Hjelsetveien 190 6531 AVERØY


Innholdsrik enebolig med ALT på ett plan i usjenerte omgivelser

Budgivning

Frist: 16.06.2021 kl: 16:00

Aktivt bud: kr 2 200 000,-

 • Prisantydning

  kr 1 790 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Enebolig

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  167 m2

 • P-rom

  149 m2

 • Rom

  6

 • Soverom

  5

 • Byggeår

  1975

 • Energimerking

  F-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Beliggende i solrike og usjenerte omgivelser på Hjelset. Kort vei til Bruhagen kommunesenter hvor man har skole, barnehage, butikker og offentlige tilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Hjelsetveien 190, 6531 AVERØY

Innhold

Eneboligen går over ett plan og inneholder stue, kjøkken, fem soverom, gang, vindfang, entré, vaskerom og bod. Det er i tillegg uthus og lekestue på eiendommen.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst/tilstandsrapport datert 22.03.2021, utført av Jørgen Schnell.
Se mer

Standard

Utdrag fra vedlagte takstrapport:

Bad med ukjent alder. Det antas at overflatene er oppusset minst en gang etter byggeår. Flislagt gulv og vegger. Vegghengt WC. Stor og mørk baderomsinnredning med heldekkende servant. Dusjvegger, det dusjes på flisen. Det er tilstrekkelig fall på gulvet. Tilstandsgrad: 2.

Smøre eller banemembran med ukjent alder og tilstand. Tilstandsgrad: 2.

Blandebatteri i dusj og på servant fungerer som det skal. Vannrør er av kobber, avløpsrør av plast. Røropplegg antas å være fra byggeår. Tilstandsgrad: 2.

Lys kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Integrert stekeovn og platetopp, ellers frittstående hvitevarer. Laminert benkeplate.
Flislagt over kjøkkenbenk. Merknader: Det er utslag på fukt i gulv ved vask/oppvaskmaskin. Leietaker opplyser at det er en kjent lekkasje der. Gulvet er fuktskadet i området. Tilstandsgrad: 2.

Oppvarming: Varmepumpe luft til luft som primærvarmekilde. Prod.år ukjent. Elektrisk oppvarming via varmekabler i bad. Ventilasjon: Periodevis avtrekk fra ventilator. Tilluft via noen klaffventiler i yttervegger. Naturlig avtrekk fra våtrom. Klaffventiler i rom under terrengnivå (mangler utvendig deksel stedvis). Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Vannrør i kobber. Avløpsrør i plast og støpejern/soilrør. Spillvannsledninger i støpejern. VV-bereder med volum ca 194 liter, ukjent alder. Tilstandsgrad: 2.

Eierskifterapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Peis

 • Rolig

 • Utsikt

 • Hage

Oppvarming

Varmepumpe luft til luft som primærvarmekilde. Elektrisk oppvarming via varmekabler i bad.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
1. etasje: 152 kvm Stue, kjøkken, 5 soverom, gang, vindfang, entré, vaskerom og bod
Primærrom:
1. etasje: 149 kvm Stue, kjøkken, 5 soverom, gang, vindfang, entré og vaskerom
Sekundærrom:
1. etasje: 3 kvm Bod

Uthus
Bruksareal:
1. etasje: 15 kvm Uthus
Sekundærrom:
1. etasje: 15 kvm Uthus
Se mer

Parkering

Parkering på egen tomtegrunn.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med en bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.

Strålevernforskriften stiller krav til radonnivået i utleieboliger. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig.

Utleie av hytter og andre fritidsboliger er derimot ikke omfattet av kravet til radonnivået. Dette forutsetter imidlertid at bruken er begrenset til fritidsutleie over kortere tidsrom.

Utleier skal kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlige. Dokumentasjonen skal ikke registreres hos myndighetene, men den skal være tilgjengelig både for leietaker og ved et eventuelt tilsyn.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  20

 • Gårdsnr

  63

 • Kommunenr

  1554

Regulerings- og arealplaner

Området er per i dag uten detaljregulering, men omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde). Dette innebærer at det kan hvile restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.
Se mer

Vei, vann og avløp

Adkomst til kommunal veg via privat veg. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk. Avløp via 3-kamret slamavskiller 4m3. Ifølge vedtak i Averøy helseråd 13.01.1975 skal avløpet videre gå via sandfilter til bekk. Slamavskiller tømmes annethvert år ved offentlig tømmeordning, sist 06.01.2021.
Se mer

Diverse

Plantegninger:
Vedlagte plantegning(er) er ikke i målestokk og derfor kun å anse som en skisse(r).

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av vedlagte takstrapport som følger vedlagt. Denne inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Som hovedregel overtas en eiendom kjøpt på tvangssalg i den stand den befinner seg. Bestemmelsene i lov om avhending av fast eigedom gjelder ikke når en eiendom er tvangssolgt, noe som innebærer at kjøper kun i svært begrenset grad kan reklamere over feil og mangler ved eiendommen.
Se mer

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Stig
Flemmen

Stig Flemmen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

stig@notar.no
92806215

Notar Kristiansund

Langveien 51
6510 KRISTIANSUND N

Tlf: 71 30 47 50

Fax: 71 30 47 51

E-post: kristiansund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering