Stadsnesvegen 85 6030 LANGEVÅG


Innholdsrik boligeiendom sentralt i Langevåg

 • Prisantydning

  kr 2 900 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Tomannsbolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  283 m2

 • P-rom

  212 m2

 • Soverom

  5

 • Byggeår

  1936

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende litt nordøst for Langevåg sentrum. Området består av eneboliger og flermannsboliger. Det er gode solforhold og utsiktsforhold på tomten.

Adkomst

Fra Langevåg sentrum, ta av ned mot butikksentrene. Kjør Fyllingsvegen ca 600-700 meter. Ta inn til venstre i Vågnesvegen og ta første til venstre igjen. Følg veien ca 300 meter og da får en boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Notar visningssklit ved fellesvisninger.
Se mer

Stadsnesvegen 85, 6030 LANGEVÅG

Innhold

Første etasje inneholder vindfang/trapperom, vaskerom, bad, to stk. soverom og stue. Andre etasje inneholder vindfang, gang/trapperom, kjøkken, soverom, bad og stue. Tredje etasje inneholder gang/trapperom, 2 stk. soverom, kjøkken og bad.

Eiendommen er per i dag registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. I følge Sula kommune er dette en feilregistrering, og de vil rette dette i matrikkelen til tomannsbolig med to bo-/bruksenheter. Det er en bo-/bruksenhet i andre etasje og en i tredje etasje.

Gjør oppmerksom på at plantegninger mottatt fra Sula kommune avviker fra hvordan boligen fremkommer per dags dato ved at tidligere rullerom i underetasjen og deler av tidligere gang er omgjort til soverom, brenselsrom er omgjort til soverom og to stk. matboder og skap er omgjort til soverom og bad. I første etasje er tidligere wc-rom og barnerom tatt inn i stue og tidligere matbod er tatt inn i bad. I andre etasje er kott og matbod omgjort til bad, kammers og værelse er omgjort til stue og wc-rom er tatt inn i entré. Bruksendring fra tilleggsdel (rullerom, brenselsrom, matbod, skap og kott) til hoveddel (soverom og bad) er søknadspliktig. Dette er ikke omsøkt, og evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Eiendomsmeglingsforetaket har ikke mottatt tegninger av garasje og dobbelgarasje, og det er derfor ikke mulig å kontrollere om det har vært gjort endringer som skulle vært omsøkt.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Gjør oppmerksom på at det har blitt gjort fasademessige endringer på boligen. Endringene er ikke omsøkt, og evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Hus- og plantegninger mottatt fra Sula kommune samt plantegning som viser dagens innredning/bruk er vedlagt prospekt.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 06.06.2019, utført av Takstingeniør Steffen Terkelsen.
Se mer

Standard

Overflater (Tg 1): Vegger er malt og tapetsert. Det er også vegger av panel. På gulv er det parkett, laminat, belegg, teppe, betonggulv og flis. I himling er det takess og panel. Det er normalt behov for generell oppussing.

Bad underetasje (Tg 2): Det er fliser på gulv. Det er våtromsplater på veggene. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjvegger, baderomsinnredning og toalett. Varmekabler. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Lekkasjevann føres ikke til sluk utenfor dusjområdet. Det er observert sprukket sokkelflis og noen sprukne fuger. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning utover normal slitasje. Det er ikke lokalisert membran, men det betyr ikke nødvendigvis at det ikke er brukt. Sluk var tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Det er ikke ventilasjon. Begrenset tilluft til rommet. Det er gjennomført overflatesøk i dusjsone. Ikke observert indikasjoner på fukt. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Vaskerom underetasje (Tg 2): Fra byggeår og har grove overflater i betong og plater. Vaskerommet innehar utslagsvask, sluk med gode fallforhold, stoppekran og opplegg for vaskemaskin. For aktiv bruk av rommet som våtrom bør rommet fuktsikres.

Kjøkken underetasje (Tg 2): Et av soverommene nede har røropplegg og kjøkkenoverskap. Det er mulighet for å bruke rommet til kjøkken.

Bad hovedetasje (Tg 1): Det er fliser på gulv og på vegger. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjnisje, baderomsinnredning, bide, toalett og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Det er noe lokalt fall i dusjsone. Det er tett terskel inn til dusjsone som forhindrer at lekkasjevann utenfor dusjområde føres til sluk. Det er ikke riss, sprekker eller hullrom i fliser og/eller fuger. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning. Det er lokalisert membran, ser utsom at denne er synlig i sluk. Sluk var tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Mekanisk ventilasjon. Tilluft til rommet gjennom vindu/ventil i vindu. Det er gjennomført fuktsøk fra tilstøtende rom. Funnet tørt. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Kjøkken hovedetasje (Tg 0): Fra ca 2005. Kjøkkenet innehar kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, benkeplate av laminat, belysning under overskap, komfyr, overskap og underskap og kjøkkenventilator. Det er ikke lokalisert fukt i området rundt vask, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplate er hel. Det er ikke skader på innredning.

Bad tredje etasje (Tg 3): Det er fliser på gulv. Det er våtromsplater på veggene. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjkabinett, baderomsinnredning, toalett, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Det er motfall. Lekkasjevann føres ikke utenfor dusjområdet til sluk. Det er sprekker i fuger i overgang gulv/vegg. Enkelte fliser har sprukket. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning utover normal slitasje. Blandebatteri mangler et lokk. Det er ikke lokalisert membran, men det betyr nødvendigvis ikke at det ikke er brukt. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Mekanisk ventilasjon. Tilluft til rommet gjennom vindu/ventil i vindu. Det er ikke gjennomført fuktsøk. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Kjøkken tredje etasje (Tg 2): Eldre kjøkken, og innehar benkeplate av laminat og børstet stål, belysning under overskap, opplegg for komfyr, overskap og underskap. Det er ikke lokalisert fukt i området rundt vask, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplaten er hel. Det er ikke skader på innredning. Tilstandsgrad er basert på alder.

Innvendige trapper (Tg 2): Det er tett trapp med belegg i trinn. Det er merknader i forhold til sikkerhet iht. dagens regler. Spiler er ikke montert tett nok. Det er ikke håndløper mot vegg.

VVS (Tg 1):
- Det er rørteknisk opplegg av kobber og plast i boligen.
- Varmtvannsbereder på bad i tredje etasje har ukjent alder, og varmtvannsbereder på vaskerom er fra ca 1998. De er på ca 200 L.
- Stoppekran er plassert på vaskerom. Stoppekran og inntak er av nyere dato.
- Ikke vannmåler.
Generell informasjon: Ved oppussing av overflater med gjenbruk/videre bruk av gammel teknisk installasjon, er tetting mellom rør og tettesjikt svært utfordrende da det er få eller ingen standardiserte tetteprodukt til slike kombinasjoner.

Elektriske anlegg:
- Sikringsskap er plassert i gang i tredje etasje og det har automatsikringer.
- Det er ikke brukt downlights i huset.
Det elektriske anlegget er ikke vurdert, da dette faller utenfor meglers og takstingeniørens kompetanse/autorisasjonsområde

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Parkett

 • Ingen gjenboere

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Bredbånd

 • Hage

 • Sentralt

 • Turterreng

 • Husdyr

Oppvarming

Det er montert vedovn på stue i hovedetasje og underetasje. Det er varmekabler på bad. Det er montert varmepumpe.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Dobbel garasje
Bruksareal:
1. etasje: 37 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasje: 37 kvm

Enkel garasje
Bruksareal:
1. etasje: 22 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasje: 2 kvm

Tomannsbolig
Bruksareal:
1. etasje: 70 kvm
2. etasje: 71 kvm
3. etasje: 71 kvm
4. etasje: 12 kvm
Primærrom:
1. etasje: Vindfang/trapperom, vaskerom, bad, to stk. soverom og stue: 70 kvm
2. etasje: Vindfang, gang/trapperom, kjøkken, soverom, bad og stue: 71 kvm
3. etasje: Gang/trapperom, kjøkken, 2 stk. soverom, kjøkken og bad: 71 kvm
Sekundærrom:
4. etasje: Bod: 12 kvm
Se mer

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Adgang til utleie

Registrert som tomannsbolig med to bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut helt eller delvis til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  87

 • Gårdsnr

  99

 • Kommunenr

  1531

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til åpen boligbebyggelse iht. Reguleringsplan for Langevåg Nord 1, stadfestet 10.12.1982. Et lite område sør på tomten er regulert til vei. Gjør oppmerksom på at eksisterende vei sør for boligen er regulert bredere enn den er per dags dato.

Ovennevnte stemmer overens med kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av reguleringskart med tegnforklaring og utsnitt av kommuneplan er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Sula kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Vedlagte plantegninger er ikke i målestokk og derfor kun å anse som skisser.

Ole Christian
Walderhaug

Ole Christian Walderhaug

Avd. leder/ Eiendomsmegler MNEF

ole@notar.no
92806440

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Kort om eiendommen

Innholdsrik tomannsbolig beliggende i Langevåg i Sula kommune. Boligen ble oppført i 1936 og inneholder vindfang/trapperom, vaskerom, bad, to stk. soverom og stue i første etasje. Andre etasje inneholder vindfang, gang/trapperom, kjøkken, soverom, bad og stue. Tredje etasje inneholder gang/trapperom, 2 stk. soverom, kjøkken og bad. I tillegg er her en garasje fra 1964 og en dobbel garasje fra 1987.

Velkommen til visning!

Matrikkelinfo

Bruksnr: 87
Gårdsnr: 99
Kommunenr: 1531

Tomt

Byggeår

1936

Byggemåte

Modernisert/påkostet år

Moderiseringer og påkostninger

Takst

utført av , datert

Sammendrag selgers egenerklæring

Arealer

Dobbel garasje
Bruksareal:
1. etasje: 37 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasje: 37 kvm

Enkel garasje
Bruksareal:
1. etasje: 22 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasje: 2 kvm

Tomannsbolig
Bruksareal:
1. etasje: 70 kvm
2. etasje: 71 kvm
3. etasje: 71 kvm
4. etasje: 12 kvm
Primærrom:
1. etasje: Vindfang/trapperom, vaskerom, bad, to stk. soverom og stue: 70 kvm
2. etasje: Vindfang, gang/trapperom, kjøkken, soverom, bad og stue: 71 kvm
3. etasje: Gang/trapperom, kjøkken, 2 stk. soverom, kjøkken og bad: 71 kvm
Sekundærrom:
4. etasje: Bod: 12 kvm

Innhold

Første etasje inneholder vindfang/trapperom, vaskerom, bad, to stk. soverom og stue. Andre etasje inneholder vindfang, gang/trapperom, kjøkken, soverom, bad og stue. Tredje etasje inneholder gang/trapperom, 2 stk. soverom, kjøkken og bad.

Eiendommen er per i dag registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. I følge Sula kommune er dette en feilregistrering, og de vil rette dette i matrikkelen til tomannsbolig med to bo-/bruksenheter. Det er en bo-/bruksenhet i andre etasje og en i tredje etasje.

Gjør oppmerksom på at plantegninger mottatt fra Sula kommune avviker fra hvordan boligen fremkommer per dags dato ved at tidligere rullerom i underetasjen og deler av tidligere gang er omgjort til soverom, brenselsrom er omgjort til soverom og to stk. matboder og skap er omgjort til soverom og bad. I første etasje er tidligere wc-rom og barnerom tatt inn i stue og tidligere matbod er tatt inn i bad. I andre etasje er kott og matbod omgjort til bad, kammers og værelse er omgjort til stue og wc-rom er tatt inn i entré. Bruksendring fra tilleggsdel (rullerom, brenselsrom, matbod, skap og kott) til hoveddel (soverom og bad) er søknadspliktig. Dette er ikke omsøkt, og evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Eiendomsmeglingsforetaket har ikke mottatt tegninger av garasje og dobbelgarasje, og det er derfor ikke mulig å kontrollere om det har vært gjort endringer som skulle vært omsøkt.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Gjør oppmerksom på at det har blitt gjort fasademessige endringer på boligen. Endringene er ikke omsøkt, og evt. søknad blir kjøpers ansvar.

Hus- og plantegninger mottatt fra Sula kommune samt plantegning som viser dagens innredning/bruk er vedlagt prospekt.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 06.06.2019, utført av Takstingeniør Steffen Terkelsen.

Standard

Overflater (Tg 1): Vegger er malt og tapetsert. Det er også vegger av panel. På gulv er det parkett, laminat, belegg, teppe, betonggulv og flis. I himling er det takess og panel. Det er normalt behov for generell oppussing.

Bad underetasje (Tg 2): Det er fliser på gulv. Det er våtromsplater på veggene. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjvegger, baderomsinnredning og toalett. Varmekabler. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Lekkasjevann føres ikke til sluk utenfor dusjområdet. Det er observert sprukket sokkelflis og noen sprukne fuger. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning utover normal slitasje. Det er ikke lokalisert membran, men det betyr ikke nødvendigvis at det ikke er brukt. Sluk var tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Det er ikke ventilasjon. Begrenset tilluft til rommet. Det er gjennomført overflatesøk i dusjsone. Ikke observert indikasjoner på fukt. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Vaskerom underetasje (Tg 2): Fra byggeår og har grove overflater i betong og plater. Vaskerommet innehar utslagsvask, sluk med gode fallforhold, stoppekran og opplegg for vaskemaskin. For aktiv bruk av rommet som våtrom bør rommet fuktsikres.

Kjøkken underetasje (Tg 2): Et av soverommene nede har røropplegg og kjøkkenoverskap. Det er mulighet for å bruke rommet til kjøkken.

Bad hovedetasje (Tg 1): Det er fliser på gulv og på vegger. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjnisje, baderomsinnredning, bide, toalett og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Det er noe lokalt fall i dusjsone. Det er tett terskel inn til dusjsone som forhindrer at lekkasjevann utenfor dusjområde føres til sluk. Det er ikke riss, sprekker eller hullrom i fliser og/eller fuger. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning. Det er lokalisert membran, ser utsom at denne er synlig i sluk. Sluk var tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Mekanisk ventilasjon. Tilluft til rommet gjennom vindu/ventil i vindu. Det er gjennomført fuktsøk fra tilstøtende rom. Funnet tørt. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Kjøkken hovedetasje (Tg 0): Fra ca 2005. Kjøkkenet innehar kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, benkeplate av laminat, belysning under overskap, komfyr, overskap og underskap og kjøkkenventilator. Det er ikke lokalisert fukt i området rundt vask, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplate er hel. Det er ikke skader på innredning.

Bad tredje etasje (Tg 3): Det er fliser på gulv. Det er våtromsplater på veggene. I taket er det takessplater eller tilsvarende. Badet innehar dusjkabinett, baderomsinnredning, toalett, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. Det er motfall. Lekkasjevann føres ikke utenfor dusjområdet til sluk. Det er sprekker i fuger i overgang gulv/vegg. Enkelte fliser har sprukket. Det er ikke spor etter svertesopp eller andre typer biologiske skadegjørere. Det er ikke skader på innredning utover normal slitasje. Blandebatteri mangler et lokk. Det er ikke lokalisert membran, men det betyr nødvendigvis ikke at det ikke er brukt. Det er ikke synlige tegn på at mansjett/membran er klemt under klemring slik den bør. Plastsluk. Mekanisk ventilasjon. Tilluft til rommet gjennom vindu/ventil i vindu. Det er ikke gjennomført fuktsøk. Det finnes ikke dokumentasjon på utførelse av arbeider på rommet.

Kjøkken tredje etasje (Tg 2): Eldre kjøkken, og innehar benkeplate av laminat og børstet stål, belysning under overskap, opplegg for komfyr, overskap og underskap. Det er ikke lokalisert fukt i området rundt vask, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplaten er hel. Det er ikke skader på innredning. Tilstandsgrad er basert på alder.

Innvendige trapper (Tg 2): Det er tett trapp med belegg i trinn. Det er merknader i forhold til sikkerhet iht. dagens regler. Spiler er ikke montert tett nok. Det er ikke håndløper mot vegg.

VVS (Tg 1):
- Det er rørteknisk opplegg av kobber og plast i boligen.
- Varmtvannsbereder på bad i tredje etasje har ukjent alder, og varmtvannsbereder på vaskerom er fra ca 1998. De er på ca 200 L.
- Stoppekran er plassert på vaskerom. Stoppekran og inntak er av nyere dato.
- Ikke vannmåler.
Generell informasjon: Ved oppussing av overflater med gjenbruk/videre bruk av gammel teknisk installasjon, er tetting mellom rør og tettesjikt svært utfordrende da det er få eller ingen standardiserte tetteprodukt til slike kombinasjoner.

Elektriske anlegg:
- Sikringsskap er plassert i gang i tredje etasje og det har automatsikringer.
- Det er ikke brukt downlights i huset.
Det elektriske anlegget er ikke vurdert, da dette faller utenfor meglers og takstingeniørens kompetanse/autorisasjonsområde

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer

Adgang til utleie

Registrert som tomannsbolig med to bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut helt eller delvis til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.

Oppvarming

Det er montert vedovn på stue i hovedetasje og underetasje. Det er varmekabler på bad. Det er montert varmepumpe.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Parkering

Parkering i garasje og på tomt.

Radonmåling

Barnehage/skole/fritid

Skolekrets

Offentlig kommunikasjon

Vei/vann/avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulerings-og aralplaner

Eiendommen er regulert til åpen boligbebyggelse iht. Reguleringsplan for Langevåg Nord 1, stadfestet 10.12.1982. Et lite område sør på tomten er regulert til vei. Gjør oppmerksom på at eksisterende vei sør for boligen er regulert bredere enn den er per dags dato.

Ovennevnte stemmer overens med kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av reguleringskart med tegnforklaring og utsnitt av kommuneplan er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Sula kommune.

Adkomst

Fra Langevåg sentrum, ta av ned mot butikksentrene. Kjør Fyllingsvegen ca 600-700 meter. Ta inn til venstre i Vågnesvegen og ta første til venstre igjen. Følg veien ca 300 meter og da får en boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Notar visningssklit ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende litt nordøst for Langevåg sentrum. Området består av eneboliger og flermannsboliger. Det er gode solforhold og utsiktsforhold på tomten.

Felleskostnader

Felleskostnader inkl.

Rentekostnader fellesgjeld

Avdrag fellesgjeld

Antall år avdragsfritt

Felleskostander etter avdragsfri periode

Lånebetingelser fellesgjeld

Andel felles formue

pr.

Regnskap/budsjett

Vedtekter/husordensregler

Beboernes forpliktelser

Velforening/huseierlag

Årlig velavgift

Borettslag

Forretningsfører

Sikringsfond

Styregodkjennelse

Forkjøpsrett

Legalpant

Kommunale avgifter

Informasjon om kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Informasjon eiendomsskatt

Vannavgift

Informasjon om vannavgift

Formuesverdi primær

Formuesverdi sekundær

Informasjon om formuesverdi

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdiattest/midlertidig brukstillatelse år

Tinglyste heftelser og rettigheterDiverse

Dødsbo

Konsesjon

Bo-og driveplikt

Odel

Boligkjøperforsikring

Boligselgerforsikring

Overtakelse

Budgivning

Lovanvendelse

Hvitvasking

Personopplysningsloven

Meglers vederlag

Omkotsninger

Betalingsbetingelser

Tips en venn

Verdivurdering