Moldelivegen 101 6412 MOLDE


BUD FORELIGGER! Innbydende leilighet med stor veranda, vinterhage og garasjeplass

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  90 m2

 • P-rom

  76 m2

 • Rom

  3

 • Soverom

  2

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  2001

 • Energimerking

  G-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i øvre bydel med kort vei til skoler, barnehage, sykehus, offentlige kontorer og butikk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Moldelivegen 101, 6412 MOLDE

Innhold

Entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom/bod, sommerstue og 2 soverom. Garasjeplass og romslig bod. Videre har leiligheten også tilgang på et større fellesareal, samt fellesboder i kjeller.

Standard

Utdrag fra tilstandsrapport:

Overflater på innvendige gulv - 2. etasje / Bad: Flis på gulv med varmekabler og lokalt fall til slukavrenning. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av keramiske fliser er 10 - 30 år. Normal tid før utskifting av gulv i våtrom med keramiske fliser direkte på membran er 10 - 30 år. Normal tid før reparasjon av keramiske fliser er 5 - 15 år. Tilstandsvurdering: Ingen dokumentasjon på våtroms arbeider forelagt ved befaring og tilstandsgraden er relatert til manglende opplysninger vedrørende membran sjikt, overganger og sluk mansjetter, fallforhold etc. Hoveddel av gulv stort sett flatt og lokalt fall ved sluk. Fallforhold kan avvike fra NS3420-1 som legges til grunn for dagens standard. tilstandsgrad: 2.

Overflater på innvendige vegger - 2. etasje / Bad: Flis på vegger. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av keramiske fliser er 10 - 30 år. Normal tid før utskifting av våtrom, keramiske fliser på membran, lettvegg er 10 - 20 år. Normal tid før reparasjon av keramiske fliser er 5 - 15 år. Tilstandsvurdering: Ingen dokumentasjon på våtromsarbeider (membran våtsoner, mansjetter etc.) forelagt ved befaring. Normale fuktverdier på takseringstidspunktet i overflater rundt installasjoner og tilknyttet utstyr. Tilstandsgrad: 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Oppvarming

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Flermannsbolig
Bruksareal:
2. etasje: 90 kvm Entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom/bod, sommerstue og 2 soverom.
Kjeller: 0 kvm Garasjeplass, bod

Primærrom:
2. etasje: 76 kvm Entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom/bod og 2 soverom.

Sekundærrom:
2. etasje: 14 kvm Sommerstue.
Se mer

Bebyggelse

Bebyggelsen består av flermannsbolig med flere seksjoner og butikk i vestre del. Den aktuelle seksjonen ligger i 2. etasje med inngang mot nord og med garasjeplass og bod i kjeller.

Parkering

Disponerer en parkeringsplass i felles garasje og egen oppstillingsplass på tomt.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt, jfr. eierseksjonsloven § 24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  656

 • Gårdsnr

  23

 • Kommunenr

  1506

 • Seksjonsnummer

  5

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning. Videre ligger eiendommen i et område med KPHensynssonenavn: B_710_1(Båndlegging for regulering etter pbl.), KPHensynssonenavn S_130(Byggeforbud rundt veg, bane og flyplass), og KPHensynssonenavn S_290_1(Amdre støysoner).

For ytterligere informasjon, se Planbestemmelser og retningslinjer som følger vedlagt prospekt.

Utsnitt av reguleringskart med tegnforklaring er vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Molde kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Kjetil
Gujord

Kjetil Gujord

Eiendomsmegler MNEF

kjetil@notar.no
91906546

Notar Molde

Grandfjæra 24 B
6415 MOLDE

Tlf: 71 20 04 00

Fax: 71 20 04 01

E-post: molde@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering