneplanens arealdel så er området avsatt til boligbebyggelse - fremtidig.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring samt ROS-analyserapport er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Haram kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Lennart
Tetlie

Lennart Tetlie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

lennart@notar.no
91375491

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Kort om eiendommen

Trolldalssletta 142 ligger fint til i et nyere og barnevennlig boligområde. Fra boligen har man gode sol-, lys- og utsiktsforhold. Det er kort vei til barnehage, skoler, lekeplass, nærbutikk og turterreng. Eneboligen ble oppført i 2017 og fremstår med lite slitasje og moderne innredninger. Første etasje består av gang, vindfang, boder, vaskerom, bad, stue og 3 soverom. Denne etasjen er større en standard da selger valgte å gjøre om inntegnet carport til stue og soverom. Andre etasje består av toalettrom, soverom, stue og kjøkken. Det er også utgang til veranda på ca 36 kvm mot sør og vest. Her har man fin utsikt og gode solforhold.
Parkering i carport og på tomten for øvrig.

Velkommen til visning!

Matrikkelinfo

Bruksnr: 458
Gårdsnr: 72
Kommunenr: 1534

Tomt

Byggeår

2017

Byggemåte

Modernisert/påkostet år

Moderiseringer og påkostninger

Takst

utført av , datert

Sammendrag selgers egenerklæring

Arealer

Carport

Enebolig
Bruksareal:
1. etasje: 74 kvm
2. etasje: 59 kvm
Primærrom:
1. etasje: Stue, 3 soverom, bad, vaskerom, gang og vindfang.: 70 kvm
2. etasje: Stue, kjøkken, trapperom, soverom og wc.: 59 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: 2 boder.: 4 kvm

Utebod
Bruksareal:
1. etasje: 5 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod.: 5 kvm

Innhold

I første etasje er det stue, 3 soverom, bad, vaskerom, gang, vindfang og 2 boder. I andre etasje er det stue, kjøkken, trapperom, soverom og wc.

Dagens planløsning stemmer overens med godkjente tegninger.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 23.05.2019, utført av Birkeland Taksering AS.

Standard

Første etasje har hvitlasert eikeparkett på gulv. Bad og vaskerom med fliser på gulv. Andre etasje har hvitlasert eikeparkett på gulv. Fliser på gulv på toalettrom. Det er ikke påvist tegn til skader, normal bruksslitasje. Det er noe stedvis knirk i gulvflater i første etasje. Tilstandsgrad 1.

Første etasje har mdf-panel på vegger. Mdf-panel på vegger i andre etasje. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Det er takessplater i himling i begge etasjer. Stedvis innfelte downlights. Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal slitasje. Tilstandsgrad 1.

Innvendige glatte, hvite dører fra byggeår. Det er ikke observert tegn til skader, normal slitasje. Tilstandsgrad 1.

Innvendig trapp i treverk tette eiketrinn. Hvitmalte vanger og rekkverk. Trappen har normal standard. Det er ikke observert tegn til unormale slitasjer. Tilstandsgrad 1.

Påkostet kjøkkeninnredning fra HTH med svartlakkerte eikefronter. Det er ventilatorhette over integrert komfyr, integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Benkeplate i heltre eik med underlimt oppvaskkum. Fliser på vegg over benk. Kjøkkenet fungerer fint i forhold til tiltenkt funksjon og det er ikke observert tegn til skader, lite bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Bad med fliser og varmekabler på gulv og flis på vegger. Dusjnisje med glassdør. Veggmontert toalett. Benk med eikeplate og servant. Ventilasjon i himling. 2 sluker på gulv. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Det er montert slukmansjett under klemring i sluk. Det er tilfredsstillende fall mot sluk på gulv, god membranterskelhøyde ved dør, men det bør fuges tett under dørstokk. Tilstandsgrad 1.

Vaskerom med fliser og varmekabler på gulv og mdf-panel på vegger. Skyllekar, vv-bereder, ventilasjonsaggregat, fordelerskap for vann, sikringskap, waterguard, opplegg for vaskemaskin, stoppekran. Skyvedør til gang. Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold, men det er indikasjoner på noe fukt rundt sluk- det kan tyde på noe kapillærsug fra grunnen her. Det er montert slukmansjett under klemring i sluk. Noe kondens på inntaksrør til vann. Det er tilfredsstillende fall mot sluk på gulv, god membranterskelhøyde ved dør. Tilstandsgrad 1.

Toalettrom med fliser og varmekabler på gulv, mdf-panel på vegger. Rommet innehar veggmontert toalett med flislagt sisternekasse, servant med underskap samt ventilasjon i himling. Det er ikke observert vesentlige tegn til skader, noe slitasjer på flisfuger. Tilstandsgrad 1.

Det er varmekabler i vindfang, bad og vaskerom i første etasje. Varmekabler i toalettrom i andre etasje. Varmekabler med termostatstyring fungerer fint. Tilstandsgrad 1.

Det er installert balansert ventilasjon i boligen. Ventilasjonsaggregat er plassert i vaskerom. Ventilasjonsanlegg fungerer normalt. Det er viktig å skifte filter i anlegget med jevne mellomrom. Tilstandsgrad 1.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen. Støvsugerenhet er plassert i bod under trapp. Støvsuger fungerer fint. Tilstandsgrad 1.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av plast og kobber, rør-i-rør system. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Det er installert waterguard i boligen.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast. Plastsluk. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 150 liter Express vv-bereder med trykkutjevningstank fra byggeår i vaskerom (tanken varmer ekstra fort opp vannet - derav mindre størrelse). Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Røropplegget har normal standard og kvalitet utifra alder og konstruksjon. Det opplyses om at der noe drypp fra sikkerhetsventil på vv-bereder av og til. Tilstandsgrad 1.

Sikringskap med automatsikringer. Det er montert utvendig skap med inntakssikring og strømmåler. Det elektriske anlegget er ikke vurdert/kontrollert av megler/takstmann. Det kreves autorisasjon og spisskompetanse som ikke innehas. Tilstandsgrad ikke satt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.

Oppvarming

Det er installert vedovn med isolert stålpipe på stue i andre etasje. Det er varmekabler i vindfang, kjellerstue, bad og vaskerom i første etasje. Varmematter i gulv i stue/kjøkken, gang og toalettrom i andre etasje.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Parkering

Parkering i carport. Tomten er forøvrig opparbeidet med gruset innkjørsel og biloppstillingsplass.

Radonmåling

Barnehage/skole/fritid

Skolekrets

Offentlig kommunikasjon

Vei/vann/avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulerings-og aralplaner

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse i henhold til Detaljregulering for Trolldalen på Eidsvikeidet vedtatt 20.06.2013. Deler av eiendommen mot sør og øst er regulert til frisiktområde.

I henhold til Kommuneplanens arealdel så er området avsatt til boligbebyggelse - fremtidig.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring samt ROS-analyserapport er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Haram kommune.

Adkomst

Kjør til Vatneeidet og ta til venstre i krysset. Ta så første avkjørsel til venstre for så å svinge inn til venstre like etter Mørehus. Følg veien forbi barnehagen og videre et stykke. På bakketoppen vil du se boligen på din venstre side.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Trolldalsletta i Tennfjorden. Det er et nyetablert boligfelt med eneboliger og flermannsboliger i nærmiljøet. Boligen ligger fint til i terrenget med gode sol-, lys- og utsiktsforhold. Det er kort vei til lekeplass, barnehage, skoler, nærbutikk og turterreng.

Felleskostnader

Felleskostnader inkl.

Rentekostnader fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld

Antall år avdragsfritt

Felleskostander etter avdragsfri periode

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel felles formue

pr.

Regnskap/budsjett

Vedtekter/husordensregler

Beboernes forpliktelser

Velforening/huseierlag

Årlig velavgift

Borettslag

Forretningsfører

Sikringsfond

Styregodkjennelse

Forkjøpsrett

Legalpant

Kommunale avgifter

Informasjon om kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Informasjon eiendomsskatt

Vannavgift

Informasjon om vannavgift

Formuesverdi primær

Formuesverdi sekundær

Informasjon om formuesverdi

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse år

Tinglyste heftelser og rettigheterDiverse

Dødsbo

Konsesjon

Bo-og driveplikt

Odel

Boligkjøperforsikring

Boligselgerforsikring

Overtakelse

Budgivning

Lovanvendelse

Hvitvasking

Personopplysningsloven

Meglers vederlag

Omkotsninger

Betalingsbetingelser

Tips en venn

Verdivurdering