Åslisetervegen 126 3528 HEDALEN


HEDALSFJELLET - Attraktivt hyttetun m/særpreget hytte, sjarmerende stabbur og anneks. Nytt tak 2019. Solrikt og utsikt.!

 • SOLGT

   

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Hytte

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  67 m2

 • P-rom

  67 m2

 • Soverom

  3

 • Byggeår

  1971

 • Energimerking

  G-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Attraktiv hytte på Hedalsfjellet. Hytta ligger åpent, solvendt og meget fint til med flott utsikt utover høyfjellslandskapet. Hytta ligger på ca. 967 meter over havet. Etablert hytteområde på med kort vei til gode tur- og fiskeområder.

Fritidseiendom beliggende på Teinvassåsen i området mellom Hedalen og Nesbyen. Eiendommen ligger i utkanten av populært hytte område. Det er videre flere vann med mulighet for fiske og bading. Eiendommen har fin utsikt og gode solforhold. Til Nesbyen med butikksenter er det ca 30 km. Til Hedalen med butikker er det ca 15 km. Fra Oslo er det ca 2,5 timers kjøretur.
På Hedalsfjellet finnes noen av de beste høystandard skiløyper nær Oslo, med mange forskjellige turmål opp mot 1150 m.o.h. i variert turterreng. (www.hedalen.no/loypelag) Gode pilkemuligheter på flere vann. Sommerstid finnes det mange alternative turmuligheter både til fots og sykkel i fjell- og skogsterreng. Svært gode fiskemuligheter i så godt som alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret med ett felles fiskekort. Det legges ut salg av jaktkort for rype i snaufjellet. Det er flere turistattraksjoner i nærområdet. Vassfaropplevelser guidede turer i Vassfaret og Vidalen, der formidling av lokalhistorie kombineres med naturopplevelser. For mer informasjon, se: www.hedalen.no/vassfaropplevelser og www.hedalen.no/vassfaretvillmarksturer. Sjekk også fosstopp.no for en uforglemmelig overnatting i tretopphytte.
I Hedalen finnes det to turistbedrifter, Solheimen og Vassfaret Kursgård. Innenfor en time finner en Vassfarporten Skisenter, Fagernes, Gol, Nesbyen, Hønefoss, Valdres Alpinsenter, Nesbyen Alpinsenter, Ringerike Golf, Valdres Golf, Langedrag familiepark, Rafting i Begna, Gol badeland m.m. Området er utbygd med bredbånd. Velkommen til Hedalsfjellet.

For mer informasjon om området, sjekk: www.hedalen.no
Se mer

Adkomst

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen har adkomst på privat bomvei fra hovedveien gjennom området. Fra hovedveien er det ca 1,5 km inn til avkjøring til hytta. På sommeren kan en kjøre frem til eiendommen. På vinteren er det enkel parkering i veien ca 8-900 meter fra eiendommen. Fra parkeringen og frem til eiendommen har det ikke blitt brøytet frem til nå.
Se mer

Åslisetervegen 126, 3528 HEDALEN

Innhold

HYTTEN:
Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og baderom.

ANNEKS:
Stort rom til lagring

STABBUR:
Gjestehytte/soverom

UTEDO

Standard

HYTTEN:

Gang:
Romslig inngangsparti med skap i vegg til oppbevaring. Luke i gulv til kjeller.

Stue:
Sjarmerende og koselig stue med stor åpen peis laget av naturstein. Ved siden av peis er det en Jøtul Vedovn fra ca. 1990. Øvnen har noen sprekker i toppdel. God plass til sittegruppe og spisebord. Utgang til solrik terrasse med flott utsikt. Her får du den gode hyttefølelsen.

Kjøkken:
Praktisk og stort kjøkken med original kjøkkeninnredning. Jøtul ovn og komfyr. Luke i gulvet til frostfri "matkjeller". God plass til spisebord. I veggen er det luke til "hemmelig rom" som kan innredes som loft. I kjøkken er det propandrevet komfyr og vegglys. Beholder er plassert under i kjøkkenbenk.

Soverom 1:
Bonderomantisk hovedsoverom med dobbeltseng m/svanemadrass og køyeseng (3 sengeplasser). Garderobe i skap.

Soverom 2:
Soverommet har familiekøye med 3 sengeplasser og skap i veggen.

Baderom:
Koselig rom som brukes til bad med utslagsvask. Innebygd seng gjør at rommet også kan brukes til gjesterom. Jøtul parafinovn. Eier opplyser at parafinbrenner ikke er i bruk. Brenner bør fjernes og eventuelt erstattes med ny vedovn eller lignende.

Alle vegger og gulv består av panel og tregulv.

ANNEKS:
Stort anneks som i dag brukes til oppbevaringshus. Her har du muligheten til å gjøre innvendige endringer etter eget behov.

STABBUR:
Særdeles sjarmerende stabbur som idag brukes til gjestehus. Det er integrert dobbeltseng og god plass til at gjester kan ha sin egen hytte.

UTEDO:
Naturlig utedo med to do seter.

Hytten selges fullt møblert med møbler og utstyr. Det er montert 2 pulver brann apparater og 2 nye røykvarslere.
Se mer

Fasiliteter

 • Fiske

 • Turterreng

 • Utsikt

 • Rolig

Oppvarming

Ved ovn fra Jøtul på kjøkken og flott stor peis laget av naturstein i stuen. Ikke innlagt strøm til hytten.

Det vil fra 2020 bli forbudt med oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin. Det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintak om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger, se www.enova.no.
Se mer

Parkering

Parkering på eiendommen. På vinteren blir det ikke måkt til eiendommen og bilene har da parkert etter hverandre i veien. Det er ikke noe tinglyst rett eller avtale til dette. Dersom det skal være tiltalt rundt dette vil det medføre kostnader.
Se mer

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til fritidsformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  152

 • Gårdsnr

  90

 • Kommunenr

  540

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert for fritidsbebyggelse hvorav planvedtaket for Teinvassåsen - Søbekkseter datert 17.12.2015 er gjeldende.

I følge kommunens plan og bygningsetat foreligger det ingen gjeldende planforslag som gjelder denne eiendommen.
Området er per i dag uten detaljregulering, men omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde). Dette innebærer at det kan hvile restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Dersom det i fremtiden blir flere brukere av veien som følge av at det selges flere tomter for bebyggelse. Vil det være naturlig at det blir bestemt regler for hvordan kostnadene skal fordeles mellom brukerne.

For å komme seg til eiendommen må en gjennom bom med avgift hvorav det pt. koster kr. 70,- per passering. Det er mulig å kjøpe årskort som pt. koster kr. 1100,-

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Bebyggelsen er ikke tilknyttet avløpsanlegg. Fra vasker i hytta er det enkelt avløp til terreng. Det er gammeldags utedo i eget bygg. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Det er brønn med håndpumpe på tunet. Eier opplyser at vannet fryser i pumpa på vinterstid. Brønn er etablert ca 1995.
Se mer

Diverse

Det ble oppdaget at noe vann hadde kommet inn på vaskerommet. På bakgrunn av dette har selger tatt av torven, fjernet torvstokkene og funnet "feilen" . Årsak mener selger er at spaden som blir brukt på vinteren til snømåking av taket har laget 4 små hakk i takpakken. Gammel takpapp skal fjernes i nær fremtid og ny ISO kraft skal legges. Ny eier kan selv legge takshingel eller torv etter eget ønske. Selger vil tilrettelegge for begge deler. Taket er i følge selger i god stand under takpappen. Det er brukt impregnerte materialer. Selger vil ta bilder av det som har blitt gjort.

Følgende følger ikke med handelen:
Det grå gulvteppe i stuen,
Saueskinnet i stuen
Dyner og puter i sengene på hovedsoverommet ( det gule).
Se mer

Hermann
Grøv

Hermann Grøv

Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF/Partner

hermann@notar.no
93623610

Oslo Sentrum

Kiellands hus, 1. etasje
0132 OSLO

Tlf: 22225020

E-post: oslo@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering