KAMPEN - En herlig 2 roms i klassisk bygård med stukkatur og rosett. Bad og kjøkken fra 2013.

Denne ærverdige gården fra 1902 ligger i en rolig og trafikkstille gate, med Kampen Park som nærmeste nabo. Dette er et hjem med flotte estetiske detaljer som rosett og stukkatur.

Siden boligen ligger i en klassisk bygård er kvaliteter som god takhøyde og vindusstørrelse av det generøse slaget. Dette bidrar til en god romfølelse og en herlig atmosfære. Leiligheten er godt vedlikeholdt og er pusset opp i 2013 med bl.a nytt bad og kjøkken samt alle overflater er malt i 2017.

* Lave felleskostnader og ingen fellesgjeld.
* Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.
* Kabel tv og internett inkludert i felleskostnadene.

Hvis du liker det sjarmerende og originale, kan denne klassiske skjønnheten være leiligheten for deg!

Adresse

Sons gate 7 A
OSLO 0654

BRA

50 m²

P-ROM

50 m²

BTA

56 m²

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Beliggenhet

Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her har du følelsen av å bo litt på landet, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.

Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrennomerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst, så finner du Lille Kampen kafé rett i nærheten, og Kafé Javelin et par hundre meter ned i Bøgata som serverer deg førsteklasses espresso.

Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.

Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyen/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Adkomst

Av kollektivmuligheter er det kun en kort spasertur på 5 minutter til t-banestasjonen på Ensjø og 8-10 minutter unna til t-banestasjonen på Tøyen. Ellers ligger holdeplassen Kampen park for buss 60 bare 5 meter unna leiligheten som går fra sentrum eller buss 20 fra Tøyen Torg.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Prisantydning

kr 3 050 000,-

Ligningsverdi

kr 779 663,-

Adresse

Sons gate 7 A
OSLO 0654

Beskrivelse

Denne ærverdige gården fra 1902 ligger i en rolig og trafikkstille gate, med Kampen Park som nærmeste nabo. Dette er et hjem med flotte estetiske detaljer som rosett og stukkatur.

Siden boligen ligger i en klassisk bygård er kvaliteter som god takhøyde og vindusstørrelse av det generøse slaget. Dette bidrar til en god romfølelse og en herlig atmosfære. Leiligheten er godt vedlikeholdt og er pusset opp i 2013 med bl.a nytt bad og kjøkken samt alle overflater er malt i 2017.

* Lave felleskostnader og ingen fellesgjeld.
* Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.
* Kabel tv og internett inkludert i felleskostnadene.

Hvis du liker det sjarmerende og originale, kan denne klassiske skjønnheten være leiligheten for deg!

Omkostninger for kjøper

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 727,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.875,-.

Total kjøpesum og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.132.337,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Bygningsinformasjon

Boligblokk fundamentert med mur- og natursteinskonstruksjoner til antatt faste masser samt støpt kjellergulv. Etasjeskiller av trebjelkelag med stubbloftsleire. Yttervegger i betong- og murkonstruksjoner samt utvendig forblendet med malt murpuss. Yttertak i trekonstruksjoner med saltak form antatt tekket med takstein/plater (ikke besiktiget)

Vinduer med 2- lags isolerglass produsert i 1997. B-30 kvalifiserte ytterdør.

I følge takstmannen ble det ved besiktigelse avdekket følgende positive registreringer:
- Alle overflater med normal bruksslitasje.
- Kjøkkenet er nytt i 2013. Opplysningen er gitt av eier.
- Badet er nytt i 2013. Opplysningen er gitt av eier.
- Ingen unormale fuktverdier er registrert på badet.

Det ble ved besiktigelsen avdekket følgende negative avvik:
- Mangel på luftespalte under/over dør på badet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Tomten

Eiet tomt med benk og sykkelparkering. Bakgården er låst.

Regulering

Eiendommen er i utgangspunktet regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 (Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventueltmålebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Komm. tilknytning

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Servitutter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er ikke tinglyst noen servitutter på sameiets eiendom. Kopi av grunnboken kan fås av megler.

Overtakelse

Etter avtale. Angi ønsket overtakelse ved budgivningen.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Ferdigattest

Det ble utstedt expeditions-dokument angående vaaningshus den 19.08.1902. Ferdigattest utstedes ikke i ettertid for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998, jfr. Plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Betalingsbetingelser

Det tas forbehold om endring i offentlige gebyrer. Kjøpesum samt omkostninger innbetales senest per overtagelsesdato. Kjøper er selv ansvarlig for at alle innbetalinger er meglerforetaket i hende til avtalt tid og må selv påse at eventuell bankforbindelse er informert om dette.

Sentrale lover

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3-9. Det innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfeller:
• Når selger ikke oppfyller sine konkrete forpliktelser under denne kontrakt.

• Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt, jf. avhendingslova § 3-7.

• Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte, jf. avhendingslova § 3-8.

• Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingslova § 3-9 annet punktum.

• Når bygning og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren, jf. avhendingslova § 3-3.

Kjøperen kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han ble kjent med eller burde blitt kjent med ved besiktigelsen. Det samme gjelder andre forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jf., avhendingslova § 3-10.

Boligselgerforsikring

For denne eiendommen er det tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

BRA

50 m²

P-ROM

50 m²

BTA

56 m²

Beliggenhet

Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her har du følelsen av å bo litt på landet, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.

Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrennomerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst, så finner du Lille Kampen kafé rett i nærheten, og Kafé Javelin et par hundre meter ned i Bøgata som serverer deg førsteklasses espresso.

Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.

Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyen/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Adkomst

Av kollektivmuligheter er det kun en kort spasertur på 5 minutter til t-banestasjonen på Ensjø og 8-10 minutter unna til t-banestasjonen på Tøyen. Ellers ligger holdeplassen Kampen park for buss 60 bare 5 meter unna leiligheten som går fra sentrum eller buss 20 fra Tøyen Torg.

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Dersom det er beboelsesrom i boligen som ikke har fastmonterte varmekilder (ovner, kaminer, peiser, varmepumper og panelovner), uansett festemåte, så følger dette heller ikke med. Dette avviker fra bransjenormen.

Prisantydning

kr 3 050 000,-

Ligningsverdi

kr 779 663,-
Megler

Julie Marie Lunde

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler/ Partner


E-post:
Mobil: 406 33 638

Flere fra samme megler

Notar Gamle Oslo

Hagegata 25
Hagegata 25, 0653
OSLO
www.notar.no
Sentralbord: 22 22 50 20
E-post:

Lignende eiendommer

Selveier, 16777244

no image

TØYEN TORG...
kr 2 750 000,00
Primærrom: 43 m²
Antall soverom: 1

 

Adresse

Sons gate 7 A
OSLO 0654


Pris

Prisantydning:

kr 3 050 000,00

Ligningsverdi: kr 779 663,00

AndelFellesFormue: kr 12 893,00

AndelFellesutgifter: kr 2 685,00

Formue: kr 12 893,00


Finansiering

Lånekalkulator
Finansiering


Budgiving

Gi bud


Visning

21.01.2018 13:00-14:00
Ved: Julie Marie Lunde
Visning

23.01.2018 17:00-18:00
Ved: Julie Marie Lunde
Visning


Bestill prospekt

E-post

Få tilsendt prospektet på din e-post:

Mobil

Få tilsendt prospektet på din mobil:


Registrer deg som interessent


Nøkkelinformasjon

Annonsetype : bolig salg

Eiendomstype : leilighet
Byggeår : 1902
Bruttoareal: 56 m²
Bruksareal: 50 m²
Primærrom: 50 m²
Antall rom: 2
Antall soverom : 1
Eierform : selveier
Tomteierform : eiet
Tomteareal : 427 m²


Matrikkelinfo
Kommunenr : 301
Gårdsnr: 231
Bruksnr: 426
SNR: 2
Fasiliteter

  • Barnevennlig
  • Rolig område
  • Kabel-tv
  • Off. vann og kloakk
  • Bredbånd
  • Sentralt
  • Turterreng

Om annonsen
Tindenrt: 38 - 18000034 Publisert: 14.01.2018 TilDato: 28.06.2018
Megler

Julie Marie Lunde Navn :
406 33 638 Telefon :
Fax :
E-post :

 

Send e-post
Flere fra samme megler