Averøyveien 409 6530 AVERØY


Innholdsrik enebolig med garasje og utleiedel i underetasjen

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  172 m2

 • P-rom

  154 m2

 • Soverom

  4

 • Byggeår

  1940

 • Energimerking

  F-yellow

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til i spredt bebyggelse på Bremsnes i Averøy kommune. Boligen ligger syd/nordvendt med fine sol/lysforhold og utsikt ut over Bremsnesfjorden og inn mot Frei. Ca 4 km til kommunesentret på Bruhagen med skoler/barnehage og butikker. Ca 12 min kjøring til Kristiansund sentrum.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Averøyveien 409, 6530 AVERØY

Innhold

Underetasje inneholder vindfang, gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom. Første etasje inneholder vindfang/gang, kjøkken, stue, gang m/utgang, trapperom og bad/vaskerom. Loftsetasje inneholder trapperom, gang, tre soverom, wc og kottrom.
Se mer

Standard

Utdrag fra vedlagte takstrapport:

Bad første etasje: Med bruk av fuktindikator ble det ikke indikert fukt på utsatte steder på befaringsdagen. Det ble registrert noe avvik i fallforhold, samt generell aldringsslitasje på overflatene. Det bør påregnes renovering/oppgradering. På generelt grunnlag gjøres det oppmerksom på at flis og flisfuger ikke er tette og det forutsettes bruk av tett membran bak og under flis. Dette lar seg ikke påvise uten destruktive åpninger, noe som ikke er foretatt. Tilstandsgrad: 2.

Overflater på innvendige gulv - underetasje: I vindfang og gang er det flis. I vaskerom er det malt betong gulv, forøvrig er det laminat på gulvene. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før maling av betonggulv/påstøp er 6 - 12 år. Tilstandsvurdering: Det er foretatt en visuell kontroll og ingen synlige store avvik/skader ble registrert på overflatene ut over noe fuktindikasjoner i gulvoverflatene. Det anbefales nærmere kontroll. Tilstandsgrad: 2.

Overflater på innvendige gulv - første etasje: På bad/gang er det flis, forøvrig er det parkett. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før sliping og oljing av tregulv, parkett, lakkert er 10 - 20 år. Normal tid før utskifting av keramiske fliser er 10 - 30 år. Tilstandsvurdering: Det er foretatt en visuell kontroll og ingen synlige store avvik ble registrert på befaringsdagen ut over synlig bruksslitasje på overflatene. Tilstandsgrad: 2.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Boligen er tilknyttet privat vannverk og kommunalt avløp. Avløpsrørene er plast og vannledningene er kobber. Tilstandsvurdering: Ved visuell besiktigelse er det ikke registrert synlige skader eller lekkasjer på
befaringsdagen. Rør- og avløpsanlegget fungerte etter enkel test av dette på stedet. Ingen lekkasje var å se på besiktigelsen. Videre kontroll av anlegget krever avansert teknologi. Dette ble ikke rekvirert. Utvendige stengekraner ble ikke søkt påvist. Forventet levetid til en installasjon er 30-50 år, men kan variere avhengig av rør materiale, egenskapene til avløpsvannet og vedlikeholdet. Tg 2 er iht. alder på elementet. Tilstandsgrad: 2.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: På bad er det innredning med nedfeldte vasker, dusjkabinett, og toalett. På toalettrom er det
veggmontert vask og toalett. På vaskerom er det innredning samt vann og avløp for vaskemaskin. Tilstandsvurdering: Installasjonene er funksjonell og i tilfredsstillende stand, og ingen synlige store avvik eller lekkasjer ble registrert på befaringsdagen. Ut over noe aldringsslitasje på overflatene.TG 2 er iht. alder. Tilstandsgrad: 2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv på bad, i vindfang og i gang i underetasje. Ildsted og varmepumpe luft til luft på stue. Forøvrig er det uttak for ovner.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Enebolig
Bruksareal:
2. etasje: 44 kvm Trapperom, gang, tre soverom, wc og kottrom
Kjeller: 52 kvm Vindfang, gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom
1. etasje: 58 kvm Vindfang/gang, kjøkken, stue, gang m/utgang, trapperom og bad/vaskerom.
Primærrom:
Kjeller: 52 kvm Vindfang, gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og soverom
1. etasje: 58 kvm Vindfang/gang, kjøkken, stue, gang m/utgang, trapperom og bad/vaskerom.
2. etasje: 44 kvm Trapperom, gang, tre soverom, wc og kottrom

Garasje
Bruksareal:
1. etasje: 18 kvm Garasjerom
Sekundærrom:
1. etasje: 18 kvm Garasjerom
Se mer

Parkering

Parkering på egen tomtegrunn og i garasje.

Adgang til utleie

Registrert som enebolig med to bo-/bruksenhet i matrikkelen. Eiendommen kan leies ut helt eller delvis til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  159

 • Gårdsnr

  52

 • Kommunenr

  1554

Regulerings- og arealplaner

Området er per i dag uten detaljregulering, men omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde) og nedlagsfelt for drikkevann (Hensynsone H110). Dette innebærer at det kan hvile restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.

Utsnitt av kommuneplan med tegnforklaring og reguleringsbestemmelser er vedlagt prospekt. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Averøy kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Privat vann og offentlig avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

John Vegard
Berntzen

John Vegard Berntzen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

jvb@notar.no
45230190

Notar Kristiansund

Langveien 51
6510 KRISTIANSUND N

Tlf: 71 30 47 50

Fax: 71 30 47 51

E-post: kristiansund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering