Skjellibakken 5 8215 VALNESFJORD


Stor og flott eiendom med nydelig utsikt og nærhet til sjø og friluftsarealer

 • SOLGT

   

 • Kommunale avgifter

  kr 14 901,-

 • Verditakst

  kr 2 880 000,-

 • Prisforslag

  kr 2 880 000,-

 • Eieform

  loading...

 • Byggeår

  1982

 • Primærrom

  108 m²

 • Bruksareal

  200 m²

 • Bruttoareal

  216 m²

 • Tomteareal

  1 395 m²

 • Soverom

  3

 • Rom

  4

 • Etasje

  1

 • Eierform

  Eier (Selveier)

 • Energimerking

  F-yellow

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger i meget flotte og landlige omgivelser på veien ut mot "Skaft" i Valnesfjord. Eiendommen bærer navnet Langberget. Her har du et populært, veletablert, og attraktivt boligområde. Området rundt er bebygget med frittliggende eneboliger. Barnehage og sfo samt barne og ungdomsskole( 1- 10 klasse) finner du i et helt nyoppført bygg ca. 3 km fra boligen. Gang og sykkelvei på deler av veien. Videregående skole samt offentlig administrasjon på Fauske. Nede på Strømsnes finner du butikk, kiosk/bistro/kafe, samt helse og sosialsenter. Daglig bussavganger til og fra Bodø. Daglig pendlertog( den populære Saltenpendelen) med flere avganger daglig. Fra boligen har du direkte adgang til store friluftsarealer sommer som vinter. Ved Valnesfjord Helsesportssenter har du et mangfold av muligheter sommer som vinter. Fra Nordvika/Bringsli kan du gå opp til Kvalhornet(963 moh), en flott tur om sommeren og om vinteren på ski. Valnesfjord er kjent for å ha et rikt og mangfoldig kulturliv. Det er etablert idrettslag som har allsidige aktiviteter for både barn og voksne
Se mer

Adkomst

Sving av til Strømsnes fra RV80, sving inn til høyre, inn på Trivselsveien, følg denne og passer broen, deretter svinger du første vei inn til venstre, inn Furnesveien, følg denne ca. 1 km og du svinger av til venstre ned Skjellibakken. Boligen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.
Se mer

Skjellibakken 5, 8215 VALNESFJORD

Innhold

Enebolig oppført i 1983. Garasjen er oppført i 2012/13

Hovedetasje bolig er med:
Vindfang, entrè/gang, wc, rom, baderom, vaskerom , 3 boder samt kjøkken og stue. Fra stuen er det utgang til en flott terrasse på ca. 25 kvm.

Kjelleren har bo og kryprom

Garasjen er over 2 etasjer.
1 etasje med garasjerom og 2 etasjen med innredet loftsrom
Se mer

Standard

Vindfang med flis på gulv og tapet på vegger. Plater i tak. Fliser på gulv er løse

Entrè/gang med belegg på gulvet og tapet på vegger. Plater i tak. Varmekabler anlagt i gulv. Luke i tak til kaldloft.

2 boder som har belegg på gulvet og malte vegger og plater i tak. Diverse hyller.

vaskerom med belegg på gulvet, våtromstapet på vegger og plater i tak. Opplegg for vaskemaskin. Skyllekar, sluk i gulv samt ventil i tak

wc- rom med belegg på gulvet, tapet på vegger og plater i tak. Wc. Utslagsvask.

Baderommet er med belegg på gulv, våtromstapet på vegger og plater i tak. Varmekabler i gulv. Badekar m/dusjstativ montert på vegg. Innredning med 3 skap og vaskeservant nedfelt i innredning. Ventil i tak - tilluft under dør.

Soverom 1 er med belegg på gulvet, malt panel og tapet på vegger. Plater i tak. Utgang til terrassen.

Soverom 2 er med belegg på gulvet, tapet på vegger og plater i tak. 1 dobbelt garderobeskap

Soverom 3 er med laminat på gulvet. Tapet på vegger. Plater i tak. 1 dobbelt garderobeskap

Stor og flott stue som har laminat på gulvet. Malte strier på vegger og plater i tak. Vedovn, type Trolla 820 montert. Varmepumpe montert. Fra stuen har du utgang til en stor og flott terrasse på ca 25. kvm. herfra har du en nydelig utsikt utover fjorden og mot Stokland/Stoklandsleia.


Kjøkkenet har laminat på gulvet. Malte strier på vegger. Plater i tak. Eldre hvit profilert innredning med takhøyde overskap, Flislagt på vegg mellom benkplate og overskap. Opplegg for oppvaskmaskin samt ventilator over komfyrplass.

Matbod - fra kjøkkenet er det inngang til en matbod som har belegg på gulvet. Malte vegger og plater i tak. Diverse hyller montert


Kjelleren har egen inngang fra vestsiden og er med bodrom og krypkjeller. 1 rom med delvis støpt plate, her står en Ozo varmtvannsbereder på 200L. Ellers er det jordkjeller

Garasjen er oppført i 2012 og har støpt plate. Gipsplater på vegger og tak. Trapp opp til innredet loftsrom som er med tregulv. mdf plater på vegger og plater i tak. Innredningen er ikke omsøkt og rommet mangler godkjenning som beboelsesrom. Ny kjøper/eier må selv besørge slik søknad for egen kostnad og risiko

Boligen har internett/bredbånd. Tv gjennom Canal digital m/parabol. Egne abonnement må tegnes. Sikringsskap ble oppgradert i 2016 m/automatsikringer. Samtidig ble det innlagt strøm til garasjen, samt internett/bredbånd. Nytt taktekke på bolig, Decra, lagt i 2017. 2 vinduer skiftet 2018. Står 2 nye stuevinduer i garasje. Bordkledning( stående) skiftet på sør og vestveggen i 2012 og 2018. Laminat på stuegulv, kjøkken og ett soverom, lagt i 2013. Boligen fremstår med normal vedlikehold, noe oppgraderinger og oppussing må påregnes.
Se mer

Oppvarming

Varmekabler på gulv i gang og bad. Varmekabler i stuegulv, selger opplyser at hun er usikkert om disse fungerer. Vedovn. type Trolla 820 montert i stuen. Luft til luft varmepumpe, ellers elektrisk oppvarming. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Bolig
Bruksareal:
Kjeller: 17 kvm
1. etasje: 121 kvm
Primærrom:
1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, kjøkken og stue: 108 kvm
Sekundærrom:
Kjeller: Boder og kryprom: 17 kvm
1. etasje: Boder: 13 kvm

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 36 kvm
2. etasje: 19 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Garasjen: 36 kvm
2. etasje: Innredet loft: 19 kvm

Vedbod
Bruksareal:
1. etasje: 7 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Sekundærrom: 7 kvm
Se mer

Bebyggelse

Området er bebygget med frittliggende eneboliger

Parkering

Parkering på gårdsplass og i egen garasje

Adgang til utleie

Det er kun registrert en boenhet på eiendommen. Eiendommen/boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  203

 • Gårdsnr

  76

 • Kommunenr

  1841

Regulerings- og arealplaner

Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL SJØ OG LAND 2018-2030. Ikraftredelsesdato 30.4.2018 . Oversiktsplanareal : Boligbebyggelse. Arealbrukstatus: Nåværende. Områdenavn B38.
Utsnitt av reguleringskart med bestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Fauske kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Diverse

Det gjøres spesielt oppmerksom på at energimerking er foretatt med bakgrunn i takstopplysninger og at denne derfor kan være mangelfull eller feil


Selger opplyser at det er kommunal vei ned til boligområdet og at den brøytes av kommunen, men at den vedlikeholdes av huseierne i felleskap, det er ingen velforening, men vi deler på grusing av veien. Videre opplyses at det er sol om sommeren fra ca. 0430 til ca. 22:45. Løse fliser på gulv i vindfang. Noe skjevhet i vegg på det ene soverommet. Installasjon og kontroller av varmepumpe utføres av Zaco A/S.
Se mer

Asbjørn
Ingebrigtsen

Asbjørn Ingebrigtsen

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

aei@notar.no
75644070
96204500

Fauske

Storgata 58
8201 FAUSKE

Tlf: 75644070

Fax: 75644071

E-post: aei@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering