Kvernbakken 5 8120 NYGÅRDSJØEN


Enebolig med garasje i garasjerekke

Budgivning

Frist: 20.05.2021 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 635 000,-

 • Prisantydning

  kr 790 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  151 m2

 • P-rom

  126 m2

 • Rom

  4

 • Soverom

  3

 • Etasje

  2

 • Byggeår

  1973

 • Energimerking

  F-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Boligen befinner seg i Sundsfjord i Gildeskål kommune, beliggende i et boligområde med 1- og 2-mannsboliger samt noe fritidshus og kraftstasjonsanlegg.
Barnevennlig område med lekeplasser og oppvarmet svømmebasseng eiet av kraftlaget i umiddelbar nærhet.
Fra eiendommen er det ca 15 km til kommunesenteret Inndyr.
Eiendommen ligger i tilknytning til fine turområder for jakt, fiske og bærplukking. Fiskemulighet i Sundsfjordelva like ved boligområde mot fiskekort.
Daglig bussforbindelse til Inndyr og Bodø.
Se mer

Adkomst

Innkjørsel fra asfaltert felles vei med biloppstillingsplasser ved boligen. Oppgruset parkeringsareal. Betongheller ved adkomst. Parkering er opparbeidet på tomt eiet av Sundsfjord kraftlag.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Kvernbakken 5, 8120 NYGÅRDSJØEN

Innhold

Eneboligen inneholder følgende rom:

Kjeller:
Entre, hall med trapp, bod, vaskerom, kjellerstue, soverom og wc-rom

1. etasje:
Stue, kjøkken, gang, bad, 2 soverom

Standard

Vindfang med vinyl på gulv, panel på vegger og plater i tak. Dør til wc-rom under trapp med vinyl på gulv og panel på vegger, wc og servant. Det er ikke etablert ventilasjon til wc-rommet.
2 soverom med teppegulv, tapet og panel på vegger og plater i tak. Vaskerom med malt betonggulv, malt panel på vegger og i himling. Opplegg for vaskemasjin og eldre 120l vvb. 2 bodrom med betonggulv og betongvegger.

Trapp opp til 1. etasje og gang med vinyl på gulv, panel på vegger.

Kjøkken med vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og plater i tak. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter av furu, takhøye overskap. Laminert benkeplate, vinylbelegg på vegg mellom benk og overskap. Opplegg for oppvaskmaskin, avtrekk over komfyrplass.

Romslig stue med vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og plater i tak. God plass til både sitte- og spisegrupper. Ildsted og defekt varmepumpe montert i stuen. Utgang til takterrasse fra stuen.

Bad med vinyl på gulv og våtromsplater på vegger. Badekar, wc og servant på vegg.
I hovedetasjen finner man også to soverom, det ene med laminat på gulv, malt tapet/strie på vegg og plater i tak. Det andre med vinylbelegg på gulv, malt tapet/strie på vegg og plater i tak.
Det er lagt inn fiber til boligen.

Boligen holder nøktern standard med panelte, tapetserte og malte veggflater. Parkett, vinyl og teppe på gulv. Malte himlingsplater. Tildels høy slitasjegrad på overflater, modernisering og påkostninger må påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Garasje

 • Utsikt

 • Bredbånd

 • Hage

 • Badeplass/muligheter

 • Turterreng

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue, forøvrig elektrisk. Varmepumpen er defekt.
Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Bruksareal:
Kjeller: 76 kvm Entre, hall m/trapp, bod, vaskerom, kjellerstue, soverom og wc.
1. etasje: 75 kvm Stue, kjøkken, gang, bad, 2 soverom
Primærrom:
Kjeller: 51 kvm Entre, hall m/trapp, vaskerom, kjellerstue, soverom og wc.
1. etasje: 75 kvm Stue, kjøkken, gang, bad, 2 soverom
Sekundærrom:
Kjeller: 25 kvm Bod
Se mer

Bebyggelse

Eiendommen ligger i et boligområde med 1- og 2-mannsboliger samt noe fritidshus og kraftstasjonsanlegg.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  31

 • Gårdsnr

  40

 • Kommunenr

  1838

Regulerings- og arealplaner

Området er per i dag uten detaljregulering, men omfattes av kommunens LNFR-område (Landbruk, Natur, Friluft og Reindriftsområde). Dette innebærer at det kan hvile restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.
Se mer

Vei, vann og avløp

Privat vei, tinglyst veirett. Privat felles vannanlegg. Vannanlegg med vannkum, ledningsnett av pvcrør, ble utbygget i perioden 1958-1960. Senere er anlegget utvidet noe i forbindelse med sporadiske tilkoblinger av vannforsyninger til boliger og fritidsbebyggelse. SKS eier vannforsyningen og tar ikke gebyr for vann.
Privat felles avløpsanlegg via 3kamret 19m3 slamavskiller med videre avløp til Sundsfjordelva. Anlegget ble etablert i 1990.

Medhjelper opplyser videre følgende:
Fra og med 01.07.2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også små private brønner som forsyner minst to - 2 husstander med vann. Lenke til registreringsskjemaet finnes på www.mattilsynet.no . Betegnelsen vannforsyningssystem brukes om systemer som forsyner mer enn en enkelt bolig eller fritidsbolig med drikkevann. Ny drikkevannsforskrift kom i 2017 og den setter krav til trygt drikkevann. Medhjelper kjenner ikke til om slik registrering er foretatt for dette anlegget. Vi anbefaler derfor at ny eier skaffer seg oversikt over hvem som har vannforsyning fra denne brønnen. Medhjelper oppfordrer videre til at ny kjøper bidrar til at fomelle krav blir oppfylt hva angår vannforsyningen. ( registreringsskjema finner du hos www.mattilsynet.no - registreringen er gratis).
Lovmessige krav og definisjoner finnes i drikkevannforskriften - https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2001-12-04-1372
Se gjerne under § 3 samt § 17. Interessenter er herved orientert om det ovenstående
Se mer

Diverse

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at energimerking er foretatt med bakgrunn i takstopplysninger og at denne derfor kan være mangelfull eller feil

Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte boligsalgsrapport og skaderapporter som følger vedlagt. Disse inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.

Salten brann har registrert følgende avvik: Røykløp. Sotluken for nært treverk. Minste avstand skal være 30cm.

El-tilsynet har registrert følgende avvik ved kontroll 24.10.2016:
1. Takarmaturer i uinnredet kjeller rom manglet jordforbindelse.
2. Takarmatur i kjøkken manglet jordforbindelse.
3. Bruksanvisning for jordfeilbryter manglet i sikringsskap.
4. Varmepumpe manglet godkjent utkobling ved service slik som låsbar servicebryter eller annen godkjent utkobling ved service.
5. Utvendig stikkontakt ved inngang manglet jordforbindelse.
6. Stikkontakt i gang ved inngang til spillerom hadde varmgang.
Rapportnr. 89091 er ikke bekreftet utført og det foreligger en merknad på det elektriske anlegget. Rapporten er vedlagt salgsoppgaven. Ny eier overtar risikoen og ansvaret for å få avvikene rettet av registrert elektroinstallatør. Medhjelper tar forbehold om at det kan finnes ytterligere feil og mangler ved det elektriske anlegget som ikke er beskrevet i tilsynsrapporten fra eltilsynet. På generelt grunnlag utfra anleggets alder, anbefales det en kontroll av anlegget av en elektriker opp mot dagens gjeldende regler.
Se mer

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Magnus Kvarsnes
Steinbakk

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmeglerfullmektig - Tverlandet/Bodø

mks@notar.no
95806446

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering