Nakkenga 8C 6014 ÅLESUND


BUD MOTTATT - Flott rekkehus med 3 soverom og sydvendt veranda i populært og barnevennlig område

Budgivning

Frist: 26.02.2021 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 2 700 000,-

 • SOLGT

   

 • Eierform

  Eiet

 • BRA

  126 m2

 • P-rom

  113 m2

 • Rom

  4

 • Soverom

  3

 • Etasje

  3

 • Byggeår

  1972

 • Energimerking

  F-orange

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Rekkehus i etablert og barnevennlig område på Lerstad. Lekeplasser og fellesareal like ved boligen. Kort veg til barneskole og barnehage, samt kort veg til turterreng ved Lerstadvannet. Kort avstand til både Moa og Ålesund sentrum.
Se mer

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Nakkenga 8C, 6014 ÅLESUND

Innhold

Underetasjen inneholder gang m/trapp, bad, vaskerom, soverom/stue og 3 boder.
1.etasje inneholder entré/gang, stue og kjøkken.
2.etasje inneholder gang m/trapp, wc-rom og 2 soverom.

Her er også en utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og definisjonen av rommene kan avvike. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst/tilstandsrapport datert 15.01.2021, utført av Stig Håvard Vatne.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.
Se mer

Standard

Gulv på oppholdsrom ligger det: Laminat og belegg på kjøkken. I 1.etg er laminat i entrè fra 2009, fra slutten av 1990-tallet på stue og eldre belegg på kjøkken. 2. etg fra ca 2008 på soverom mot nord og gang, laminat på soverom mot sør fra ca 2012. U. etg med ny laminat fra 2017 i gang og på soverom.

Vegger på oppholdsrom har: 2. etg med malt panel, malte tapet og malt glassfiberstrie. U. etg med 3 vegger av smartpanel på kjellerstue fra 2017 og ellers malt glassfiberstrie og noe panel i gang ved boden under trapp. 1. etg med malt glassfiberstrie og smartpanel i entrè fra 2009. En vegg med laminat på kjøkken (mot nord ).

Tak på oppholdsrom har følgende overflater: Det er hovedsakelig panel. Utenom på soverom og bad i u.etg og i entrè som har plater ( hvite takess ).

Bad i underetasje fra 1990-tallet. Det er utvidet i forhold til original størrelse. Det er flis på gulv med varmekabler, sokkelflis og elles malte plater på vegger og hvite takessplater med spotter. Boblebadekar. Dusjkabinett med avrenning til sluk på vaskerom som ligger vegg i vegg mot nord. Nyere veggfestet toalett. Baderomsinnredning med servant, skap, hyller, lys og speil. Høyskap for skittentøy.

vaskerom i underetasje har eldre konstruksjon og enkel standard. Murgulv, malt tapet/plater på vegger og panel i tak. Varmtvannstank er plassert her.

Kjøkken i 1.etasje fra 1990-tallet. Malte fronter og laminat benkeplate med overlimt vask. Nyere ventilator. Fliser på vegg bak benk. Komfyr og oppvaskmaskin medfølger etter opplysning fra eier.

Varmtvannstank fra byggeår. Skiftet vanninntak i 2014. Kobber på vannrør - plast på synlige avløpsrør, men ukjent om det er andre typer rør i grunnen/ innebygd.

Naturlig lufting. Mekanisk avtrekk fra bad.

Krus på inntak og ellers automatsikringer. En ny kurs fra 2017 med samsvarserklæring fra Storm elektro. Automatsikringer ble montert av storm elektro i 2007. Hovedsakelig ledningsnett fra byggeår.
Se mer

Oppvarming

Varmekabler på bad i underetasje. Vedovn på stue.

Varmekilder, slik som ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner, følger med uansett festemåte. Frittstående biopeiser/varmeovner og terrassevarmere medfølger ikke. Det følger ikke med varmekilder i rom som ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder på visning.
Se mer

Arealer

Rekkehus
Bruksareal:
1. etasje: 49 kvm Entré/gang, stue og kjøkken.

1. underetasje: 48 kvm Gang m/trapp, bad, vaskerom, soverom/stue og 3 boder.
2. etasje: 29 kvm Gang m/trapp, wc-rom og 2 soverom.
Primærrom:
1. underetasje: 35 kvm Gang m/trapp, bad, vaskerom og soverom/stue.
1. etasje: 49 kvm Entré/gang, stue og kjøkken.
2. etasje: 29 kvm Gang m/trapp, wc-rom og 2 soverom.
Sekundærrom:
1. underetasje: 13 kvm 3 boder.
Se mer

Parkering

Parkering på felles tomt.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  341

 • Gårdsnr

  37

 • Kommunenr

  1507

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse iht reguleringsplan for Lerstad - Breivika E136 datert 04.09.2014. Eiendommen ligger også i ett område som er andre sikringssoner.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse iht kommunedelplan for Ålesund 2016 - 2028 datert 09.03.2017.

Kartutsnitt ligger vedlagt prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Ålesund kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Kommentar bo- og driveplikt

No

Kommentar konsesjon

No

Fredrik Heggdal
Strand

Fredrik Heggdal Strand

Eiendomsmegler MNEF

fredrik@notar.no
47663926

Notar Ålesund

Keiser Wilhelms gate 34
6003 ÅLESUND

Tlf: 71 40 00 00

Fax: 71 40 00 01

E-post: aalesund@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering