Prisantydning

kr 2 000 000,-

Pågående budrunder

Frist: 26.06.2019 kl: 12:00
Aktivt bud: kr 1 800 000,-

Primærrom

70 m²

Visning

25.06.2019
18:30 - 19:30

Knutvegen 3 6270 BRATTVÅG


Flott leilighet i Haugen Terrasse. Sentral beliggenhet og heis i bygget

Visning

tirsdag 25. juni
18:30 – 19:30

 

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Velkommen til visning!

Budgivning

Frist: 26.06.2019 kl: 12:00

Aktivt bud: kr 1 800 000,-

 • Prisantydning

  kr 2 000 000,-

 • Kommunale avgifter

  kr 5 826,-

 • Verditakst

  kr 2 000 000,-

 • Eiendomstype

  Leilighet

 • Eieform

  loading...

 • Byggeår

  2003

 • Primærrom

  70 m²

 • Bruksareal

  80 m²

 • Bruttoareal

  82 m²

 • Tomteareal

  2 400 m²

 • Soverom

  1

 • Rom

  2

 • Etasje

  2

 • Eierform

  Eierseksjon

 • Energimerking

  C-red

Se mer

Registrer som
interessert

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Knutvegen like nord for Brattvåg sentrum. Det er et etablert område med boligblokker og eneboliger fra forskjellige tidsepoker i nærområdet. Det er kort vei til alle sentrumsfasiliteter.

Adkomst

Kjør til Brattvågen og følg hovedveien gjennom sentrum. Sving inn til høyre ved politistasjonen. Leiligheten ligger i samme bygg og har inngangsparti på høyre side av bygget.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilt ved åpen visning.
Se mer

Knutvegen 3, 6270 BRATTVÅG

Innhold

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder stue, kjøkken, bad, gang, tv-stue/kontor, soverom og bod. Det medfølger også en bod i første etasje.

Dagens planløsning avviker noe fra godkjent tegning. I henhold til tegningen så har leiligheten ett stort soverom. Per i dag er det satt opp en lettvegg i dette rommet for å danne en liten tv-stue/kontor i tillegg til et litt mindre soverom. Endringen anses ikke å være søknadspliktig.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 12.03.2019, utført av Birkeland Taksering AS.
Se mer

Standard

Boligen ble oppført i 2003 og har normal standard og slitasjer utifra alder og konstruksjon.

Det er parkett og vinylbelegg på gulv i leiligheten. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av vinyl er 15 - 25 år. Normal tid før sliping og oljing av tregulv, parkett, lakkert er 10 - 20 år. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er ikke påvist vesentlige tegn til skader, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Det er malte/tapetserte vegger i leiligheten. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før maling av glassfibervev, malt er 8 - 16 år. Normal tid før maling av papirtapet, malt er 8 - 16 år. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er ikke observert vesentlige tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal bruksslitasje. Det kan være påregnelig med noe fornying utifra modernitetshensyn. Tilstandsgrad 1.

Det er folierte takessplater i himling. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før maling av plater, malt er 10 - 20 år. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er ikke observert tegn til skader ved visuelle observasjoner, normal slitasje. Tilstandsgrad 1.

Det er trefyllingsdører fra byggeår i leiligheten. Skyvedør mellom bad og tv-stue/kontor. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av tredør er 30 - 50 år. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er ikke observert tegn til skader, normal bruksslitasje. Tilstandsgrad 1.

Kjøkken har kjøkkeninnredning i laminat med ventilator over komfyr samt opplegg for oppvaskmaskin. Fliser på vegg over benk. laminat benkeplate med nedfelt 1-1/2 oppvaskkum, brannslange i benk. Lys under overskap. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Kjøkkenet fungerer fint i forhold til tiltenkt funksjon og det er ikke observert vesentlige tegn til skader, normal bruksslitasje. Brannslange med egen tilkobling og kran i benk. Tilstandsgrad 1.

Bad med fliser og varmekabler på gulv, våtromstapet på vegger. Badet innehar dusjhjørne, veggmontert toalett, hel servantplate med underskap, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap for vann, vv-bereder samt ventilasjon i himling. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før utskifting av gulv i våtrom med keramiske fliser direkte på membran er 10 - 30 år. Normal tid før utskifting av våtrom, våtromstapet er 5 - 10 år. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er utført fuktsøk med Protimeter uten å avdekke unormale forhold. Badet er fra byggeår. Det er tilfredsstillende fall mot sluk på gulv, men det er tett sokkel på gulv ved dusjhjørne og eventuelt vannsøl på utsiden av sokkel har ikke tilgang til sluk. Dørterskel ved skyvedør og inngangsdør er lavere enn sokkelhøyden- det må etableres åpning i dusjsokkel slik at eventuelt lekkasjevann har tilgang til sluk. Badet er ca 16 år gammelt og det vil være påregnelig med oppgradering innen få år. På generelt grunnlag så anbefales det å installere tett dusjkabinett slik at ikke gulv og vegger blir direkte utsatt for vannpåkjenninger. Tilstandsgrad 2.

Vannrør: Innvendig observert vannrør av plast og kobber, rør-i-rør system. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Fordelerskap for vann er plassert på bad. Stoppekran i skapet.

Avløpsrør: Innvendig observert avløpsrør av plast. Plastsluk. Det gjøres oppmerksom på at det kan finnes innslag av andre typer materialer i konstruksjonen uten at megler/takstmann har avdekket dette. Avløpsledninger er ikke kontrollert da dette krever spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Generelt om avløpsrør så vil uforutsette hendelser så som setninger i grunnen, avleiringer i rør, røtter som vokser inn i rørene etc være risikomomenter i ethvert anlegg. Her har alder mye å si.

Vv-bereder: 100 liter vv-bereder fra 2003 på bad. Når det gjelder vurdering av tilstand på vv-beredere så krever dette spesialutstyr og spisskompetanse som ikke innehas. Alder på bereder vil være ett av kriteriene for å vurdere tilstand.

Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Røropplegget har normal standard og kvalitet utifra alder og konstruksjon. Antatt normal levetid for vannrør av kobber er 25-50 år. Antatt normal levetid for vannrør av plast er 25-50 år. Antatt normal levetid for avløpsledninger av plast 25-50 år. Antatt normal levetid for avløpsledninger av støpejern 30-50 år. Antatt normal levetid for avløpsledninger av sementrør 25-40 år. Normalt intervall for utskifting av varmtvannsbereder, elektrisk er mellom 15 og 25 år. Tilstandsgrad 1.

Det er installert mekanisk ventilasjon i boligen med avtrekk fra kjøkken, bad og bod. Spalteventiler i vinduskarmer. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Ventilasjonsanlegg fungerer forsåvidt normalt. Noe dårlig effekt på kjøkkenventilator. Tilstandsgrad 2.

Sikringskap med automatsikringer. Tilstandsvurdering: Det elektriske anlegget er ikke vurdert/kontrollert av megler/takstmann. Det kreves autorisasjon og spisskompetanse som ikke innehas. Tilstandsgrad ikke satt.

Det er installert porttelefon tilknyttet inngangsdør til blokken i leiligheten. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Porttelefon fungerer normalt. Tilstandsgrad 1.

Bod på ca 6 kvm i første etasje. Det er vinylbelegg på gulv, yttervegg med pusset overflater, innvendige lettvegger av treverk med panel. Vindu av treverk med 2-lags energiglass. Det er etablert ventilasjonskanal i boden, innlagt strøm. Det er tilgang til felles søppelrom i første etasje, fellesarealer med diverse bøttekott etc. Tilstandsvurdering/tilstandsgrad: Det er ikke observert tegn til skader, normal slitasje og standard. Tilstandsgrad 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.
Se mer

Fasiliteter

 • Balkong

 • Heis

 • Rolig

 • Kabel-TV

 • Sentralt

 • Gjesteparkering

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv.

Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.
Se mer

Arealer

Bod
Bruksareal:
1. etasje: 6 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Bod: 6 kvm

Leilighet
Bruksareal:
2. etasje: 74 kvm
Primærrom:
2. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang, tv-stue/kontor og soverom : 70 kvm
Sekundærrom:
2. etasje: Bod: 4 kvm

Parkering

Tomten er opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser. Ingen faste plasser. Det medfølger ingen garasjeplass til denne seksjonen.

Adgang til utleie

I følge sameiets vedtekter så har den enkelte sameier full rettslig råderett over sin seksjon, herunder adgang til utleie. Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Utleie av hybel i form av ett eller flere rom som utgjør en mindre del av boligen og ikke har separat inngang regnes som tradisjonell boform. Slik utleie utløser ikke særskilte bygningstekniske krav og vil ikke være gjenstand for saksbehandling i kommunen, dog forutsetter dette at rommet/rommene er godkjent for varig opphold.
Se mer

Matrikkelinfo

 • Bruksnr

  154

 • Gårdsnr

  29

 • Kommunenr

  1534

 • Seksjonsnummer

  2

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til almennyttig formål - institusjon, offentlig friområde, kjørevei og parkeringsplass i henhold til Reguleringsplan for Årsund del II, detaljplan for utb. av eldresenter mm (Hautunet), vedtatt 01.06.1995.

I henhold til Kommuneplanens arealdel så er eiendommen avsatt til boligområde - nåværende.

Utsnitt av reguleringsplan og kommuneplan med situasjon og tegnforklaring samt ROS-analyserapport følger vedlagt i prospekt. Reguleringsbestemmelser kan ses hos meglerforetaket. Dersom det er ønskelig med ytterligere opplysninger knyttet til reguleringsforhold så oppfordrer vi interessenter til å kontakte Haram kommune.
Se mer

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen er tilknyttet privat vannverk (Brattvåg Vassverk SA) via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Se mer

Legalpant

Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Lennart
Tetlie

Lennart Tetlie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

lennart@notar.no
91375491

Moa

Amfi Moa Øst, 2.etg
6010 ÅLESUND

Tlf: 71400000

Fax: 71400001

E-post: moa@notar.no

Registrer som
interessert

Tips en venn

Verdivurdering