Trygve Hoffs veg 4 8250 ROGNAN


Stor, romslig, og moderne 4 roms selveier( P-rom på 94 kvm) i Trygve Hoffs veg 4. Fantastisk utsikt utover fjorden

Budgivning

Frist: 20.01.2020 kl: 13:00

Aktivt bud: kr 2 720 000,-

 • Prisantydning

  kr 2 980 000,-

 • Totalpris

 • Andel felles formue

 • Felleskostnader

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eierform

  Eierseksjon

 • BRA

  97 m2

 • P-rom

  94 m2

 • Rom

  4

 • Soverom

  3

 • Etasje

  1

 • Byggeår

  2009

 • Energimerking

  D-green

Registrer som
interessert

Beliggenhet

SE VIDEO HER: https://vimeo.com/149395033
Skagodden Terrasse og Trygve Hoffs veg, ligger idyllisk plassert ved Saltdalselva sine bredder og utløp. Fra din terrasse har du en fantastisk og eventyrlig utsikt utover vakre Skjerstadfjorden, mot Vik og Rognan. Ligger ca. 2 km vest for Rognan sentrum. Barnehage, sfo, skoler og offentlig administrasjon på Rognan. Gode sol og lysforhold. Kort vei til friluft og fritidsaktiviteter sommer som vinter. Ingen gjenboere. Sitat fra en lokalkjent: «Herlig plass»
Se mer

Adkomst

Adkomst via avkjørsel fra gamle E6 retning vestover fra Rognan, kjører over broen og videre mot Skagodden, som igjen har direkte adkomst til Trygve Hoffs veg 2-4. Eiendommen ligger på høyre side Veien er skiltet. Det er asfaltert tilkomstvei.
Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Trygve Hoffs veg 4, 8250 ROGNAN

Innhold

Felles inngangsparti, samt gang som fører til hovedinngang til leiligheten. I tillegg er det felles trapperom samt heis i bygget. Leiligheten består av : Entre, bod, bad,wc, vaskerom, kjøkken, stue, 3 soverom og stor flott terrasse med eventyrlig utsikt. Andel av fellesbod som står plassert på fellesarealer i gangen. Garasjeplass samt bod i eget anlegg i kjeller.
Se mer

Standard

Terrasseblokk med 9 stk. moderne selveiereiligheter/seksjoner med livsløpstandard, som er oppført i 2009. Garasjeanlegg i kjeller. Asfaltert adkomstvei med utsmykket inngangsparti. Pent opparbeidet utearealer.

Selve eierseksjonen har gulvflater med parkett, unntatt bad og vaskerom. Veggflater med malt tapet. Malt tak. På baderom er det flis på gulv og vegger. Vaskerom har flislagt gulv og malte vegger. Terrassen er flislagt. Nygård kjøkkeninnredning med flislagt vegg mellom benkplate og overskap. Integrert Zanussi stekeovn og koketopp(induksjon), samt ASKO oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger ikke. Villavent ventilator er montert. På badet er det montert Nygårds baderomsinnredning m/vaskeservant nedfelt i benkplate. 4 underskap og 2 sideoverskap. Dusjkabinett. wc. Vaskekar på vaskerom, samt opplegg for vaskemaskin. Ozo varmtvannsbereder.
Gulv i entre, vaskerom, kjøkken og stue, har vannbåren varme som er termostatstyrt. Elektiske varmekabler på bad og terrasse. Water Guard lekkasjevakt. Eget brannvarslingssystem med klokker. Porttelefon montert på vegg. Brannskap med 30 meter med 19 mm slange og varmekabler for frostsikring.
Nornett tv er inkludert i fellesutgiftene. Internettabonnement er ikke inkludert, og må tegnes av hver enkelt.

Meget moderne og lys leilighet som har livsløpstandard og holder god standard. Balansert ventilasjon. Det er god lydisolering mellom leilighetene. Downlights montert i enkelte takflater. Delvis oppvarmet balkong som er vendt mot fjorden, og som gir en eventyrlig flott utsikt utover Skjerstadfjorden. Leiligheten er oppgradert etter vannskade i 2017- hvor det er skiftet parkett og nytt underlag med plater og
nye rør for varmbåren varme. Oppmalt på alle vegg og takflater.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Parkett

 • Heis

 • Barnevennlig

 • Rolig

 • Kabel-TV

 • Garasje

 • Off. vann og avløp

 • Utsikt

 • Bredbånd

 • Sentralt

 • Turterreng

 • Gjesteparkering

 • Husdyr

Oppvarming

Oppvarming via fordeling av vannbåren gulvvarme på fellesrom, samt gang, stue og kjøkkengulv i boligen. På badegulv og terrasse, er det elektrisk oppvarming ed varmekabler. På enkelte soverom er det panelovner.
Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Eierseksjon
Bruksareal:
1. etasje: 97 kvm
Primærrom:
1. etasje: Gang/entrè, wc-rom, Bad/vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue: 94 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod: 3 kvm

Bebyggelse

Trygve Hoffs veg 2- 4 består av 2 boligbygg som hver har 9 stk. seksjonerte boenheter, 3 i hver etasje. Det er parkeringsanlegg i underetasjen med egen nedkjørsel og automatisk portåpner. Hver av byggene har opprettet egne sameier
Se mer

Moderinsering og påkostninger

2017

Parkering

Parkeringaanlegg i kjeller med egen parkeringsplass og bod. Port har automatisk portåpner. Parkeringsanlegget i kjeller er, i tinglyste seksjonsdokumenter, omtalt som fellesareal. I tillegg er det parkering på felles parkeringsarealer ute.
Se mer

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  195

 • Gårdsnr

  8

 • Kommunenr

  1840

 • Seksjonsnummer

  1

 • Bruksnr

  195

 • Gårdsnr

  8

 • Kommunenr

  1840

Regulerings- og arealplaner

Reguleringsbestemmelser for terrasseboliger Skagodden datert 20.06.2006, er gjeldende. Utdrag: Feltet tillates bebygget med terrassehusbebyggelse. Etasjeantallet får ikke overstige 3 etasjer pluss underetasje. Maksimal tillatt mønehøyde er 15 meter for hver terrassebygning. Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Saltdal kommune.

Megler opplyser at det pr i dag er oppført 2 terrassehus/blokker i Trygve Hoffs veg 4. Blokk 1 har adressen Trygve Hoffsveg 4 A, mens denne blokken har adressen Trygve Hoffs veg 4 B. Det er planlagt, samt ligger i godkjent reguleringsplan, oppføring av blokk nummer tre, som da eventuelt vil få adressen Trygve Hoffveg 4 C. Blokken består av separate sameier for hver blokk.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Diverse

Om eierformen:
Eierseksjon er betegnelsen på en leilighet eller et lokale der eieren har enerett til å bruke selve leiligheten/lokalet, men der hele eiendommen (bygning og tomt) er i sameie med andre seksjonseiere. Slik bruksdeling kan sameiere alltid avtale - det særegne med eierseksjoner er at bruksdelingen er varig og at den gjennomføres tinglysingmessig slik at hver seksjon behandles som en egen matrikkelenhet. Eierseksjoner er lovregulert i lov om eierseksjoner av 23. mai 1997. Likt med eierseksjon brukes også uttrykkene eierleilighet eller selveierleilighet, men disse uttrykkene omfatter bare seksjonerte boliger Forpliktelser som følger av sameieforholdet, og som er fastsatt i registrert vedtektsbestemmelse, har uten tinglysing rettsvern mot sameiernes kreditorer og mot senere rettsstiftelser i god tro i seksjonen. Bestemmelsen i leddet her gjelder ikke for panterett.

Sameiet opplyser at i tillegg til felleskostnadene, som er på 3.100.- pr. mnd, påløper en ekstra kostnad pr. mnd, ifbm. at forbruk av energi(strøm), til komfyr, samt varmekabler til bad og terrasse, går på fellesmåler. Sameiet opplyser at dette ligger på ca 1.000.- pr. kvartal, pr. seksjon(ca 400.- pr.mnd). Sameiet opplyser videre at underetasje med garasjer og boder, ikke er medtatt som ekstra eller tillegg til boligseksjonene, men at det medfølger 1 garasjeplass, og 1 bodplass til hver seksjon.

Megler gjør oppmerksom på at energiattest er utarbeidet med bakgrunn i mottatte opplysninger og vi tar derfor forbehold om at denne kan være mangelfull eller inneholde feil.

Skagodden borettslag har på ordinær generalforsamling den 26.05.15, vedtatt å oppløse Skagodden borettslag. som følge av dette vedtaktet vil Skagodden Borettslag, når alle seksjonerer solgt, bli slettet og man står igjen med sameiet. Første og andre generalforsamlingsbeslutning er fattet og det er valgt et avviklingsstyre for den videre prosess. For deg som kjøper av seksjonen vil dette ikke få noen betydning i forhold til eierskap for seksjonen. Oppløsningen er registrert i Brønnøysundregistrene

Megler gjør spesielt oppmerksom på følgende: Selger, Helgeland Sparebank, har ikke bebodd eiendommen/leiligheten og har derfor i svært liten grad kunnet supplere eller gi utfyllende opplysninger om leilighetens tilstand. Egenerklæring er ikke utfylt. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/leiligheten, helst med bistand fra teknisk fagkyndig. Selger opplyser at leiligheten tidligere vært utleid i perioden 2017-2019
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende 2 x folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Magnus Kvarsnes
Steinbakk

Magnus Kvarsnes Steinbakk

Eiendomsmeglerfullmektig - Tverlandet/Bodø

mks@notar.no
95806446

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Notar Salten

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75 64 40 70

Fax: 75 64 40 71

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering